10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 22:33:43 10/10
(38/518)
Hát én is beleszerelmesedtem...
Gondolom, nem osztozunk. :)
A volt pasimmal beszélek most ilyen dolgokról (semmi gond!)
Egy idõben James McAvoyt imádtam, és a voltam mondta, h akár az ikre is lehetne.
És tényleg, csak nagyon más személyiség.
Egyébként én csak a hangjába, meg a még mindig gyermeki tisztaságot sugárzó szemébe. Ilyet még nem láttam.
Nagyon lágy az pasi.
Meg a hangjába.

Szóval, én mondtam, hogy sokan voltak már szerelmesek belém, de szeretném, ha egy pasi egy nap így nézne rám.! :)
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 22:28:09 10/10
(37/518)
No, én pont amiatt kezdetm kutatgatni, amit tõled olvastam.
Kiváncsi voltam Flo milyen, mert olvastam, hogy énekes, oszt ledöbbentem a hangján.

Abból, amit mondasz el tudom képzelni, de megis értem õt.
Szerintem tényleg unhatta a végét.
Nekem õ a kedvencem, meg a csajszi.
De ha megkeresed a videót, az jó lenne, persze a harmatnyi német tudásom nem elég sok mindenre.
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 26. - 22:13:35
(36/518)
tényleg letagadhatna Florian több évet:)(úgy mint én):)
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 26. - 22:12:30
(35/518)
köszi-am az m1 médiatárjában totál szaggatott,mikor vasárnap nézni akartam.1,5 óra volt,mire nagyjából meg tudtam nézni.
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 26. - 22:10:47 Előzmény ramicica
(34/518)
tényleg tuti a hangja,de én a pasiba is beleszerelmesedtem:D:S (ha gáz,ha nem):))kellemes hangja van.és köszi a videokat,meghallgattam/megnéztem õket:)
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 26. - 22:08:12
(33/518)
köszönöm az infókat:)a mai részt már meg tudtam nézni.ja igen,most néztem,hogy tényleg köszöntötte a magyarokat Kai:)ezek szerint magyarok is szoktak kommentelni,én még nem láttam,csak most..meg v.mi verseket lehet beküldeni ha jól láttam..:)küldjünk egyet magyarul xd jó csak vicceltem:) én nem likeoltam.nem is szóltam hozzá.úgy sem nyomom jól a németet.csak olvasgatni fogok.

ja am ezt mindenkinek írom aki jár erre az oldira.!:)
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 21:52:15 10/10
(32/518)
Köszi az infókat. Sokat megtudunk belõlük!
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 21:38:36 10/10
(31/518)
Túl sok a szabadidõm!
A Vincentes filmben egy tourette szindrómás fiút alakít, aki egy kocsival és 2 másik szanatóriumbeli picit bogaras emberrel megszökik a tengerhez. Aszem díjakat is kapott érte.

