Könyv

Kortárs szerzők az A38 Hajón: Cserna-Szabó András

A38 Hajó
2021. június 01. (kedd) 20:00

Helyszín:

A38 Hajó
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

„Le a gáztűzhellyel, a sütővel, a fritőzzel! Ki a magyar vendéglők teraszára a bográcsot, a fát, a faszenet, a kemencét, a grillrácsot!”

Cserna-Szabó Andrással nyitja a nyári szezont a kortárs-széria, a József Attila-díjas író-újságíróval Horváth László Imre beszélget a fedélzeten.
Cserna-Szabó András 1997 óta rendszeresen publikál novellákat, esszéket és gasztronómiai írásokat - írt már könyvet a pacalról, mérgezett hajtűkről, szakácskönyvet másnaposoknak, drámát, emellett több folyóiratnak is szerkesztőségi tagja vagy szerkesztője volt. 2020-as nagysikerű ExtraDry regénye után Rézi a páczban címmel jelent meg idén ötödik gasztrokönyve, melyben szellemes gasztrotörténeti írásokban merülhetnek el az irodalomra éhes olvasók. Tartsatok velünk a zenei-irodalmi esten június elsején online vagy a fedélzeten!
Az est során közreműködik az ATMO zenekar és Dj Lee n’gum.

Az ATMO zenekar tagjai:
Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József – dobok

Az aktuális járványügyi szabályok értelmében az összművészeti programot csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják - amely csak a személyi igazolvány egyidejű bemutatásával érvényes. A megfelelő távolságtartásra ügyelve limitált számú ülőhellyel várunk titeket az eseményre. A maszk viselése az összművészeti produkciókon ajánlott, míg az A38 Hajó egyéb belső tereiben (mint például a mosdók, folyosók) kötelező.