Koncert

KEVIN DE VRIES ★ Budapest Calling

Cinema Hall Budapest
2023. február 18. (szombat) 20:00

Helyszín:

Cinema Hall Budapest
1101 Budapest, X. kerület, Népligeti út 2

A 2023-as szezont ünnepélyesen megnyitja: ?evin De Vries!
A techno szcénában lassan világsztárra avanzsáló berlini művész először lép fel Magyarországon!
2015-ben robbant be és azóta az Afterlife kiadó egyik húzónevévé vált, de Sven Väth Cocoon-jánál és Adam Beyer Drumcode-jánál is gyorsan betöltötte az űrt egyedi hangzásával.


Amikor egy Kevin De Vries track megrázza a klubbot, az olyan, mintha az idő megállna, a levegőben lógna és a drop után összetéveszthetetlen drámaisággal zuhanna vissza a földre. Kevin zenéje a hangrendszereket a végsőkig feszíti: egyszerre merít a techno erejéből és a trance eufóriájából.


A Dance With Me című giga slágerével egy életre belopta magát a szívünkbe, de nem csak nekünk, idén a világ legjobb klubja, a Hi Ibiza szavazásán ez kapta a legtöbb voksot a 2022-es év zenéjére.


Kevin olyan óriási rendezvényekkel a háta mögött érkezik hozzánk, mint az összes nagy Afterlife Showcase, valamint a Tomorroland, Awekenings vagy Loveland ezért is lesz igazán különleges, hogy Magyarországon először klubban fog fellépni – ugyanis ekkor sokkal inkább ki tudnak teljesedni az előadók a rajongók előtt és meg tudják mutatni a valódi énjüket.

Akinek bejön a Tale of Us-féle Afterlife-os hangzás - és tetszettek neki a bulijaink 2022-ben Colyn-nal, Fideles-szel, 8Kays-zel - annak kihagyhatatlan lesz 2023-as évünk első bulija!

Egy biztos: kő kövön nem marad Kevin szettje után!
Jelszó: DANCE WITH ME!


LINEUP
Kevin De Vrives
Peter Makto
Justrice