Koncert

Voyager

Analog Music Hall
2024. október 08. (kedd) 19:00

Helyszín:

Analog Music Hall
1116 Budapest, XI. kerület, Kondorfa utca 6-8.

Itt az új Voyager koncertdátum!


A progresszív pop metal zenekar eredetileg idén októberre kihirdetett koncertjét – és az egész turnét – az énekes betegsége miatt elhalasztotta, most azonban végre itt az új dátum. Az ausztrál csapat 2024. október 8-án érkezik Budapestre, hogy az Analog Music Hallban még nagyobb lendülettel pótolják az elmaradt koncertet.


A zenekar hatalmas energiákkal vágott neki az idei évnek, a sikeres Eurovíziós szereplés után készen arra, hogy ismét meghódítsák Európát. A turnét azonban az énekes-billentyűs betegsége miatt a csapat kénytelen volt elhalasztani, most azonban biztató hírekkel és új dátummal jelentkeztek, így pontosan egy évvel az eredetileg meghirdetett datum után, 2024. október 8-án végre élőben hallhatjuk a Voyagert!


Az 1999 óta aktív csapat idén júliusban jelentette meg nyolcadik stúdióalbumát Fearless In Love címmel, rajta a Promise c. epikus progresszív pop metal szerzeménnyel, amellyel az Eurovíziós Dalversenyen is megmérkőztek. A dal a kaland és a megváltás érzelmes történetét meséli el, a versenyre való bejutással pedig a zenekar régi vágya vált valóra, elhozva Ausztrália számára a 9. helyet a megméretetésen. A Voyager tehát meglehetősen hullmázó éven van túl, megélve hatalmas magasságokat és mélységeket is, jövőre azonban készen állnak, hogy visszatérjenek hozzánk is.

A már megváltott jegyek érvényesek lesznek az új időpontra is, akinek azonban nem megfelelő az új dátum, az kérheti a jegy árának visszatérítését. Az ezzel kapcsolatos teendőkről a jegyvásárlókat e-mailben értesítik.