A török film nagyon jó. Istentelenül lehet röhögni rajta. Sikerült megszereznem, bár én régen is láttam, de nem emlékeztem a Floriánra benne. Picit még tejfeles szájú volt benne.
Bár én így se hinném el neki, hogy 38 éves, max 26-nak néz ki.
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 21:34:54 10/10 Előzmény eztasorozatotszeretem
(30/518)
A zixshare-en meg lehet nézni online- az m1 médiatárjánál jobb minõségben.
Privibe küldhetek linket, bár én most a gépem memoriáját nyúzom , letöltögetem a részeket- a 7.-nél tartok.
10/10
ramicica 2012 nov. 26. - 21:32:14 10/10 Előzmény eztasorozatotszeretem
(29/518)
Boccs, a késõi választért.
Én beleszerelmesedtem a hangjába.
Ki tudja , mi a jó Istenért nem énekel ennél többet. Terjesztem, mint az igét! Aki meghallja énekelni az elájul tõle!
Fõleg a mostani thehetségkutatókhoz képest.
(Utána olvastam amerikában konziban végzett summa cum laude... de hát ugye ez sem garantálja a jó éneklést (másnál)!)
Gondolom a film fontosabb neki.
! számát találtam meg- szerintem nem énekelt többet, max filmben, amit még nem láttam.
http://www.youtube.com/watch?v=-gcMLrZUdxY
http://www.youtube.com/watch?v=q89YhEKZI58
http://www.youtube.com/watch?v=1uubuoaiabo
http://www.youtube.com/watch?v=BMr1kmgu3Rw
Az utolsó szám az övé.
A "Will you still..." számot kb. 500x hallottam, és az elején nehezn bírtam sírás nélkül.
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 25. - 19:51:54
(28/518)
nem nagyon tudtam visszanézni a filmet,mert akadozott az m1 oldalán.szóval nem nagyon tudom mi volt a pénteki részében:(remélem hétfõn már tudom nézni:)szegény csajnak ugrott mind2 pasi.egyenlõre.am szerintem Marcnak tetszik nyuszifog:D szerinted?vagy szerelmes is belé?vagy csak a kaland,mind1 ki,csak legyen valaki.?.(az eddigi pár rész során gondoltam.)
nekem is van 1 ismim,pontosabban rokonom,aki ismert.vagyis azok számára,akik szeretik a kézit.a tieid milyen berkekben mozognak?
forma 1es pilótákra gondoltál?mármint akikkel taliztál már.voltál f1 versenyen,vagy csak aláírás osztásnál.?.nagy f1es drukker vagyok.néztem ma is.Vettel VB,sajna,nagyon utálom.Alonsonak szurkoltam.
csak nem tiltanak ki innen,mert nem csak a filmrõl beszélünk:):S
3 évados a film,vagy csak 2? 24 részes mind?remélem folyamatosan vetítik majd mindet.
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 23. - 20:30:19
(27/518)
Rami-megnézem majd amit linkeltél,ha Florian van benne,az nagyon tuti:D(nem tudja v.ki hogyan lehet szívecskét beszúrni?)
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 23. - 20:28:25
(26/518)
hali mindenkinek!
na szóval megtaláltam Kai face oldalát és tényleg õ saját maga csinálja,ki is írta.tényleg nagyon aranyos lehet és foglalkozik a rajongóival.(mert azért vannak kivételek).sõt még likeolni is szokta a rajongók hozzászólásait és válaszolni is szokott rájuk:)am van felesége is?gondolom nem elvált.mert ugye gyerek van(egyik vidiben hallottam gyerek hangot).
am persze csak ha nem titok melyik színésszel taliztál a kávézóban?sok ismert emberrel szoktál talizni?én nem szoktam,mert kis városban lakom,itt nincsenek ismert emberek.
a Vincentes filmet majd feltétlenül meg akarom/fogom nézni,nagyon érdekelne a hallottak alapján:)remélem ott is jól néz ki Florian:)hm.ismerõsen hangzik a török lagzis és a csajok a csúcson.lehet láttam már,de nem emlékszem.
bakker ma nem láttam a férfi a legj.orv,mert holnap disznóvágás lesz nálunk és egész nap készültünk rá.de sebaj,azt hiszem fenn van az m1 lapján.majd vasárnap bepótolom:))
jaja.lehet ha nézek német filmeket/mûsorokat a neten,akkor könnyebben megy majd a tanulás.csak annyira hadarnak.na mind1.majd ha több idõm lesz,utána járok azoknak,amiket írtál.
holnap nem jövök a disznóvágás miatt.de vasárnap jövööök:D azaz felnézek,hogy írt-e valaki.
10/10
ramicica 2012 nov. 23. - 17:52:39 10/10
(25/518)
Itt lehet élõben látni.
Németül tudók elõnyben.
http://www.youtube.com/watch?v=1uubuoaiabo
http://www.youtube.com/watch?v=M2FWl_RzVgg
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 22. - 20:49:35
(24/518)
hali hmm 2:) sajna én nem tudom honnan lehetne megszerezni:(nem vagyok otthon sajna az ilyen dolgokban:(én majd úgy haladok,ahogy a tvben mutatják.Melanie lehet majd tud neked ebben segíteni.
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 22. - 20:46:56
(23/518)
az a baj a némettel kapcsolatban,h elég béna vagyok hozzá+nagyon lusta tanulni:S a cobra 11et én is nagyon imádom:)hát mondjuk az a baj,hogy a szereplõkrõl azt hiszik,hogy az életben is ugyan olyanok,mint a filmekben.hallottam már olyanokat.attól,hogy Florian a filmben nõcsábász meg csak azon a bizonyos dolgon jár az esze,meg egy kicsit tuskó is a maga módján:D,az életben meg lehet hogy nagyon is aranyos kedves ember..és komoly kapcsolatot keresne,házasodni,gyerekek..humoros stb.. ki tudja..én pár napja likeoltam facebookon egy olyat,hogy offiziellen facebook oldal(Florianos,német).jó sokaknak tetszik.ott van vidi is,ahol a rajongókhoz szól,üzen.nagyon arinak látszik..Medhinek is van.?.kerestem,de találtam vagy 2õt is,nem tudom igazi-e.és medhinek van gyereke?amúgy nem tagadom,nekem nagyon tetszik Florian a filmben,mármint jóképû.kár h sosem fogok vele talizni.messze lakik. stb..óó,Berlinben is lakik,tesóm tavaly volt ott 1 hetet.am majd letöltetem tesómmal ha hazajön a Vincentes filmet:)nagyon kivi lettem rá.mondjuk nekem az összes szereplõ tetszik a filmben.jókat válogattak össze.eddig szerencsére meg tudtam nézni azokat a részeket amik eddig voltak.nem szeretnék kihagyni egyet sem.ja meg még nem láttam ezeket a szereplõket egy filmben sem.jól elkerültem õket ezek szerint.
10/10
hmm2 2012 nov. 22. - 18:29:04 10/10
(22/518)
Sziasztok!
Ez a sorozat nagyon jó! Nem tudjátok hol tudnám megszerezni a 3. évadot? És a 2. évad 6. részét? Tegnap láttam elõször az M1-en a 6. részét azóta nem tudok leállni és már végignéztem a 2. évadot is, kivéve a 6. részét, mert sehol nem találtam és nagy bánatomra a befejezõ évadot sem! :(

