gergou2 márc. 27. 16:58:50
(7/27)
Hát nem tudom... Az első 15 perc alapján azt gondoltam, végre egy jó film ebben a témában. Viszont utána a szokásos klisé, és katyvasz, amit beleterelnek talán a quantum összefonódásba (talán csak ezt tudom elképzelni, hogy ennyire katyvasz lett). Tényleg nem értem miért nem lehet egy jó thriller sorozatot csinálni a jelenlegi tudásunk szerinti universum elméletben. Szerintem nem jó ez a sorozat eddig, de ez az én szuverén véleményem.
10/10
bza1980 márc. 26. 23:40:15 10/10
(6/27)
10/10 Sci-Fi rajongók "Mekká-ja". Gyakorlatilag az összes nagy Sci-Fikben felmerülő kérdéssel foglalkozik.
10/10
Tibor72 márc. 26. 21:40:34 10/10
(5/27)
Jó, kis Sci-Fi. Várom a folytatást. Ha az is olyan jó lesz, akkor jöhet akár 4-5-6 évad is. Jelenleg top értékelést kap tőlem.
Mpytyu2 márc. 25. 19:03:24
(4/27)

Szóval van ez a fejlett civilizáció, ami képes fényévekről valós időben megfigyelni bármit, hatalmas űrflottája van, de a 4 fényévnyire lévő földet nem fedezték fel. Oké, lehet elkerülte a figyelmüket, de nehogy már egy másik exobolygót ne tudtak volna azzal a technológiával találni, vagy ha más nem, terraformálni... szerintem ez elég nagy logikai hiba.

10/10
UncleSam márc. 24. 14:46:12 10/10
(3/27)
1000/1000.
10/10
Cukros csirkecomb márc. 24. 02:10:23 10/10 Előzmény kaloz44
(2/27)
Nem olvastam a könyvet, így nincs összehasonlítási alapom. Általában szeretem a lassan bontakozó történeteket, amihez egy sorozatban meg is van a megfelelő tér. Szóval biztos egyetértenék veled, ha a könyvet is ismerném. De így, hogy csak a sorozatot láttam, ez eddig nagyon tetszett. Fú... Várom a folytatást. Szerencsére vannak extrák, ezeket még feldolgozom. Aztán várom a következő évadot.
10/10
kaloz44 márc. 23. 17:22:32 10/10
(1/27)
Miért kellett sietni?! Kezdjük rögtön azzal, hogy a készítők nem igazán hagytak időt az alapozásnak és a történet elmélyítésének. Amíg a könyvben szépen fokozatosan épül a feszültség és a rejtély az utolsó fejezetek nagy revelációjáig, addig a szériában a sorozat szélsebesen halad, a feltett kérdéseket és rejtélyeket sokszor azonnal meg is válaszolják - ami valljuk be, egy rejtélyekre és misztikumra alapozó sorozatnál nem a legjobb megoldás -, a legnagyobb fordulat pedig nem is üt akkorát emiatt. Ami itt ráadásul az évad felénél történik meg.Bizony, a készítők egyszerre rohantak át az első regényen, és hoztak be konkrét történetszálakat nem csak a második, de már a harmadik könyvből is.