10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 22:36:33 10/10
(98/518)
zixshare-en fent van online
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 30. - 22:34:56
(97/518)
köszönjük.de am ráérsz vele,nem kell sietni.tudunk várni:)ha lesz idõd,akkor szívesen fogadjuk.
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 30. - 22:33:49
(96/518)
inkább nem kérek filmelérhetõségi linket,mert a gépem eléggé meg van terhelve,lassulva,de azért köszi h felajánlottad:))lehet én meg úgy csinálom,h hétfõtõl,ha kezdi a filmet,beülök papírral,tollal és jegyzetelek:D bár lehet szüleim furán néznének rám:D
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 22:28:21 10/10
(95/518)
Köszi, várd meg, míg részenként legalább néhányat beírunk. És utána ráérsz.
Rakd össze, és utána.
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 22:26:22 10/10
(94/518)
Susukevel, már megbszéltük. Az elsõ 13 részt le tudjuk szedni. Nekem már 10 megvan. Ha kell küldök címet. 350 mb körül van 1 db.
Onnan nézem vissza, mert imádom...
Ami jó bene. Egyébként meg ugyis nagyjából tudom, hogy mi tetszett, ahol Flo szerepel.
De hát semmi nem tökéletes. Csak begépelem a szöveget- saját megjegyzésekkel.
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 30. - 22:24:21
(93/518)
oké:)
nagyon szuper idézet:)
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 22:23:33 10/10
(92/518)
I. rész 2 jelnet

***Spoiler***

Marc félpucéran (észrevettétek, hogy majd minden részben leszedték róla a ruhát...?? :) Szerintem Dianat nem merték levetkõtetni, és ehylett Flonak minden részben legalább félig csupasznak kell lennie. Amit nem bánok...) az öltözõben, mikor Nyuszifog megtalálja a félreérthetõ levelet, és magát gyõzögeti- belsõ monológ:

"Tudom, Kedves Naplóm, hogy nemrég szakítottam, De emlékeztetlek téged, hogy a diéta szó után a Marc, amit a leggyakrabban a papírra vetek!.. "

***Spoiler***
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 30. - 22:23:25
(91/518)
dettó,én is ugyanez vagyok:D amit írtál.
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 30. - 22:21:54
(90/518)
amúgy ti hogyan keresgélitek az "idézeteket"? én csak az m1 videotárában láttam h fenn van,de nekem iszonyatosan akadozik:S majd azért én is próbálok keresgélni.
igen,a Flos facebook rajongói oldalról van az a video,én is láttam,mert még anno liekoltam az oldit,és nézelõdtem.:)
mit?lehet neki kérdéseket küldeni?mi nem küldünk?:D ha kenném vágnám a németet akk lehet megpróbálnám:)
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 22:15:26 10/10
(89/518)
Az iagzság az, hogy sok poén van benn, probálom, csak a jobbakat berakni, de bárki talál valamit írja meg.
Kénytelen vagyok spoilerezni, hogy senki ne innen tudja meg, hogy mi van.

***Spoiler****

VI.rész 2. jelenet:Marc féltékeny, Gretchen és Medhi nem veszi komolyan, Medhi betoppan Marc (bál után- azaz mi lesz a terhes apácával?)
Marc (gúnyosan) : Mit akarsz most tenni? Beadsz neki egy kis ösztrogént?
Medhi (határozottan) : Kikapom a gyereket!
Marc(kétségbeesetten): Ne szórakozz!.. ne szórakozz! az én mûtõmben nem fog senki gyereket szülni!!!

***Spoiler****
eztasorozatotszeretem 2012 nov. 30. - 22:03:32
(88/518)
mondjuk jó ötlet ez a gyûjtögetõsdi..láttam már több oldin is idézetgyûjtögetést..és jó is h le lesz írva németül is,úgy is tanulni akarom.ja am köszönjük a Flo interjú lefordítását:)ha találok valamit akkor belinkelem.bár csak esténként tudok leülni egy picit netezni.de rajta leszek az ügyön.
hát már Flonak csak az igazit kell megtalálnia,aztán jöhet a házasság,gyerek:)
majd megnézek mindent,amit linkeltetek:)
ez a mai rész annyira röhögõs volt,azaz elég sokat lehetett nevetni:D fõleg a nõvérszállós/tusolós,vízilovas stb xd
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 21:59:44 10/10
(87/518)
FILMET, filmet, filmet!!!!....
Igen, akarunk!!!
Na jó , ezt csak nagyon ritkán szokták nem el rontani! (Pl: lásd Szex és New York)
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 21:57:00 10/10
(86/518)
VI. rész Az apáca beérkezése a korházba
G: Bocsáss meg, én hiszek Istenben, én sokat jártam templomba!
M: Hadd találjam ki, az ostya miatt??...
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 21:48:16 10/10
(85/518)
1. rész /1. Gretchen és Marc az elsõ újraismerkedés után, szerepek leosztása
G: Hogy kaptad ezt az állást? Mint az érettségit: lefeküdtél a tanárnõvel?
M: Azt korrepetálásnak nevezném. Én vagyok itt a legjobb, húzd vissza a karmaidat, és jegyezd, amit Isten mond!

