Koncert

Jazz-Cosmos: éteri zene a Mózes Tamara & Nagy János duóval

Mózes Tamara előadó
Nagy János előadó
Online nézhető ONLINE
2020. december 02. (szerda) 18:50
Ár: 500 Ft, támogatói jegy: 4000 Ft

Elektronikus és akusztikus, komponált és improvizatív, mindez éteri hangzással: e ragyogó duó repertoárján saját szerzemények és ismert darabok is helyet kapnak a Jazz-Cosmos című koncerten.


Km.: Mózes Tamara (ének, billentyű), Nagy János (zongora, billenty)


A Sacem-díjas Mózes Tamara zongorista-énekesnő és az Erkel-díjas Nagy János zongoraművész közös, ének-zongora felállású produkciójában felcsendülő művekben az elektronikus és akusztikus, az atmoszférikus és ritmikus, a komponált és az improvizatív elemek vegyülnek, ezzel kozmikus hangzásokat létrehozva.


A hangszerelés időnként olyan különleges instrumentumokkal is bővül, mint a seaboard vagy a keytar. Éteri, csodálatos zenéjük a művészek hasonló karakterének is köszönhető: mindketten a lehető legmélyebb rétegekig ismerik a zenét, mindemellett sikeres és neves pedagógusok is. A milániói világkiállítás, a brüsszeli Music Village és a Magyar Rádió Márványterme után a Zeneakadémia Solti termében is bemutatkozik e ragyogó duó, repertoárjukban saját szerzemények és ismert darabok is helyet kapnak.


Jegyek: 500 Ft, támogatói jegy: 4000 FtTavaszról elhalasztott koncert, a május 9-re megvásárolt jegyek és bérletek érvényesek az új időpontra.