3/10
ghoost73 jún. 16. 12:19:57 3/10
(12/12)
Nekem nem tetszett pedig szeretem az ilyen filmeket, rengeteg zs kategóriás jelenet, a zombik mióta balettozva mozognak, elnyújtott monológok miközben szorít az idő......kár érte, nem néztem végig.
7/10
Clementi jún. 06. 03:12:29 7/10
(11/12)
Megnéztem, szerintem nem volt olyan rossz, mint amilyennek sokan mondják. Nagyon sok zombis filmet láttam már, vannak nagyon jók, meg nagyon szarok (szarból több van), ez a film egy ilyen közepes kategória. Én jól szórakoztam rajta, a látvány és a zombik kidolgozása is egész rendben volt, ami nagyon lehúzza a filmet az a hossza. Az első 1-1,5 órában nem sok minden történik, eléggé el van nyújtva feleslegesen, de a második fele izgalmas. Az akció jelenetek nagyon jól működnek a filmben. A hosszát, meg a néhány bakit leszámítva nekem tetszett, várom a második részt is. Aki szereti a zombis filmeket, az egyszer nyugodtan beválallhatja, esti kikapcsolódásnak teljesen jó.
8/10
UncleSam jún. 01. 22:47:10 8/10 Előzmény karesz76
(10/12)
Nem neked való.
Kábé, mint ha belekötnél az Oroszlánkirály rajzfilmbe, hogy az oroszlánok nem is tudnak beszélni...
4/10
karesz76 máj. 31. 09:30:19 4/10
(9/12)
Igy 2021 ben sokkal többet vártam, de sajnos ez is csak egy a sok agyatlan, zombi mészárlásos filmből.
A film tele van hülyeséggel.
A helikopter motorja szemmel láthatóan leég, de ez nem gond, a motor 10 perccel később gond nélkül beindul. Bár persze, lehet, hogy ebbe már tűzálló vezetékeket, és gumicsöveket szereltek. :D
2 kanna benzinnel meg lazán lehet vele repülni minimum fél órát. :D
A rendező/ forgatókönyv író igencsak időzavarban szenved.
Elhangzik, és látható is, hogy a bombázásig 20-30 perc van hátra, hát jó hosszú 20 perc, ebbe lazán belefér hogy az alagsorból felküzdik magukat a tetőre, persze a legtöbb zombit egy sorozattal leterítik, és mindegyiket pont fejbe lövik, és egy mentőakció a város másik felén + még egy kis érzelmes apa lánya beszélgetésre. Mert miért is ne a bombázás elött 1 perccel álljunk neki a helikopter ajtóban állva, megbeszélni a leglényegtelenebb dolgokat.
Ja és persze a Zombik hamarabb odaérnek, mint ők helikopterrel.
Lehetne még folytatni, hogy mennyi baromság van a filmben, de inkább nézzétek meg.
1x meg lehet nézni, de szerintem másodjára már csak azok fogják nézni, akiknek a zombik környékén van az IQ szintje.
Brierley máj. 26. 15:14:15
(8/12)
Én ezen az infón tátottam a szám:

Tig Notaro lett Chris D'elia helyett Peters szerepében. Férfi helyett egy hölgy!
"A színészcsere nem úgy történt, hogy Notarót egyszerűen rámontírozták D'Eliára, hiszen nagyon körülményes lett volna a színésznőtől ugyanazokat a mozdulatokat, gesztusokat elvárni, emellett nem is ugyanolyan magasak, így D'Eliát teljesen eltüntették, Notaro pedig a saját tudása szerint játszhatta el a szerepet. Notaro csupán egyetlen színésztársával találkozott, a vásznon látható többi színészt egy zöld ruhába bújt asszisztens "játszotta el"." - Utolsó mondattól elhűltem. :-)

Szerencse, mert Peters volt a kedvenc karakterem a moziban. Sokkal szimpatilusabb Tig Notaro.
Sajnálom, hogy nem az egyik fő-karakter volt.

