Kiskacsa1 2006 márc. 04. - 16:14:49
(43/3843)
Arról, hogy er koppintás. Én annyira nem éreztem, hogy az lenne. Az teljesen távol állt a valóságtól ebben meg azért volt realitás, szakmailag.
Kiskacsa1 2006 márc. 04. - 16:09:49
(42/3843)
Grey volt a vezetékneve a fõszereplõ lánynak, a kórház neve meg Seattle Grace kórház volt. Magyarban nem tudom, hogy lehetett volna, esetleg Grey tanulmányai vagy milyen címmel, szarul hangzik, az a lényeg, így egyszerûbb volt a kórház nevét használni. A cím x-ed rangú, nekem tetszett a sorozat, meg is jelent dvd-n, majd megveszem és megnézem ott. Az rtl meg elmehet..
lilcso 2006 márc. 03. - 22:42:22
(41/3843)
sziasztok

én 1 teljes részt láttam a grace klinikából, meg még kb 2 felet, de

1. született feleségek + er koppintás... a dh-ból vették ezt a nagy gondolatfolyamot az elején meg a végén, ami csak azért jó, m a hámori eszter a magyar hangja, komolyan azt a 1,5 részt is csak miatta néztem végig... er-koppintás: ki az a hülye, aki 12 évadnyi kórházos sorozat után elindít egy újat nem gondolt arra, h 100 h nem lesz akkora rajongótábora? végre volt vmi egyedi (na jó tekintsünk el a fekete erdõ klinikától de az amúgy is német...), erre csinálnak egy uolyat, csak 7 medikussal, nem pedig 3 sebésszel, 4 nõvérrel és 18 orvossal...

2. a zenéje tényleg állat, nekem a 2. szempont egy filmnél a zene, és ha nem néztem volna a vészhelyzetet, tuti gk-függõ lettem volna...

3. mi a fenéért grace klinika a címe?? grey's anatomy-t h sikerült grace klinikára keresztelni? magyarázza lécci el vki...

4. sztem hagyniuk kellett volna keddre, m a sváby mûsora majdnem minden héten ua, csak mást szívatnak, de egy idõ után unalmas, h mindegyik a svábynak qrvaanyázik meg meséli el az egész napját, és sztem egy idõ után lehet, h a gk lett volna a nyerõ, de így h áttették szerdára, tutira elvesztették azt a kevéske nézõt is, ami volt, m a dh-t semmi sem múlja felül... de most, h 3 rész után megszüntették, valóban megoldották a nézettségi problémákat..... miért nem volt jó az er?

bocs h így kifakadtam... :) és bocs a gk-rajongóktól... nekem egyébként a szinkronhangok nagyon tetszenek benne :)
Lilu 2006 márc. 03. - 17:17:14
(40/3843)
Hát Gyerekek, ez van! Kár volt megversenyeztetni a Született feleségekkel :) Ezt elrontották alaposan...

Katee: kedden azért nem maradhatott, mert a Sváby mûsora is lenyomta nézettségben.

