offtopic
Moldávia bánata 2008 nov. 03. - 23:39:22
(26/786)
Pedig ha tudnád, milyen örömmámorban úsztam. :)
De no problemo, túl fogod élni! ;)
offtopic
Moldávia bánata 2008 nov. 03. - 23:36:52
(25/786)
A biztos pártválasztók körében (tehát akik tutira elmennének szavazni, ami a szavazópolgárok kábé 45%-a) a fidesz csak 31%-on van, a maszop pedig 20%-on.
Itt még semmi nem dõlt el. Fideszék egyetlen esélye, ha a hatalomban tudják tartani Ferencet, mert különben végük, hiszen a Szíjjártó-féle szellemi rövidnadrágok nem tudnák rá fogni a mohácsi vészt egy konrét személyre. Azt meg már õk is tudják, hogy ha már nem Gy. F. lesz esetleg hatalmon a követezõ választások elõtt, akkor azért az mégis csak hülyén jön ki, hogy akkor fletóznak.
ondok 2008 nov. 03. - 23:29:02 Előzmény Moldávia bánata
(24/786)
ez igaz lehetne egy olyan országban mint pl Svéd v. Németország,de ahol ennyi a bunkó ,ott bejüöhet a nihilista ,populista politika.Egy példa : Közvéleménykutatók szerint a megkérdezettek közel fele nem tudja ,hogy kisebbségi kormány van jelenleg.Itt a fórumon is lehet tapasztalni ,hogy mennyire sikerült lebutítani ezt a népet. Pl a heti hetsben hiába támasztanak alá valamit érvekkel,õk nem hiszik el ,hanem MSZP ügynököznek stb.
Nemrég beszéltem valakivel ,aki állította,hogy az 50% fizetésemelést az Orbán kormány adta .Nos akkor miért gondolod ,hogy nem a Fidesz nyer?Hogy aztán ez az országot ugyanúgy a semmittevésbe ,a süllyedésbe taszítja ,mint 98és 2002 között ,hát akkor majd õket szidják ,és így tovább,A vége az lesz ,amit Demján mond,aki idézte Széchenyit
fordítva:"Magyarország nem lesz ,hanem volt."
ondok 2008 nov. 03. - 23:20:22 Előzmény ostorosway
(23/786)
Sajnos ma a jobboldal begyüjtötte a szélsõséges és a primitív emberek zömét is.Dehát tudod ,hogy van ez ,aki annyira éhes a hatalomra mint Viki,az mem finnyás semmire.
offtopic
hErO 2008 nov. 03. - 23:10:54 Előzmény ostorosway
(22/786)
"Nem kampány film, nem foglal politikailag állást, sõt igazából nem is a politikáról szól."
Akkor most a politikai nézetek hogyan jönnek ide?
offtopic
Moldávia bánata 2008 nov. 03. - 23:04:02
(21/786)
Ne félj, ingyen van! ;) :)
offtopic
Moldávia bánata 2008 nov. 03. - 22:52:37
(20/786)
:*
offtopic
Sz23 2008 nov. 03. - 22:50:25
(19/786)
Azért Kósának is vannak olyan beszólásai, hogy sírva kaparom a falat! Igaz, töredéke, mint Orbánnak.
ostorosway 2008 nov. 03. - 22:47:15
(18/786)
sajnálom,hogy ennyire beszûkült látáskörrel rendelkezel. képzelem,ahogy a naggyûlésen lobogtatod a Nagy-Magyarországos lobogódat,és székely himnuszt énekelsz Vikiékkel együtt. majd pedig fröcsögõ szájjal kiabálod,hogy "Gyurcsány,takarodj!" , és otthon pedig sírva mondod magadnak,hogy basszameg,még másfél év...õszintén sajnállak téged is,és a hozzád hasonló gondolkodásmódúakat.amíg ilyen elvakult jobbosok lesznek az országban,addig ez az ország ketté lesz szakadva.õszintén szánlak téged.és az a baj,hogy ilyen primitív emberekkel értelmetlen vitázni,mert ész érveket se bírsz elfogadni,egyáltalán felfogni
kabala 2008 nov. 03. - 21:33:47
(17/786)
Téged rendesen megfertõzött a szoc-lib propagandagépezet, (meg a heti 7-es, ahonnan az információid származnak). A te szavaidat mossák az agyakba, amióta a rendszerváltás után nem akasztották fel õket frissiben, és újra kinyílt a csipájuk. Szégyen! És az vagy te is.
offtopic
Moldávia bánata 2008 nov. 03. - 20:33:56
(16/786)
Tévedsz, a fidesz soha nem fog kétharmados többséget elérni, ráadásul nihilista politikájuknak köszönhetõen erõsen esélyesek arra is, hogy 2010-ben se õk nyerjenek.
offtopic
Moldávia bánata 2008 nov. 03. - 20:32:05
(15/786)
Mikike, írd már le lécci pár mondatban, hogy szerinted mit jelent az, hogy baloldal és mit jelent az, hogy jobboldal.
