Téma: A bűn útja

9/10
georgebenson ápr. 27. 20:50:35 9/10
(14/14)
Szórakoztató, fordulatos, nekem emiatt nem is tűnt hosszúnak. Szerintem minden a helyén volt. A történet, a szereplők a rendezés, közel a tökéleteshez. Különösen napjaink ipari hulladék szintű akciómarhaságaihoz képest volt kiemelkedően jó a film. Hamsworth egyre jobb. Egy hibapont azért volt, a motoros hülyegyerek. Ez a karakter nagyon nem stimmelt a szerephez. Maga a fazon sem, ettől már csak a szinkronja volt rosszabb. Ezt leszámítva soha rosszabb thriller-krimit ne lássunk!
7/10
Ildikó Nóra ápr. 20. 08:31:36 7/10
(13/14)
A film egyszer nézhető, kikapcsolódásnak jó, az operatőri munka, a helyszín, a filmzene, a film hangulata, a szinkron tetszett. A főszereplőknek jól állt a szerep (alakításuk nem volt nagy szám), Mark R. alakítása ezen filmben sem tetszett, idegesítő volt, a mellékszereplők gyengék voltak (Jennifer J. L-nek, Nick N-nak lehetett volna több szerepe).
10/10
Igènyesfilm75 ápr. 12. 09:07:29 10/10
(12/14)
Jó volt, kerek volt a story a fülètől a farkáig. A mondani való is átjött. Halle dögös volt, meg Hemsworth is 😆 Ennek a filmnek egy hibája van- nekem ez is hosszú 🖐️
8/10
Patrick Macnee ápr. 09. 01:45:19 8/10
(11/14)
Egész patika lett úgy mindenestül..🙏..de Barry Keoghan k. idegesítő volt benne gondolom a szerep szerint is..a szinkonja is az lett, szóval sikerült elérni, amit akartak xD
5/10
pihes ápr. 04. 14:43:56 5/10
(10/14)
Jó iramban indul, és közbe is van ilyen, de csak elnéztem ÖT/TÍZ
Pimpalini ápr. 04. 04:42:21
(9/14)
Képi világában erős, komor hangulatú thriller, krimi, némiképp noiros karakterábrázolással, azaz ebben a filmben mindenki a bűn útján jár, vagy

idővel arra jut, különböző okok miatt. Továbbá a mindennapokban a kirakatba helyezett erkölcsösség mögött megbúvó, a karrierépítésen túlmutató erkölcstelenségről, s az alapvetően jó, mondhatni a sunyi erkölcstelenséggel szemben a hagyományos eszközeivel, s neveltetéséből fakadó jóemberségével tehetetlen, elnyomott karakterek "ébredéséről", s a saját érdekeiket nézve a "bűn útjára" sodródásáról szól leginkább a film. S pont ez a legnagyobb erénye.

Hangulatában a 90-es, 2000-es évek Amerikáját mutatja be, de emellett nemcsak szövegben hozza vissza például McQueent, s korát, hanem lényegében a történetben, s annak felépítésében is.
Illetve ami még számomra nagyon érdekes volt, hogy mintha egy korábbi magyar filmből is "kölcsönzött" volna képi és hangulati elemeket, aki látta az X - A rendszerből törölve című alkotást, tudja, mire gondolok (fejjel lefelé világ egyedi zenei aláfestéssel; "kilégzés-belégzés" szöveg mantraszerű ismételgetése itt jógaórán, ott a pánikroham/szorongás leküzdése miatt).

Ráadásul a szereposztás is sztárparádé, szóval a színészi játékban sem lehet csalódni.

Mindenképpen érdekes és jó film, ajánlható.
10/10
tuff ápr. 02. 08:21:30 10/10
(8/14)
Nagyon tetszett, mintha Leonard elmore lenne 😃
7/10
blood.1 márc. 04. 19:11:31 7/10
(7/14)
Ez a film még működhetne is, ha nem lenne ennyire hosszú. A felesleges párbeszédek, állójelenetek, jógaórák feszültségrombolók. Az antihősök (Barry Koeghan és az idős faszi) személyét nem igazán bontották ki, motivációjuk elnagyolt . A vége pedig túl eszményi. A 90-es évek nagyvárosi atmoszférát jól hozza az autópályákkal, fényekkel, távoli látképekkel. A színészi játék oké.
7/10
Serengeti márc. 02. 16:33:19 7/10
(6/14)
Egy egész jó krimi. Jó a sztori, a párhuzamos szálak, a zene, az átkötések, a képi világ. Gyengéje viszont a basic/langyos színészi alakítások, ez sajnos tompítja a filmet. Van egy is feszültség, de a várt csúcspont elmarad. Kár, mert több volt a sztoriban.. némi hiányérzet maradt, bár még így is simán nézhető kategória. (A szemtől szembenhez hasonlítani azért erős túlzás. Fényévek. Imo)
9/10
gshh febr. 28. 20:24:13 9/10
(5/14)
Feleslegesen hosszú, így számomra kicsit vontatott. Ugyanakkor nem rossz film. Ami zavart az az, hogy látványosan majmolta Mark Ruffalo Peter Falk columbo - alakítását. Lehet nincs így, de nekem így tűnt. Chris valószínűtlenül jóképű csávó még férfiszemmel is. Megmondhatná hogyan csinálja, hogy még a képernyő sem csúfítja...nekem vannak jobb napjaim, amikor úgy érzem, hogy ideje Tinderre képet készíteni, de miután elkészült, rögtön törlés a vége. 9/10
9/10
HK03 febr. 28. 10:11:19 9/10
(4/14)
Kiváló színészi alakítás, remek szereposztás, a sztori is jó.
9/10
Lizus-ka febr. 25. 08:17:57 9/10
(3/14)
Igazán izgalmas, pörgős, képileg látványos film, kiváló szereplőkkel.
9/10
Ahoj poplacsek febr. 21. 21:38:21 9/10
(2/14)
kategóriájában remek, a szereposztás is erős
5/10
vki69 febr. 19. 17:58:39 5/10
(1/14)
Egyszer nézhető, krimi.. színészek jók.