Koncert

Los Orangutanes

Los Orangutanes előadó
Arena Garden
2021. június 18. (péntek) 18:00
Ár: 2999 Ft, elővét: 2499 Ft

Helyszín:

Arena Garden
1087 Budapest, VIII. kerület, Kerepesi út 9

A Los Orangutanes zenekar 2017 óta táncoltatja a magyar cumbia rajongókat. Annak ellenére, hogy Dél-Amerika legnépszerűbb stílusa a cumbia, ez a műfaj méltatlanul kis figyelmet kapott eddig a mifelénk. Ezen szeretne változtatni a Los Orangutanes, melyet kipróbált, veterán zenészek hívtak életre. Az Irie Maffia, Zuboly, Paso, Besodrom, Anselmo Crew tagjaiból verbuválódott csapat rövid idő alatt a táncolni vágyó magyarok kedvencévé vállt, teltházas budapesti koncertek valamint számtalan hazai fesztivál is a hátuk mögött van már. 2021-ben jött el az idő az élő koncetek mellett a stúdió lemezek kiadására is.
A Lo Mejor De La Cumbia egy tisztelgés a műfaj legnagyobb úttörői elött. Összesen 12 klasszikus cumbia dalból ősszegyűrt egyveleg, amely betekintést nyújt a cumiba széles spektrumába. A hanganyag mellett 30 percnyi animált videó is készül a lemezhez.


A rendezvény az aktuálisan hatályos jogszabályok szerint látogatható. A koncertre való belépéshez védettségi igazolvány és személyi igazolvány együtt szükséges.