Koncert

Aurevoir. + Parno Graszt

Helyszín/Időpont változás
Aurevoir. előadó
Parno Graszt előadó
Budapest Park
2021. június 10. (csütörtök) 18:00
Ár: 3499 Ft, limitált elővét: 2999 Ft, early bird: 2499 Ft, terasz jegyek: 6999 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

Ritkán látható ilyen sikersztori - a zsámbéki srácok mindössze öt éve döntöttek úgy, hogy közös zenélésre adják a fejüket. A jelenleg nyolc fővel működő zenekar zenéje egy egészen furcsa egyveleg - a Kárpát-medence népzenéje és az angolszász beat-folk hatásai köszönnek vissza dalaikban. Úgy tűnik, ezzel a különleges recepttel igencsak betaláltak, hiszen hipersebességgel nőtt közönségük, miközben több Fonogram-jelölést is bezsebeltek. Tavaly megjelent Forduló című lemezüket már teltházas koncerten mutatták be - szóval itt az idő, hogy a Budapest Park közönsége is kifényesítse a legtáncosabb cipőjét, mert az Aurevoir. augusztus 26-án a legforróbb születésnapi zsúrt rittyenti.


Az Aurevoir. születésnapi mulatságába a hazai cigányzene egyik legmeghatározóbb zenekara, a Parno Graszt is becsatlakozik, hogy a vigasság során közösen táncoltassák meg a Park közönségét.


A kialakult járványhelyzet miatt az Aurevoir. és a Parno Graszt koncertjét új időpontban, várhatóan 2021. június 10-én rendezik meg a Budapest Parkban. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, jegyed egy bármelyik másik Parkos koncertre felhasználható utalványra válthatod, ezért 30 napon belül (szeptember 14-ig) írj levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra. Ezt 12 hónapig (augusztus 14-től számítva) lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani.


A kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek számára lehetséges!