20 perccel, és egy Marc tévedéssel késõbb
G: Hoppá..., Isten tévedett!?
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 21:10:40 10/10
(84/518)
Ja, és bocsi, picit be voltam tojva, h kiakadsz az anya szón, de ha dícséretnek veszed, annak csak örülök.
De olyan volt, mintha, bár szerintem lehet egykorúak vagyunk, hogy , mint a kiskutyákat kiosztasz minket, és lehozol minket a földrw...ha elszálltunk. Ne aggódj, én nem veszem olyan komolyan :D

És majd írom ki a vicces poénokat...
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 20:10:22 10/10
(83/518)
Bocs, ez csak szellemeskedés volt.. :) És ígyekszünk nem pulpitusra rakni! :)

Susuke 161-es hozzászólásából van.
http://www.youtube.com/watch?v=Mgy3YI9F9Es

Mondtam, hogy én nem vagyok fan. Általában izgatnak a dolgok, amíg meg nem fejtem õket. Utána is, de már nem annyira.
Susuke találta.
No visssza youtube-ra. Ez valami fan klub video. Csak kíváncsi lennék, hogy mirõl karattyolnak 11 percen keresztül.
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 19:04:38 10/10
(82/518)
Megnézetm a videod... helyesebben belenéztem.
Értem, azt hiszem..
Nekem is az a bajom, hogy ha nem értjük, hogy mit mondd, akkkor....nehéz következtetést levonni.
Ha te le tudod fordítani, akkor kérlek írd meg, hogy mit mondd.
Ha nem, akkor Taléán Melanie segít. Egyébként, én is a volt pasimra szoktam támaszkodni. ha tud németül, fordítson.
Én most ezt találtam, ami tetzsett, ennek naz elejét még én is értem.
http://www.youtube.com/watch?v=vOEfpgv9K-8
Szerintem õszül a szakálla. De most befejeztem az áradozást.
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 18:54:13 10/10
(81/518)
Melanie anyánk megszólalt az égbõl..... :) (Most csak viccelek)
No, igazad van, valakinek józannak is kell lennie. Mondtam, hogy a te gondolatid árnyalják a miénket!

Szóval. egyszerûen.
Csak annyit akartam mondani 10 levéllel ezelött, hogy, én azt érzem, gondolom, hogy õ hûséges típus. Már visszavontam, hogy nem bír a vérével.... itt kötöttünk ki Kasza Tibinél, ami szintén egy mellékvágány volt.
Szóval, csak annyi történt, hogy mikor írtda, hogy volt egy 5 éves kapcsolata, akkor visszaigazoltad a feltevésemet.

A másik állításom, hogy flörtöl. De ez pozitív, én is flörtölök, ha csak levegõt veszek, és pasi van a közelemben.
Tehát ez sem szidás volt.(Ehhez nem kell színésznek lenni)

Visszatérve az intelmedre. Jó, hogy szólsz, tényleg színész.
De én akkor "estem bele" mikor 1 pohár sör után úgy énekel a bár tetején, mint egy kis angyal, egy olyan szûk és hangulatos kocsmában, ahol még csak levegõt se lehet venni. Van aki megjátsza magát, és van aki sokszor. Neki nem kell, pont azért, mert olyan vonzó... anem tudom... kisugárzása(pedig esküszöm, ha meglátnám a metrón elmennék mellette, vagy azt gondolnám, megint egy nyápic, kinyalt ficsúr). De én pont azért hidaltam le a hangjától, mert õ átengedi magán a dolgokat. Magyarán nem nagyon védekezik. És ez nagyon messze van a színészettõl. POnt az ellenkezõje. A nem védekezést nem lehet eljátszani.

Neki pont azaz erõssége, ami mindeki másnak rosszul áll. (És én nem is zsoktam bírni.) A lágyság és a nõiesség. És én se vagy az a korosztály, mint a mostaniak, akinek a nõies pasik jönnek be.

Ennek ellenére susuke-nek is igaza van, így nehéz bármi biztosat mondani róla, hisz nem ismerjük. Te pedig, Melanie, sokat segítesz az infókkal... így legalább valamit mégis tudunk.
És, boccs, hogy megint a mi függésünkkel szórakoztatunk. :)
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 15:44:04 10/10
(80/518)
Írjad nyugodtan.
Kíváncsi lennék ezekre, de nem jellemzõ, hogy német sorikat hoznak be. Rikta, mint a fehér holló.
Pedig én sokkal szívseebben nézném õket, mint 21. féle CSI-t.
Én a Jan Sosniokot imádom. Bármit szívesen nézek tõle. Valamelyik álomhajóban szerepelt...
Õ volt a másik sikitani valóan vicces sorozat, a Berlin, Berlin fõszereplõje....
Milyen vicces, hogy abban is játszott a Flo, és kidobta a fõszereplõ csajt.
10/10
ramicica 2012 nov. 30. - 15:20:09 10/10
(79/518)
Olvasd majd, amit susukenek írtam.

Jöhetnek az idézetek, csak most nem tudom, hogy magyarul, vaygy németül rakod fel õket. A német is jöhet, de akkoris meg kéne keresni magyarul is.....Én is keresek, meg írogatok majd.