Téma: A hazafi

Ony 2008 febr. 17. - 15:26:36
(64/224)
azért ebben nem minden igaz, mert szerintem mondjuk a Rettenthetetlen nem jobb film mint a Hazafi. Nõvéremék ezeket tanulták amcsi tanártól töribõl és ahogy elmesélte, a film teljesen átadja az egész történet realitását...a Rettenthetetlenbe is a fõhõs igazi aki tényleg ott volt akkor abban a pillanatban..még a tk-vükben is benne van a neve. innentõl kezdve a Hazafi is ugyanilyen sztori. most azért mert Gibson bácsi csak ieneket tud csinálni hogy van egy fõhõs aztán az csinál mindent, kit érdekel. Ha egyszer tényleg így történt a megamaradt feljegyzésekben is, akkor miért írjanak le másképp egy háborút. azért mert talán a mai kor emberének sokkal jobban tetszene? akkor meg azért hurrognák le a filmet.
Dantes 2008 febr. 17. - 15:10:48
(63/224)
Ezt mind megértem, de ettõl még nem jó a film. A valóságban nem így történtek a dolgok, nekem jobban bejön pl: olyan háborús film ami a háború árnyoldalát mutatja be, mint ez a nagy hazafias dolog.
minimal03 2008 febr. 17. - 14:12:27
(62/224)
Azért "túl hazafias", mert a személyes bosszún kívül a hazafiasságról szól, mint a címe is mutatja.:)

Az amerikaiakat nagyon sok mindenért lehet utálni de ezért nem kell az õket nagyképûnek tartani, elsõkézbõl tudom, hogy ott már a kisgyerekekbe belenevelik a hazaszeretetet meg a nemzettudatot és szerintem jól teszik. Itt sem ártana egyeseknek elmesélni, hova is tartoznak.

Amúgy meg a magyar történelmi filmek 99%-a is körülbelül ugyanennyire hazafias.

Amúgy a filmrõl is valamit: hát ez sem váltja meg a világot, de azért meg lehet nézni, a maga mûfajában nem rossz. Csak ne lett volna agyonvagdalva! Utálom, amikor az rtl-es idióták családi mozit nyírbálnak olyan filmekbõl, amik lényegüket tekintve még véletlenül sem azok! Undorító...
zinaida 2008 febr. 17. - 13:36:11
(61/224)
Jó, hát nem ez a világ legjobb filmje. Mel Gibson nem tud néha túllépni a Rettenthetetlenen.
De oly iszonyú vacakságok mennek nap mint nap a tévében, hogy ez kiemelkedik a repertoárból. (Bár inkább néztem volna meg akkor ezt a filmet, mikor a mozikban ment, akkor nem viselt volna meg!)
Dantes 2008 febr. 17. - 12:41:54
(60/224)
Nekem nem tetszett annyira, túl giccses, túl ,,hazafias"
Semmi olyat nem mutat amit már ne láttam volna hasonló filmben.

