Koncert

Duckshell lemezbemutató, vendég: Hakumba

Duckshell előadó
Hakumba előadó
Turbina Kulturális Központ (Nagyterem)
2022. április 21. (csütörtök) 19:00
Ár: 2500 Ft, elővét: 2000 Ft

Helyszín:

Turbina Kulturális Központ (Nagyterem)
1082 Budapest, VIII. kerület, Vajdahunyad utca 4

A Duckshell három hónap téliálom után végre visszatér a színpadra! De nem ám csak pihenéssel töltötték az év elejét, ugyanis tavaszra elkészül az Academia Banana lemez párja, a Sötét Anyag, amire nevéhez illően a sötétebb, balkánibb cumókat gyűjtöttek csokorba. Találkozó a Turbinában, és beindul a hangolódás a NYÁRra!


A Duckshell zenekar bármerre is jár, soha nem felejti el az első próbájukon tett fogadalmat, melyet alaptörvénybe is foglaltak: bulizni és buliztatni! A zenekar fennállása óta többször bejárta Európát, sok esetben utcazenélésből keresve a napi betevőt, így kipróbálhatták magukat német, francia vagy épp spanyol közönség előtt is. Emellett megfordultak Budapest főbb klubjaiban és az ország számos pontján, fellépéseiket mindig hangos kurjongatás, égig érő zaj, és izzadt, mosolygó fejek kísérik.
A Hakumba hülyegyerekei három éve álltak össze Ördögkatlanon, és azóta is bódítják a dobhártyákat az ország izzaztó nyári fesztiváljain, az Alföld-Baranya vonalon, és Budapest legfőbb klubjaiban, ahol a többé kevésbé tizenkétésfél állandó tag szüntelen energiával hozza a balkán fúvós témákat, a ska-t és a lötyi-punk örömzenét. Megőrülés, vigyorgás, densz!