Koncert

Mamma Mia, micsoda koncert! – ABBA slágerek szimfonikus zenekarral

Polyák Lilla előadó
Náray Erika előadó
Malek Andrea előadó
Magyar Bálint előadó
Juhász Levente előadó
Illényi Péter karmester
Bősze Ádám műsorvezető
Online nézhető ONLINE
2021. március 08. (hétfő) 20:00
Ár: online jegy: 4990 Ft (€13.92), támogatói jegy: 9990 Ft (€27.87)

Tudta, hogy a családok nagy részében a kultúra fogyasztásának motorjai a nők? Ők azok, akik számos teendőjük mellett még koncert- vagy színházjegyet sem felejtenek el venni! Az ő tiszteletükre nőnapon még egyszer elérhető a Pannon Filharmonikusok  nagysikerű Abba emlékkoncertje. Lepjék meg a hölgyeket koncertjeggyel, ami érintésmentesen, akár a távolból is küldhető! Igazán stílusos és egyedi ajándék a zenei élmény egy szál virág mellé!


A több éve hatalmas sikerrel futó koncertek után most VÉGRE koncertfilmen is! Minden évben órák alatt elfogytak a jegyek, több ezren voltak kíváncsiak az előadásokra, most nem kell félni, hogy a többszörös teltház miatt bárki lemarad. A világ bármely pontjáról megtekinthető, több éves tapasztalat alapján azt javasoljuk, hogy érdemes olyan helyen nézni, ahol táncolni is lehet!


A világhírű zeneszámok ilyen magas színvonalú hangszerelése egészen egyedi, a közönség valójában ezen különleges hangszerelés világpremierjének lehet részese!


A Kodály Központban 2020-ban megrendezett elképesztő hangulatú Valentin-napi, utolsó élő ABBA Mamma Mia! előadásból készült koncertfilm. ABBA slágerek szimfonikus zenekarral a Pannon Filharmonikusok előadásában.


Közreműködik: Polyák Lilla, Náray Erika, Malek Andrea, Magyar Bálint, Juhász Levente


Vezényel: Illényi Péter


Hangszerelte: Vass András és Brandenburg Ádám


Konferál: Bősze Ádám