Én néztem volna a Grace-t, ha marad kedden, vagy ha mondjuk csütörtökre rakják át. De nem én szerkesztem a tv csatornák adását sajna. :)
x-tro 2006 márc. 02. - 07:27:19
(39/3843)
Miért pofátlanság, nem néztétek elegen ahhoz, hogy megfelelõ mértékben el lehessen adni a reklámidõt elõtte-alatta-utána, ezért levették. A kereskedelmi televíziózás márpedig ilyen. Nem értetek van, hanem sajátmagáért. Nem is értem a felháborodásokat.
remitenda 2006 márc. 01. - 19:57:45
(38/3843)
Keresem a filmet, gondolkodom, múlt héten volt egyáltalán ?
NEM !
Egyszerûen félbehagyták, nem adnak több részt !
Hihetetlen pofátlanság !!
Ezek bármit megtehetnek !
Kateee 2006 márc. 01. - 13:21:26
(37/3843)
Bocseeeka az elõzõ hozzászólásomba rossul írtam a Grace Klinikát:)Csak nagyon fel vok háborodva:(
Kateee 2006 márc. 01. - 13:18:55
(36/3843)
Hát sztem is nagy hülyeség volt átenni szerdára én nagy dilemmába voltam h melyik filmet nézzem. Az volt a baj h a Greca Klinika belelógott a Született feleségekbe. És sztem sok ember inkább a született feleségeket nézte!!!Különben az rtlklub nagyon kevés sorozatot fejez be!nekik semmi se elég mindig nagyon-nagyon sok embernek kell néznie az adott sorozatot h ne vegye le!!!
Kiskacsa1 2006 febr. 28. - 19:12:55
(35/3843)
Komolyan levették? Most kerestem, hogy mikor lesz, mindig néztem, nagyon szerettem. :-(
Hülyeség volt keddrõl áttenni szerdára...
Geschichte 2006 febr. 25. - 08:32:57
(34/3843)
A program alacsony nézettsége miatt levette mûsoráról a Grace Klinika címû amerikai kórházsorozatot az RTL Klub, de a csatorna közlése szerint a sorozat kedvelõi valamikor azért láthatják majd még az elsõ évad utolsó három részét.
Index irta.
eleanor 2006 febr. 24. - 14:30:08
(33/3843)
Szerdán este nagy lendülettél néztem emg az rtl honlapját ahol még reklámozták a sorozatot. Sõt még múlt héten is ez szerepelt itt is. Mi történt??????
etti05 2006 febr. 22. - 21:51:19
(32/3843)
Én nem néztem ezt a filmet mert született feleségek rajongó vagyok. Most hogy már a második évad feléig láttam lehet elkezdtem volna nézni de már késõ. Gondoltam hogy ez lesz mert a született feleségeket sokkal többen nézik. Esetleg ha egyszerre inditották volna õket...de akkor sem hinném.
PlasZeb 2006 febr. 22. - 20:10:26 Előzmény _Dana_
(31/3843)
Most meg mi a franc van. Nem értem az RTLklub-ot elindítanak egy sorozatot és amikor végre kezdem megkedvelni lecsapják.
Geschichte 2006 febr. 20. - 11:07:31
(30/3843)
Grace klinika sorozathoz nem tudom hogy jon a Lost:-) Lost ezerszer jobb. Igen folytatjak a lostot amugy. Mi mar letoltottuk a tobbi reszet. Nem varunk szeptemberig. Veszhelyzet sztem is jobb a Grace klinikaknal de ez is jo. Szuletett felesegekbol meg meg egy reszt sem lattam valszeg nem is fogok:-) Inkabb este van minden egyidoben mas nagy filmek. Na ez a rossz. Foleg ha 3 van. 2 lenne meg konnyebb lenne felvenni:-) Grace klinikakat nem tudni hogy abba hagyjak-e. Az a nezettsegtol fugg. Bye.
_Dana_ 2006 febr. 15. - 09:13:54
(29/3843)
Én is egyet értek, az egyik legjobb sorozat, amit néztem. A Vészhelyzet is jó volt, de szerintem a 2 igazából másról szól, más szemszögbõl látjuk az amerikai kórházat, s orvosait. Reméljük, a RTL Klub nem dönt úgy, hogy a Grace Klinikát is félbe hagyja, ahogy azt a Vészhelyzettel is tette! És még egyszer: Grey's Anatomy forever!
Páhi_csaj 2006 febr. 12. - 10:42:59
(28/3843)
Sziasztok!
Én csak néhány részt láttam a Vészhelyzetböl, de szerintem a A Grace klinika sokkal jobb az összes sorozatnál ami mostanába megy a tvben.Remélem leadják a következõ évadot is mert ha nem akkor kénytelen leszek letölteni. Ha valaki megmondaná , hogy honann lehet letölteni nagyon megköszönném. Elöre és köszike.
Kiscsillag 2006 febr. 09. - 09:12:51
(27/3843)
Vagy ilyenkor azt szokták csinálni, hogy a másik kereskedelmi adó átveszi a vetítését.. lsd. Dawson és a haverok, BH90210 .. vagy ha egyik sem tudja, anélkül hogy szólnának nekünk nézõknek, leveszik a mûsorról és valami jobban megfizethetõ sorozatot, mint a Walker a texasi kopót, berakják a helyére..
Egy megoldás van, letöltõ programmal megszerzed..

Lilu, neked meg összedobunk egy videóra pénzt ;))
Mandarin 2006 febr. 06. - 16:25:46 Előzmény lala
(26/3843)
A retek klubbon hiába van sorozat, mire megszokod nem nézheted tovább, mert nem veszik meg a folytatásokat. Lásd: LOST. Mire izgalmas lenne náluk nem nézhetõ tovább!
Vagy sok más egyébbel is volt így ezeknél. Én is a vészhelyzetre szavazok, bár ez szart nem ér ezeknek.
Mandarin 2006 febr. 06. - 16:20:34
(25/3843)
Szerintem is! Ez a retek klub egyre szarabb.
Mandarin 2006 febr. 06. - 16:17:07
(24/3843)
Én ezt nem is nézem ilyenkor elkapcsolom, majd ha visszaadják a vészhelyzetet, akkor visszajövök a csatornára. Az is felháborító, hogy a LOST-ot is szüneteltetik. Akkor az helyett sem nézek mást ezen a retek csatornán.