A látványra nem lehet panasz. Ha el tudunk vonatkoztatni attól, hogy ez nem valóság, és nem a hibákat keressük, akár még jó is lehet. Egyszer.
Viszont erősen jelen van az fps-hentelős game feeling a lövöldözéseknél. (Nem véletlenül.) :-)
A zombi-tigris és ló nagyon jól sikerült. :P
5/10
ResidentEvil máj. 26. 11:21:18 5/10
(7/12)
5/10,jóindulattal a hibaiba nem mennék bele volt bőven....
9/10
Yanosh779O máj. 25. 23:05:30 9/10
(6/12)
Különleges a látvány világa, lenyűgözött. Szerintem jól sikerült ez a film. Csak tátottam a szám, mint egy zombi.
6/10
Hokunda máj. 24. 19:03:34 6/10
(5/12)
Kellemes kikapcsolódásra vágytam. Ez teljesült. Semmi bonyodalom, semmi dráma, semmi figyelemelvonó esemény. A Zombik jöttek, láttak, győztek. A zombik lelkes film szereplők. Nem hasonlítanak egyik népcsoportra sem, tehát nem kell PC zombi sereg, elég ha rondák. Ha a zombik egymást ölik, akkor nem háborodunk fel, mert ők olyanok, amilyenek. Ez a film az, amit hirdet magáról. darabolós gyilkosos zombifilm. A történetet akár zombik is írhatták volna annyira egyszerű volt. A látvány kárpótolt érte.

Az már csak hab a tortán, hogy egy atombomba elég volt a teljes populáció felszámolására. Semelyik okostojás nem bújt óvóhelyre, ahol átvészelte volna. És persze a menekülttábor sem hiányzott senkinek, simán dobtak rá atomot. És persze a lezárás, hogy bármikor lehessen folytatni.


6/10
Jagerus máj. 23. 22:48:08 6/10
(4/12)
Elég gyenge lett. Az egész koncepció már az elején elbukott.

Ha csak egy okos-zombi fej kellett, akkor miért volt szükség erre az akcióra? A japcsi embere fizet a coyotenak, hogy bevigye a zónába. Odahívják a zombicsajt. Elkapják, levágják a fejét és futás kifelé ahol bejöttek. Az egész megvan fél óra alatt.
Amúgy minek kell az atombomba. A konténerfalra kiszórunk pár ezer mesterlövészt, a belső részeken drónokkal meg távirányítású robotokkal lőjük a zombikat. A hadseregnél biztos halmokban állnak az ilyen kütyük. Embernek be sem kell lépnie a területre.


shoc máj. 23. 10:53:19
(3/12)
Tököm kivan, alig bírtam végignézni. Közben fogat mostam, telefont nyomkodtam. Pedig nagyon vártam. Annyira kidolgozatlanok ezek az un. Netflix filmek, hogy az fájdalom.

Nagyon zavart a fókusz/defókusz/háttérélesség használata.

Egyszer nézhető.

Csak ezért jöttem be ide, hogy ezt leirjam. De ezt az időt sem éri meg a film. Sajnos.
6/10
rajdi máj. 22. 15:45:55 6/10
(2/12)
Netflixhez képest látszik hogy több pénzt toltak bele, de inkább a látványba mint a forgatókönyvbe. A film néhol drámai, néhol siralmas. Néhol vicces, néhol nevetséges. Egyszeri fogyasztásra alkalmas, de kettőt egymás után már nem kérnék belőle. Kb mint a mikrós popcorn.
5/10
Sunboy máj. 21. 19:03:50 5/10
(1/12)
Igazából másra számítottam, de se nem jó, se nem tragikus... A zombik motivációjáról többet láttam volna, ha már mr. zombi a zombi lován csatába megy a zombi népével és a zombi tigrinccsel :D Az alaptörténet is elég lapos. De a helyzetkomikumok néhol betegek, néhol betegen jók. Viszont sajnos a film karakterei, nagyon a színészek eddigi karaktereire vannak építve (D.B = nagy bumburnyák, aki elcseszi de szíve van, T.N. = kötekedő különc), így ha nem ők játszanák, nem biztos, hogy ütne akkorát.... Végszó, hogy azért nézd meg, de nem biztos, hogy vissza-vissza fogok kívánni minden pillanatát..... 5/10