Koncert

Rájátszás

Rájátszás előadó
Beck Zoltán előadó
Egyedi Péter előadó
Háy János előadó
Kemény István előadó
Városmajori Szabadtéri Színpad
2021. június 13. (vasárnap) 20:30

Helyszín:

Városmajori Szabadtéri Színpad
1122 Budapest, XII. kerület Városmajor hrsz: 6835/17

Fellépnek: Beck Zoltán, Egyedi Péter, Grecsó Krisztián, Háy János, Jancsovics Máté, Kemény István, Kollár-Klemencz László, Sárközy Zoltán, Szűcs Krisztián


2011-ben a Margó Irodalmi Fesztiválon rendezték meg az első Rájátszást. Az nem volt koncert, hanem zenészek és költők együttműködései, amiből az évek alatt egy rendszeresen koncertező zenekar alakult, ami kiadott két lemezt+könyvet.


A Rájátszás játék verssel és zenével, körülbelül tíz ember közös magánügye. Az utóbbi évek legizgalmasabb irodalmi és zenei produkciója, amelyben a létrehozás és az előadás nem arról szól, hogyan lesz valaki személyesen nagy sztár, hanem arról: hogyan lesz egy dal nagyon jó.

A járványügyi szabályokat figyelembe véve, a nézők és a közreműködők biztonságát szem előtt tartva az eseményeken való részvételhez védettségi igazolvány szükséges, a maszkviselést pedig az aktuális hivatalos járványügyi rendelkezéseknek megfelelően szabályozzák. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Az ülőhelyek száma korlátozott.