Koncert

sCompany - 5év | weinkillers | Travellers' Company

Turbina Kulturális Központ
2024. június 21. (péntek) 18:00

Helyszín:

Turbina Kulturális Központ
1082 Budapest, VIII. kerület, Vajdahunyad utca 4

Menetrend szerint:
18:00 - kapunyitás
19:15 - 20:00 - Travellers' Company
20:15 - 21:00 - weinkillers
21:15 - 22:15 - sCompany


sCompany:
Feszes lüktetésű, fúvó-orientált zenekarnak definiáljuk magunkat. 5 éves fennállásunk apropóján egy fergeteges estével készülünk nektek, új dal premier, vendégzenészek, cirkusz! Tavaly nyáron az ÉTER Tehetségkutatón elnyert "Legjobb showműsor" díjnak eleget téve, igyekszünk egy felejthetetlen estét elkövetni!
A márciusban megjelent EZ NEM IS SKA! albumunk az összes zenei platformon elérhető, így könnyen tanulhatók a dalszövegek, számítunk Rátok!


Travellers' Company:
A zenekar legelső felállása 2012-ben alakult meg - akkor még Hümild Folk Music Company néven - majd néhány tagcsere után 2014 tavasza óta jelenlegi nevén működik. A zenekar fő profilja az ír, skót és kelta zenei alapokon nyugvó akusztikus folk zene, amibe minden belefér! Reggae? Jöhet! Mulatós cigányzene? Végképp! Ha meg akarod tapasztalni ezt az őrült egyeveleget, akkor kelj útra velünk, hidd el nem bánod meg!


weinkillers:
2017 óta zenélünk együtt, azóta bejártuk széles országunk kisebb-nagyobb színpadait. Utcazenéltünk ahol csak megfordultunk, de klubokban is közönség elé engedtek már minket. Visszatérő központi elemünk a muzsika, a tánc és a bor szeretete, erre számíthat mindenki, aki meghallgat, megnéz minket. Zenénkben kavarognak a magyar, ír valamint cigány népzenei alapok, elhozzuk a sírva vigadást és biztos, hogy megmozgatunk mindenkit!