10/10
ramicica 2012 nov. 27. - 22:15:22 10/10
(58/518)
Kösz a segítséget, de nincs filmbox extrám. Így csak a szívem fájdítod!
És nem tudom, hogy az ncore, mit jelent, illetve , hogy kell használni. Ha tudod mondd el itt vagy priviben
Most a sori outtakes-eit nézem épp a youtube-on, és halálra tudom magam röhögni rajtuk.
Egy biztos: Flo törvénytelenül tud röhögni, ha épp nem forog a kamera!
10/10
ramicica 2012 nov. 27. - 21:55:53 10/10
(57/518)
Ez vicces, és nagyon jó. Hát õt biztosan nem ismerem :)
Nekem is mostanában ilyen élményeim vannak.
Nekem egy korábbi kedvencemre hasonlít, de csak külsõleg: James McAvoy-ra. Csak õk ketten nagyon más karakter, emiatt nem jutott az eszembe.
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 27. - 21:49:20
(56/518)
hát vagyis remélem hogy hozzájutok,7végén kiderül..:)ha sikerül,nem tudom el lehet -e valahogyan küldeni neked,mert Melanie már biztosan látta.ja igen,szóljunk egymásnak,ha tudunk v.mi jó filmet...Flo-ra kíváncsi vagyok.hát ha igaz,Flonak nincsen csaja,szóval...hm:D én már rájöttem miért tetszik annyira/kire emlékeztet-régebben szerelmes voltam a szomszédom haverjába,és Flonak totál olyan beütése van,mint neki volt...
10/10
ramicica 2012 nov. 27. - 21:36:51 10/10
(55/518)
Ja és bár Marc Nyuszifoggé, Flo még köztulajdon. :)
10/10
ramicica 2012 nov. 27. - 21:35:02 10/10
(54/518)
Olvass csak nyugodtan.picit belendültünk tegnap.
Ezek szerint te hozzájutsz a filmhez...
Én viszont nem találtam egyenlõre helyet, ahonnan leszedhetném.:(
Szóljatok, ha tudtok valamit, vagy a másik most bemutatott filmjérõl.
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 27. - 21:19:19
(53/518)
én is csak most hallottam a Vincentes filmrõl és kíváncsi lettem rá.tesómnak mondom majd,hogy nézze meg,le tudja-e tölteni,mert van ilyen letöltõs nemtudommije és ha mondok valamit akkor le szokta nekem tölteni.de csak pénteken jön haza.ha sikerül letölteni,akkor megírom..:)
nyugi,nekem is igen rossz a nyelvérzékem.németet "tanultam",csak írásbelim van meg,szóbeli sikerült de a magno nem,sokat felejtettem már,de újra akarom kezdeni.ezek a német sorik,oldalak jók lesznek tanulásnak(persze a könyveimen kívül):)
hát visszaolvastam,amiket írtatok eddig,de már nem nagyon emlékszem semmire:D szóval akkor itt kapcsolódnék be:)
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 27. - 21:00:40
(52/518)
áááá,de sokat írtatok..........ezt visszaolvasni.......Marc szerelmes nyuszifogba:D kár,pedig Marcot magamnak akartam:D
10/10
ramicica 2012 nov. 27. - 20:21:41 10/10
(51/518)
NO azt érzem most, hogy nagoyn le vagyok maradva.
Szerinetm a port miatt én azt hittem, hogy csak ez a 2 filmja készült mostanában.
De az imdb-n mást is találtam.
Szóval nem tudom, de nagyon belehúzott.
Te mit tudsz arról az októberben bemutatott kosztümös filmrõl? Die Vermessung der Welt (2012)
EZt már láttad?...
10/10
ramicica 2012 nov. 27. - 12:46:41 10/10
(50/518)
Köszi a nagyon részletes infót.
Értem.
Tilt, csak amiatt hoztam fel, mert õ az egyetlen, akit mint "nemzetközi" német filmest ismerek.
De neked nyilván pontosabbak az infóid, egyébként tényleg Stohl2.

Azt akartam még, hogy én még csak egy friss örült vagyok Florian miatt (kb 5 napja olvastam a bejgyzésedet).
Szóval nem láttam a filmjét, mármint a tengereset. Ma kerestem letöltést, de nem találtam sehol, ami ingyenes.
Én is picit attól tartok, hogy õ nem elég erõs személyiség, vagy karakter nagyobb filmekben,-hez. Pl Hugh a Dr. House-ban is ilyen. Rendes filmben még nem játszott, amirõl tudok, de én imádom.
Lehet igazad van, tényleg inkább komolyabb sorozatba való, és olyan karakterbe, amit mondtál.

