Fesztivál

Műtárgyak Éjszakája 2021.

Budapest
2021. június 17. (csütörtök) 10:00 - 2021. június 19. (szombat) 23:00

Helyszín:

Budapest
1000 Budapest,

Itt az ötödik Műtárgyak Éjszakája!


A műtárgy.com a hazai műkereskedelem vezető műtárgykereső-, hirdető- és hírportálja, a Műtárgybefektetési Konferencia, valamint a Magyar művészek aukciós piaca kiadója, 2021-ben ötödik alkalommal rendezi meg nagyszabású közönségprogramját. 


A június 17-19. között megrendezésre kerülő háromnapos rendezvény Budapest 50 helyszínén, több mint 100 programmal várja a műtárgyak izgalmas világa iránt érdeklődő közönséget.


A háromnapos fesztiválon az érdeklődők betekintést nyernek a múzeumok, műtermek, galériák és aukciósházak színfalai mögé. A workshopokon többek között a Herendi porcelánformázás és festés praktikáit, a betonszobrászatot, a sokszorosított grafikai eljárásokat maguk is kipróbálhatják. A szakmai előadásokon számtalan izgalmas műkereskedelmi témáról hallhatnak a szakma kiválóságaitól. Feltárulkoznak a raktárak, restaurátor és műtárgykészítő műhelyek. Ellátogatnak kortárs művészek műtermeibe, ahol lehetőség nyílik betekinteni a művészi alkotófolyamatokba. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem maradnak el az izgalmas tematikus séták és a filmvetítés sem, a gyerekeket, családokat is kreatív foglalkozásokkal várják. Számtalan új izgalmas helyszín és program várja a műtárgyak szerelmeseit az idei fesztiválon, a látogatók 12 féle programtípus közül szemezgethetnek.


A programokon való részvételhez jegyvásárlás és előzetes online regisztráció szükséges!