Fesztivál

Thai Fesztivál 2023

Magyar Nemzeti Múzeum (Múzeumkert)
2023. május 14. (vasárnap) 10:00 - 18:00
Ingyenes

Helyszín:

Magyar Nemzeti Múzeum (Múzeumkert)
1088 Budapest, VIII. kerület, Múzeum körút 14-16.

A budapesti Thaiföldi Királyság Nagykövetsége, thaiföldi és magyar partnerekkel együttműködve, megrendezi a 2023-as Thai Fesztivált, hogy megemlékezzen az aranyjubileumról, Thaiföld és Magyarország közötti baráti és diplomáciai kapcsolatokról.
Az egész napos gasztro-kultúrális rendezvényen közelebb hozzák a fergeteges thaiföldi életérzést.
Hogy csupán néhányat említsenek: tradícionális thai táncosok mutatják be kecses koreográfiájukat a színpadon; a Magyar Muay Thai Szövetség betekintést nyújt a thai box világába; megtanulhatod, hogyan lesz az instant tésztából étvágygerjesztő thai étel; lehetőséged nyílik megnyerni értékes utalványaik egyikét.
A rendezvénny vendégeként egy magyar zenei művész különleges előadást tart, ahol fültanúi lehetnek a látogatók, hogyan találkoznak a thai és a nyugati zene elemei.
A fesztivál során elmerülhettek a válogatott budapesti thai éttermek ínycsiklandó ízekkel teli kulináris világában, esetleg lazíthattok egy autentikus thai masszázs alkalmával.
A vásári forgatagban, a minőségi thai termékekkel megrakott standok portékáiból szemezgethettek.
A budapesti Thaiföldi Királyság Nagykövetsége szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt, hogy legyen részese a történelmi 50. évfordulós ünnepségének.
Jegyezd be a naptáradba és találkozzatok 2023. május 14-én, vasárnap 10.00 és 18.00 óra között a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.