A másik, hogy valamit sejtettem, de majd ezt írd+, hogy, németként, hogyhogy Magyarországon élsz, vagy beszélsz? Vagy mi ez az egész sztori. DE ha gondolod írhatod privátba is.
Én nem tudok németül, vagyis vajmi keveset, és egyébként is katasztrófális a nyelvi képességem.
Viszont ez ciki, mert az Apám teljesen német (Magyarországi német, és rengeteg rokonunk él kint), és anyámban is van egy kicsi.
Úgyhogy, ha törik, ha szakad egyszer meg kell tanulnom németül az életem során. :)

Gondolom emiatt figyeled akkor a német mûsorokat.
10/10
ramicica 2012 nov. 27. - 09:40:12 10/10
(49/518)
Még egy pici gondolat, bár gondolom nem csak errõl szól az életünk :)
Miért érdekel téged annyira egyébként a német tv?
10/10
ramicica 2012 nov. 27. - 09:10:42 10/10
(48/518)
Az egész estésen nem a holywoodit értettem. Csak a szimplán német egész estésre.
Hanem, mondjuk Marc karaktere után, egy tourettes eljátszása.
Megnéztem, valami díjat is kapott ezért a filmért.
De mondom, én imádom ezt a sorozatot, talán 10 olyan sorozat van (max 20), amit életemben láttam, amiket ennyire imádtam. De nem vagyok biztos benne, hogy õ egész életében "Marc", vagy valami hasonló szerep, karakter akar maradni(Ez érzékeny, de intellektuális selymes fiúé. Lehet õ , akármilyen kemény, azért annyira komolyan ebben a szerepben sem vesszük.)
Igazából, amit én nem látok annyira át, mint te- azaz, hogy õ valójában mekkora sztár, vagy mûvész a hazájában.
Most próbálom ezt picit a magyar viszonyokhoz hasonlítani.
Mondjuk azért Magyarországon egy barátok közt szereplõ nem nevezhetõ színésznek, kivéve, ha már elötte az nem volt. DE mégis mindenki ismeri õket. Oszt, ha kikerülnek a sorozatból- el is felejtõdnek.
Szóval ki õ kint??
Igazából színészként kezelik, vagy sorozat fõhõsnek (pl vedd a JÓ barátok sztárjait- Jennifer Anistonon kívül másnak nem sikerült a fennmaradás)? Tehát õ még kapar, hogy a filmezésben megmaradhasson, vagy elismerik a színészi munkáját annyira, hogy ez évek múlva, mikor kinõ a szépfiú karakterbõl is kapjon munkát.
Pl: TIl Schwiger gondolom, hogy már filmszínészként számít, sorozatba szerintem nem is kéne már mennie.
De hát gondolom, hogy pl õ akkora sztár lehet odakint, fõként, hogy amerikai filmekbe is berakták, mint nálunk, monjuk a Csányi..tehát, hogy bármi van, munkája az még sokáig lesz. És már õ dönthet, válogathat, hogy mit akar.

Ehhez képest Flo Vincentes filmje komoly (mármint a Marc karakteréhez képest), és szerintem elõrelépés. Az elmondásod alapján, meg, amit mutattál az alapján a Jesus-os film meg a vígjáték szinten egy tvoábblépés
...szerintem.

