Koncert

Sting | Budapest 2022 - Új időpont

Helyszín/Időpont változás
Sting előadó
Papp László Budapest Sportaréna
2022. október 27. (csütörtök) 20:00

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.

A jelenleg még fennálló nemzetközi egészségügyi korlátozások miatt Sting My Songs turnéjának március 7-21. közötti fellépései 2022 őszére kerülnek át. Ez a halasztás a budapesti fellépést is érinti, így az eredetileg 2022. március 16-ra tervezett koncert október 27-én lesz a Budapest Arénában. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra, amely hamarosan bejelentésre kerül.


Sting My Songs koncertje egy dinamikus show, amely a tizenhétszeres Grammy-díjas előadó pályafutása során írt legnépszerűbb dalait tartalmazza, legyen az akár Police, vagy szóló sláger. Az elejétől a végéig „mesteri produkciónak” titulált koncert „zenei utazásra viszi a rajongókat az időben”, olyan nótákkal, mint a Fields of Gold, Shape Of My Heart, Roxanne vagy a Demolition Man “felejthetetlen előadása.” A rajongók emellett még hallhatják az Englishman In New York, az Every Breath You Take és a Message In A Bottle számokat is, sok más mellett.

A turnén az énekest egy elképesztő csapat kíséri: Dominic Miller gitáros, Josh Freese dobos, Rufus Miller gitáros, Kevon Webster billentyűs, Shane Sager harmonikás, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalisták.


Az estét Joe Sumner előadása indítja majd.