Pl:A rettenthetetlen, az sokkal jobban sikerült.
pozsizsuzsi 2008 febr. 17. - 12:14:24 Előzmény pozsizsuzsi
(59/224)
Hát megnéztem. Ez is megvolt.
Dolphin 2008 febr. 17. - 00:14:46
(58/224)
Nagyon jó film, nagyszerû színészekkel. Kár, hogy ilyen szomorú dolog miatt tûzték most mûsorra. :(
A végén kicsit értetlenül néztem, hogy hova tûnt 1-2 jelenet, mire leesett, hogy valószínûleg a 12-es karika miatt hullott ki. Bár mikor este 7-8 óra tájban meztelen nõket mutogatnak az még simán belefér... :/
merkur66 2008 febr. 16. - 22:55:21
(57/224)
Egyetértek.
Sugovica 2008 febr. 16. - 22:53:50
(56/224)
Nem értem mik ezek a trágár hozzászólások. Igaz én a filmet most láttam elõszõr, de nekem tetszett. Nos, hogy kinek az emlékére játszották a filmet miért zavar bárkit is? Azt pedig hogy a halálát valóban mi is okozta, elõszõr is biztos nem mi fogjuk megmondani, azt hiszem most teljesen lényegtelen. Akár baleset volt vagy bármi más én ilyenkor mindig azt mondom, bizony söpörjön mindenki a saját portáján!Nagyon szomorú ilyen fiatal életet búcsúztatni(fõleg a családjának). A film értékébõl se le nem von sem pegig hozzá nem tewsz(szerény véleményem szerint).
merkur66 2008 febr. 16. - 22:48:19
(55/224)
Jó film: szép tájak, jó színészek, nagyszerû rendezés és van mondanivalója. És akarki akármit mond szerintem méltõ volt az õ emlékére leadni ezt a filmet.
Endus 2008 febr. 16. - 22:46:31
(54/224)
Ühh....sztem Heath Ledger nagyon jo szinész volt és nagyon nagyon sajnálom hogy meghalt, énmeg nem hiszem hogy öngyilkos volt, de ha még azis lett volna akkor is megtudom érteni mivel nemtudom hogy én hogy dolgoznám fel hogy hires vagyok és hogy elég sok dolog rolam szól, nincs magánéletem és minden éjjel a paparazzik sátoroznak a házam elött...
A filmel kapcs. pedig sztem ez egy nagyon jo film, nekem tetszik bár én egyébként is szeretem az ilyen háborús felkelõs bosszus filmeket. Jah és sztem Mel Gibson nagyon jól alakított:)
wödör 2008 febr. 16. - 22:39:09
(53/224)
1. ***moderálva***, mert megvágják a filmet, akkor adják késõbb 15ös karikával, vagy még késõbb 18assal
2. legalább ne olyan filmet adtak volna amibe meghal :D ez szerintem modrbid, röhögtem egy jót rajta... miért nem képesek levetíteni egy olyan filmet aminek még nem volt premiere és õ játszik benne...
1+2: nagy barom aki az rtl mûsorát szerkeszti
lulu:) 2008 febr. 16. - 22:32:21
(52/224)
Ha nem csak a kereskedelmi csatornák "színvonalas mûsorait" néznéd, akkor láttál volna többek között Kaszás Attila és Selmeczi Roland emlékére szóló mûsorokat is. :)
Nekem különben tetszett a film, nem tartozik ugyan a favoritjaim közé, de nem rossz. :)
kuudenvalo 2008 febr. 16. - 21:43:33
(51/224)
ki a f..szom ez? Egy nem hiába elismert színész volt, és tényleg utánaolvashatnál a dolgoknak, és nem arra kéne alapozni amit pl a Reflektorban és csodás társaiban hallasz. Ha valaki "szépfiú", vagy nevezd akárhogy, már nem lehet értékes szinészként?? És hogy neki fölvitte az Isten a dolgát? Naés, nem õ az egyetlen, van aki szív, van aki nem, ilyen az élet.
A film amúgy szerintem langyi, kicsit unalmas is, de azért nem rossz.
10/10
Györgyi 2008 febr. 16. - 21:42:58 10/10
(50/224)
Jólét ide vagy oda testi - lelki problémái mindenkinek lehetnek, egy 28 éves srác meghalt (alvási problémái voltak), jó színész volt, azért nem kéne ennyire rosszakat mondani róla, lehet egy picit sajnálni, természetesen a magyar (túl korán elhunyt fiatal) színészekkel együtt..
Sliyu 2008 febr. 16. - 20:25:31
(49/224)
na azért ez kicsit erõs vol! az altató mióta drog? és nem öngyilkosság volt, ha egy kicsit utánna olvasnál... amúgy ez egy nagyon jó film!
netvaris 2008 febr. 16. - 20:18:12
(48/224)
A film semmi különös, egy langyos limonádé... De az, hogy az RLT Klub úgy reklámozza, hogy "Heath Ledger emlékére..." Ki a f...szom ez, kit érdekel egy drogos Hollywood-i szépfiú, aki megunta azt a jólétet, ami kb. 20 magyarnak adatik meg (na jó, egy kicsit többnek :)). Lehet, hogy rövid az agyam, de nem emlékszem olyanra, mint "Kaszás Attila emlékére", vagy "Selmeczi Roland emlékére". UNDORÍTÓ.
Az meg tényleg beteszi a kaput, hogy kivágják az orrvérzésnél kicsit durvább jeleneteket.
10/10
keldvi 2008 febr. 16. - 20:07:20 10/10
(47/224)
A film valami eszméletlen jó! Az ember azt hiszi, hogy õ is a háború idõszakába csöppent! S ráadásul Heath Ledger alakítása is valami iszonyatosan jó!...
norton15 2008 febr. 16. - 19:35:09
(46/224)
Ez nem volt rossz film, csak hát minek megvágni? Ez olyan undorító! Egyes rendezõket is sértenek ezzel. Hülye idióta ker.csatornák.
10/10
Agassi Fan 2008 febr. 16. - 19:24:49 10/10
(45/224)
Nagyon szeretem ezt a filmet.