Ha valaki tud segítsen! :)

Elõre is köszi!
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 21. - 22:15:28
(21/518)
hali-köszi h válaszoltál:)én még csak ebben a soriban láttam ezeket a szereplõket:)jó neked h ennyire beszéled a németet,legalább tudod nézni németül+fordítani róluk dolgokat..én kb csak alap szinten beszélem,vagy még annyira sem:(alap nemzetközileg elism írásbelim van meg,de a szóbeli része is meglett,csak a magno sosem sikerül:(totál hadarás nekem ahogy beszélnek:(meg már elég sokat felejtettem,de megint hozzá akarok kezdeni,h meglegyen a szóbelim is.olvasgattam interjúkat,de sok mindent nem tudok kihámozni:S:)igen,ezt észrevettem h egyes filmeket mennyire összecsapnak.ezelõtt a korona hercegét néztem,azt is.a szinkronja Marcnak bejön tényleg:)Mehdi mint nõcsábász a való életben..:D vhol írták,hogy Florian még nem nagyon találja az "igazit" a "nagy õt",s hogy örülnének,ha végre összejönne valakivel és boldog élete lenne.bár azért már volt h összehozták valakivel.de tényleg csak olvastam ezt egy magyar oldin v már nem is tudom h hol.nem tudom mi igaz belõle.pedig ezt nehezen hiszem el,h nem talál magának csajt,mert iszonyatosan jól néz ki:D még nem néztem meg amiket belinkeltél,mert most mennem kell,de holnap megnézem:))azt akartam kérdezni h mit jelent FDF fórum,de azt hiszem rájöttem:Florian David Fitz.Remélem eltaláltam:D
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 19. - 20:46:59
(20/518)
Én még csak most látom elõször ezt a sorozatot,és nagyon jóó,nagyon tetszik.Látom Melanie,hogy eléggé otthon vagy ebben a filmben.És Mark milyen a való életben?Tényleg másolsz majd be interjúkat?Én vevõ lennék rájuk.
napraforgó 2012 nov. 17. - 04:33:34
(19/518)
Jópofa, szórakoztató.