Az igaz, hogy egy soroztaban jobban ki lehet bontani, de ...
Aki jó színész, annak ez egy 1,5 órás filmben is sikerül.
Me szerintem nem is kéne a filmeket a sorozatokhoz hasonlítani, mert másról van szó. Mindegyiknek meg van a maga helye. De aki építi a karrierjét, és szerintem Flo ilyen, annak csak a sorozat nem elég.
10/10
ramicica 2012 nov. 27. - 08:32:49 10/10
(47/518)
Ok köszi. Meg, ha linket is felraksz..
De most komolyan bízol benne, hogy leadják nálunk...
Emlékszem, mikor megnéztem a Fülenincs nyulat..imádtam, és láttam, hogy van második része is, amit már bemutattak akkor kint. Hát röpke 1 évet kellett várni arra, mire szinkronosan megjelent valahol....
A másik, hogy mondom szerintem igazad van, ha nem tetszik neked, hogy Flo a végén nem kellõ lelkesedéssel végezte a munkáját.
De õszintén azt is megértem, hogy jók ezek a sorozatok , meg imádjuk õket, de mégse a sorozat készítés a filmezés csúcsa. Szerintem mind a hárman (Kai, meg a csajszi is is), vagy négyen, színészek, megérdemelnék (azért kb egy korúak lehetnek, 38 körül, közel a 40-hez), hogy valódi egész estés mozi filmekben játszhassanak. (Ami kicsit túl mutat a hangyák a gatyábanon...) Ha most nem váltanak, akkor már lassan késõ lesz.
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 23:50:48 10/10
(46/518)
Erre az Istenes filmre én is kiváncsi vagyok... csak nem tudom mi hogy jutunk hozzá...???
Majd írd meg, hogy többiek miket kezdtek el forgatni, mert érdekel, ha megtudod.
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 23:46:30 10/10
(45/518)
Boccs, kezdõ.
Ja és egyébként lehet, hogy most valami nagyon érdekel, vagy lelkesít, de a fan ellen tiltakozom- mármint magamra.
Egyébként a vele kapcsolatos képet nagyban árnyalják a fejemben a te intelligens hozzászolásaid. Finomítanak rajta.
Ja és most nem nyalok, engem nehéz jól terelni.

Tényleg az a gondolat fogott meg at elsõ keresésben, mikor írtad, hogy korábban, hogy Flo nem lelkesedett. Meg, hogy idegesíti, hogy azonosítják Marc-kal. És a sorozatban még nem is izgatott annyira, hanem akeresés, és az éneklésre való találás miatt.. érdekel.
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 23:41:50 10/10
(44/518)
Bocs, még kezd vagyok. Nem gondolkodtam.
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 23:03:22 10/10
(43/518)
Oké, utána néztem Tobiasodnak, szerintem az a jó, ebben most nem kell osztozni. Õt is hagyom neked. Hál istennnek, izlések különböznek. De megértem...
Egyébként a szõr nem az egyetlen fontos szempont a pasi választásnál. :)
Úgy értem, hogy kicsit behatárolt vagyok most, de nekem a Flo megfelel. Mint személyiség, ember, kinézet , érzés vagy akármi, csak ez a mánia, ha egy pasi alapból csak picit szörös, akkor tegyük csupasszá- ezt nem bírom...
Szóval , ha bárhol látod borotválatlanul- hálás lennék.
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 22:57:04 10/10
(42/518)
Én szerettem, meg szeretem ezt a sorozatot, szerintem nem baj, hogy nem húzzák a végtelenbe.
(Bár persze sajnálom, hogy nem röhöghetek továbbra is rajtuk.)
Nem emlékszem, de szerintem nálunk is leadták már a 3. évadot is.
Valami nagytalálkozós jelenet van a fejembe, meg az egymás felé futás.... nem tudom.
Igazad lehet, hogy elkapkodták.
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 22:49:37 10/10
(41/518)
Ó nagyon jó infóid vannak!
Mirõl szól röviden ez a Jesus-os film?
És melyik Kai filmre gondolsz?
A szöröst amiatt is mondtam, mert szegényt - ezt lestem, a a férfi a legjobban mined részben levetköztetik meztelen, vagy félpucérra. És , hát nem sok szõrt hagytak rajta. A törökösben meg egészen olyan mint egy csupasz fehér meztelencsiga.
És ebbõl kiderül, hogy preferálom a nem csupaszt!
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 22:44:59 10/10
(40/518)
Köszi nézem.
Annyi, hogy tényleg szívesen hallgatnám. Amit belinkeltem 4 számot találtam tõle, és ebbe az is benne van, ami ebben a mûsorban van, amit elküldtél.
De az egész adást nem láttam. Köszi
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 22:37:58 10/10
(39/518)
Õké, Kait akkor meghagyom neked.
Én pont azt érzem rajta, amit írtál, hogy a valóságban õ a nõcsábász. (És néha ez elég hihetetlen a filmben, mikor nagyon suta .... a nõkkel.)
De az általad leírt dolog kedves gesztus.
És egyébként is te vittél be a málnásba, hogy egyáltalán utána néztem Flo-nak, ammiatt, amiket írtál.
Most nem tudom mit értesz szõrös alatt, de ha abban végre nincs csupazsra borotválva(mármint nem csak a fején), akkor mindent megbocsátok! :)