Koncert

Plácido Domingo 50. évfordulós gálakoncertje a Veronai Arénában - 1. rész

Plácido Domingo előadó
Online nézhető ONLINE
2021. február 20. (szombat) 18:00 - 2021. február 21. (vasárnap) 23:00
Ár: online jegy: 900 Ft (csak az 1. rész), támogatói jegy: 1950 Ft

Öt évtizedet átívelő, fantasztikus karrier, több mint 150 színpadi szerep, 11 Grammy-díj és ikonikussá vált koncertek a Három Tenor tagjaként, Luciano Pavarotti és José Carreras mellett: a legendás énekes, Plácido Domingo hangja a mai napig ámulatba ejti a közönséget hihetetlen erejével.


Egyetlen különleges este erejéig, 2019. augusztusában Plácido Domingo visszatért a lenyűgöző Veronai Arénába. A debütálásának ötvenedik évfordulóját ünneplő gálaesten a mester pályafutásának legkiválóbb szerepeit idézi meg: A két Foscari, a Macbeth és a Nabucco legszebb áriái csendültek fel a festői szépségű helyszínen.


A koncertet teljes hosszában rögzítő mozifilm tavaly világ körüli útra indult, Európa-szerte számos filmszínházban, köztük az Uránia Nemzeti Filmszínházban is vetítették egy-egy alkalommal.


Február 20-án egy alkalommal online is műsoron a gálaelőadásról szóló film. A megvásárolt jeggyel az előadás az online vetítés kezdetétől 24 óráig (azaz következő nap estig) hozzáférhető az Interticket fiókban.


Opera áriakoncert és teljes operarészletek közvetítése (felvételről), két részben, eredeti nyelven, angol felirattal. 1. felvonás: 96 perc, 2. felvonás (különálló programként feltöltve az online.jegy.hu-ra, külön jeggyel) 64 perc. A jegyvásárlók részére február 21. vasárnap estig elérhető az online vetítés.