Koncert

Müller Péter Sziámi AndFriends

Kobuci Kert
2021. szeptember 09. (csütörtök) 19:00 - 23:59
Ár: 4000 Ft, elővét: 3500 Ft

Helyszín:

Kobuci Kert
1033 Budapest, III. kerület, Fő tér 1

Hosszú idő után Budapesten táncolós Müller Péter Sziámi AndFriends koncert! Az Amiben élsz címet viselő koncerten a zenekar a friss számokon kívül eljátssza a 80- as évek bestofját: a könnyűzenei underground (URH, Kontroll, Sziámi), azaz Müller Péter Sziámi repertoárjának legjavát.


19:00 Bongor
20:00 Müller Péter Sziámi AndFriends
22:00 DJ Donaldrágó


Egy zenekar, aminek lassan negyven éves múltja és megkérdőjelezhetetlenül érvényes jelene van. A Sziámi AndFriends a hazai rockzene és alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja.
Az Élet és Irodalom szerint „Magyarország egyik legjobb koncertzenekara” immár hatodik éve járja az ország klubjait, fesztiváljait. Ez idő alatt 3 lemezt készítettek olyan új dalokkal, mint a Szeretni még, Cukortükör, Éjszakás nővér, Államosítani kéne, de emellett az underground zenei hagyományok őrzői is. Tiltott és tűrt dalok 1980-tól napjainkig. URH, Kontroll Csoport és Sziámi. Az Apokalipszis, a Vigyetek el!, a Besúgók és provokátorok, a Kicsi kicsiszolt kő, a Testből testbe vagy a Világegyetemista a jelenkorban is ugyanolyan érvényesen szól, mint születésekor.


Ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.
A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.