5/10
The Cortez 2025 dec. 24. - 00:31:03 5/10
(2/2)
Fergetegesnek a legkevésbé sem mondható, karácsonyi, egyben esküvős tévéfilm, ami rendezésben, fényképezésben, képi világban szabályosan hozza az ilyen kategóriájú romkomok jellemzőit, ám az alkotók pluszban csavarnak egyet a szokásos dolgokon, mivel ez az alkotás részben time loopos misztikus film is, és ennek a műfajnak/szubzsánernek szintén töretlenül teljesíti a kötelező kliséit. A főszereplőcsaj egy karrierista, egészségmániás, idegesítő valaki, aki a nem szokványos események hatására fejlődni, pozitív irányba változni kezd (ki hitte volna?). A végkifejlet kiszámítható, a jelenetek többsége unalmas, a poénok pedig gyengék.
denyiro 2013 dec. 29. - 19:47:47
(1/2)
A történet sziruposnak mondható de a fõszereplõ hölgy nagyon bájos volt számomra így nem tudtam otthagyni a filmet és végignéztem, igaz a férfi fõszereplõ eléggé most jöttem le a poszterrõl típusra sikeredett. Aki még nem látta az Idétlen idõkig címû filmet annak nem fog gondot jelenteni a történet sem és egy könnyed szórakozást nyújtó filmet kap ha kedveli a romantikát.