Kiállítás

Exkluzív tárlatvezetés a Seuso-kincs - Pannónia fénye című kiállításban

Online nézhető ONLINE
2021. január 06. (szerda) 18:00

Rajongsz a kultúráért és a kiállításokért? Többször előfordult már, hogy szeretettél volna részt venni egy tárlatvezetésen, de a távolság és a hosszú utazási idő ezt nem tette lehetővé? Akkor az alábbi program neked szól!


Érkezik online virtuális 3D formában a Magyar Nemzeti Múzeum, Seuso kincs – Pannónia fénye című állandó kiállítása.


A kiállítás tárgyi anyaga felhívja a figyelmet a kincs birodalmi és pannóniai összefüggéseire, közvetíti a kései Római Birodalom elitjének mentalitását, arisztokratikus életformáját és önmagáról alkotott képét, s azt a folyamatot, amelynek során a korabeli birodalmi elit kereszténnyé lett. A kiállítás a leletegyüttes művészi értéke mellett a római korban képviselt értékével is foglalkozik, azaz segít meghatározni egykori tulajdonosának a társadalomban elfoglalt helyét, pozícionálja a késő római nemesfém tárgyakat tartalmazó kincsleletek sorában a Seuso-kincset és hangsúlyozza annak jelentőségét.


A programon való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az alábbi e-mail címen keresztül lehetséges: tarlatv@mnm.hu
A lehetőség csak korlátozott számú résztvevőnek vehető igénybe!
Regisztrációt követően válaszlevélben érkezik a ZOOM felülethez tartozó link és ezek után már nincs más teendő, mint hátradőlni és élvezni az élő online 3D tárlatvezetést.


Amennyiben a jövőben szeretné megrendelni a virtuális Seuso-kincs tárlatvezetést, az alábbi e-mail címen vegye fel a kapcsolatot a Magyar Nemzeti Múzeum kollégáival: tarlatv@mnm.hu


Jegyvásárlás


 

Hozzászólások