Koncert

Deck az A38 Hajón: Szilágyi Zsófia Emma, Gál János, The Frozen Rose

Online nézhető ONLINE
2021. április 27. (kedd) 20:00
Ingyenes

A The Frozen Rose pop-rock zenéje fuzionál fiatal és tehetséges irodalmárok szövegeivel a Deck az A38 Hajón áprilisi alkalmán.
Szilágyi Zsófia Emma '95-ös születésű író, friss hajdúsági ivadék, akinek az élete az írás. Számos folyóiratban publikált már. Más bort választ a paprikás csirkéhez, ő inkább metált vagy operát.
Gál János történelem szakos hallgató és zenetanár, egyetemi évei alatt kezdett versírással foglalkozni. Írásait az Irodalmi Jelen, a Bárka és az Előretolt Helyőrség közölte. Első kötete idén jelenik meg Az eltűnt hírnév nyomában címmel.
A The Frozen Rose zenekar tagjai a Kőbányai Zene Stúdióban ismerkedtek meg egy pályázat révén, mely során olyan könnyedén ment a közös munka, hogy utána is folytatták a közös zenélést. A formációban Molnár Klaudia tölti be az énekes és szövegíró szerepét, Mizsó Bence pedig zeneszerzőként és gitárosként érvényesül.
A program szervező-szerkesztői a SoundCam Productions és Szente Anita, a Petőfi Irodalmi Múzeum munkatársa. Közreműködik továbbá Dj Lee n’Gum, aki látványos vizuállal színesíti az estét.