Koncert

Telekom Electronic Beats: Csakazértis Szilveszter w/ Axel Boman & Kornél Kovács

Axel Boman előadó
Kornel Kovacs előadó
Mankind előadó
LAU előadó
Vatsanah előadó, előadó
Tolo előadó
Perrin előadó
Online nézhető ONLINE
2020. december 31. (csütörtök) 21:00 - 23:59
Ingyenes

Fellépnek élőben:
Axel Boman & Kornél Kovács (Studio Barnhus)
La Boum Allstars (Fran Palermo, Mary Popkids, Bohemian Betyars, Platon Karataev & Middlemist Red)
Lau & Mankind
Vatsanah
Tolo (Lavalava)


Idén utcára lépéstől és vad buliktól mentesen kell szevaszt intenünk ennek a hihetetlen évnek, ezt már tudjuk. De jó tudni azt is (wink-wink), hogy ez mégsincs teljesen így: szilveszter éjjel bekapcsolódhatsz egy olyan, hat órán át tartó eseménybe a házikanapéról, amiben nem csak nézőként vehetsz részt. Annyira nem, hogy egyenesen szereplőkkel és sokan másokkal együtt, messziről táncolva és ökölpacsizva, közösen alakíthatod azt!
Mindehhez fellépések nélkül maradt zenészek, lemezlovasok és mindenre elszánt műsorvezetők a hangulat formába öntéséhez, hogy a sok kis hangulat-fénypontból egy nagy fényvulkán legyen, ami az égig törve csillámló kupolaként omlik végül a városra, az országra, összekötve minket a távolból is, hiszen úgyis minden: egy.
Hogy a történet ne legyen egyirányú, a Zoomon keresztül tudsz társulni zenészekhez, a dj-khez, a műsorvezetőkhöz és sokadmagadhoz, lehetőleg minél kreatívabb körítéssel, mert annál valószínűbb, hogy adásba kerülsz Te is. Legyél te is a képernyőn, csatlakozz, találj ki valami extrát, egyszóval alakítsd a többi otthonmaradóval a közös óévbúcsút és újévhellót, miközben élő vizuállal és zenei produkciókkal körbeölelve pukkanhatnak a pezsgők, mindenki közös szilveszteri showműsorában. Yalla!
Akik pedig megjelennek a képernyőn, rajtatok, Zoomereken kívül:
■ Vatsanah melegíti be a lemezjátszórezsót
■ Perrin folytatja ünnepi torkolattűzzel
■ La Boum: a Fran Palermo, a Mary Popkids, a Bohemian Betyars és a Middlemist Red egyetlen szuperprodukcióként szikrázik össze
■ Tolo terít a lábaink alá forró lávát
■ Kornél Kovács és Axel Boman, a Studio Barnhus két alaptagja a house-tűzijáték szerepében
■ végül LAU és Mankind tartja melegen a végét.