Koncert

MÖRK - Still Dreamin' lemezbemutató // Vendég: Muriel

Mörk előadó
Muriel előadó
A38 Hajó
2024. november 30. (szombat) 20:00
Ár: early bird: 3500 Ft, kedvezményes elővétel: 4000 Ft, normál: 4900 Ft

Helyszín:

A38 Hajó
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

Egy olyan világban, ahol minden racionális vizsgálódás eredménye azt igazolja, hogy egyre sebesebben haladunk az armageddon felé, újat álmodni már-már forradalmi tett. A Still Dreamin' című legújabb lemezünkön kilenc olyan dal szerepel, ami reményeink szerint még a legelkeseredettebb embertársainkra is álomserkentő hatással lehet.

Jöjjünk hát össze ezen a hűvös november végi napon, hogy együtt új lehetőségeket és izgalmasabb jövőket merjünk elképzelni. Persze az se baj, ha közben jól érezzük magunkat és rázhatjuk a seggünket!
Vendégünk a csodálatos Muriel zenekar lesz, elképesztő vizuállal készülünk és természetesen az új lemezt is megvehetitek majd a helyszínen bakelit formájában.
Ölelés:
MÖRK

Az önmagát „roots-pop-rock” zenekarként aposztrofáló Murielt 2013-ban alapította Méhes Adrián, Jobbágy Bence, Tálas Áron és Szeifert „Jason” Bálint.
 Első, Muriel című lemezük egy évvel később, 2014-ben jelent meg, melyről a Low, az 11 Million Miles és a She’s Insaint című dalokat rendszeresen játszotta a Petőfi Rádió. A debütálás után aztán rendszeresen volt a 30Y, a Kiscsillag és a The Carbonfools koncertek vendége a csapat, de szerepeltek a 20 éves Ganxsta Zolee és a Kartel tribute lemezén is.


Az évek alatt rendszeres fellépői lettek a közkedvelt fővárosi kluboknak és országszerte a leghangulatosabb fesztiválokat is bejárták – játszhattak a Volt, a Művészetek Völgye, és a Bánkitó színpadán is, 2015-ben pedig a Bukahara vendégeként Berlinben léptek fel. Kávés című szerzeményük ráadásul a „A Dal 2020” című műsorban is sikeresen szerepelt.