Utána lenne néhány kérdésem.
ostorosway 2008 nov. 03. - 20:20:28
(14/786)
számomra a Fidesz a legutálatosabb párt a Magyar Köztársaság történetében. úgy váltogatták a politikai nézeteiket,mint mások a zoknijukat. uszító, alattomos párt, akiknek tényleg csak a saját érdekeik fontosak. ha meghallom a szót,elkap a hányinger. fõleg ettõl a Vikitõl.azzal a kis alattomos mosollyal a pofáján.viszont az a Kósa szimpatikus. érdekes módon,úgy tudom,hogy nagyon utálják egymást! (vajon miért?...) a filmet mindenképpen megnézem,és értékelem is majd. jelenleg véleményem szerint jobboldali politikát folytatnak.hogy holnap mit fognak,azt csak õk tudják. de már dörzsölik a tenyerüket... 4 évig 65%-os többséggel a parlamentben...szinte már alkotmánymódosító többség... azért érdekel, mit fognak itt csinálni
offtopic
Miki1900 2008 nov. 03. - 18:54:10
(13/786)
Orbán Viktor beszédét ill baloldaliságra utaló jeleket azért foglald már össze max 20 mondatban.

ill ha a fidesz nem baloldali, akkor mindenképpen populista. ami nem rossz jelzõ.
még keresi az identitását tán. ha jobboldali lenne, akkor az egész kócerájt már felborította volna, ill nem tûrné az effajta erkölcstelenségeket. tanítási módzsert, dfe ez nem is lényegtelen.
a JObbik az tényleg jobboldali. annak tûnik. sokkal inkább mint a fidesz. ez a lényeg.
offtopic
Miki1900 2008 nov. 03. - 18:49:51
(12/786)
az mszp, szdsz meg ideológia nélküli hazaáruló. de azért nagyon erõlködnek h vmi ideológia gyártásba legyen részük.
az eszméjüket jó ha 2 ember olvassa ebben az országban. (az egyik maga az író.)
offtopic
Miki1900 2008 nov. 03. - 18:48:05
(11/786)
szerintem is baloldali. (tán elovastál vmit? én olyat nem mondtam)
a zsidó, akire mondtam , h beteg az rosszul tudja, ha erre gondolt. de nem tudjuk a címben szereplõ, ez a másik zsidó lenne. én nem.

a családfakutáts miért is lenne röhejes? (ez a pökhendi, üres, nagyképû, érvtelen, állagtalan hozzászólás unalmas és silány.)
idõjós1010 2008 nov. 03. - 18:34:07
(10/786)
Én nem láttam a filmet, de a Fidesz az jobb oldali.
Miki1900 2008 nov. 03. - 18:16:03
(9/786)
jaj, ez a zsidó beteg a filmben: "az hogy egy zsidó konzervatív, az számomra hihetetlen".
hát hogy mondhat ilyet egy értelmes ember?!
Miki1900 2008 nov. 03. - 18:11:15
(8/786)
vegyük már észre hogy a zsidók meg a konzervativizmus (jobboldal) naygon közel áll egymáshoz! családfakutatás, történelemszeretet (ha!), stb.
nem kell erõltetni a kommunistázást, az álbaloldaliságot és az álliberalizmust!
amíg a zsidók ilyen egyhangúan tömörülnek mszp, szdsz-be, és járkálnak antifasiszta tüntetésekre, melynek egyetlen célja a gyûlõlet, ellenségkép felmutatás, ill. Thei Waig. elmélete szerint a baloldal, "baloldal" növekedése, addig itt a zsidógyûlölet nem fog megszûnni!
addig lesz logikai alapja az ún. "antiszemitizmusnak".
Miki1900 2008 nov. 03. - 18:03:33
(7/786)
"igazából nem is a politikáról szól"
mégse. ha barátok köztöt akarok nézni, akkor bekapcsolom a tévét...