lilcso 2006 szept. 02. - 22:58:40
(477/817)
hát nemtom, én azért meg tudom unni, de csak az akciójeleneteket, mert azok tök jók, látványosak, viccesek, de elég 1x.... de azért nem utasítom vissza, ha vkivel meg kell néznem:)))

wtfanl igen.... igazad van, télleg hiányoztak belõle a közös poénok, az 1ben az volt a legjobb amikor együtt bénáztak :))))
és az 1ben azt is jobban szerettem, h lizzienek sokkal több poén jutott a ruhái miatt meg csak azért mert nõ..... azok a legjobbak amikor az elején fulladozik abban a ruciban:PPPP
és ez mmsot nem volt, mert állandóan férfiöltözet volt rajta.... ez a hajáról jutott eszembe, mert azt is tök jól megcsinálták az elõzõben, ebben meg állandóan az a hüje kalap volt rajta.....
Providance 2006 szept. 02. - 21:09:37
(476/817)
Sziasztok!Én is új vagyok.Ezt a filmet nem lehet megunni!!Nagyon vicces és izgalmas!Na és a pasik...Nem is tudok dönteni Johnny és Orlando között....
Nicky 2006 szept. 02. - 18:55:42
(475/817)
Hello!!

Én még tök új vok itt, most lehet h ezt mindenki kevésnek fogja tartani, de én még csak 5X láttam az elsõ részt és 3X a másodikat, de nekem elég is, de bármikormegnézhetem bármeiket. Nekem Jack nagyon szimpatikus kívülrõl és persze a mozgása meg ienek. De sztem Will is naon aranyos itt!! Eddig még csak 113 képet sikerült összegyüjtenem Jackrõl, de folyamatosan gyüjtögetõ életmódot folytatok!! Azt szeretném megkérdezni, ha tudjátok, kérlek irjátok le, hogy hol lehet venni olyan ágynemûgarnitúrát?? Láttam képen, 7000 pénzbe kerül, de hol?? Vagy hol lehet egyáltalán venni?? Kérlek ha tudod ird le, jó!! Köcci cépen, cijjasztok
szisz 2006 szept. 02. - 17:58:10
(474/817)
Húú basszus ez a film!!!! ÁÁÁÁ! Naggggggyon jóóóó! Amúgy totálisan igaz rá, amit a kritikában írtak. Semmi más, csak tízszer több poén, tízszer több akció, és halálközeli élmény, Elizabeth még mindig nem tudja kit smároljon le. De ennek ellenére annyira jó, hogy csak na!! A végénél olyan mérges voltam! Pont a legizgibb résznél fejezték be! Amúgy Barbarossa hogy támadt fel???
willturnerfanlány 2006 szept. 02. - 17:35:34
(473/817)
mindenestre én a 2-bõl kezdem hiányolni az összedolgozást.
itt legalább összedolgoznak
willturnerfanlány 2006 szept. 02. - 17:33:41
(472/817)
hát nem édik :)
willturnerfanlány 2006 szept. 02. - 17:31:41
(471/817)
haha mondhatom fejlõdik a humorérzéketek.
hát figyu lilcsén akárhány waltdisny filmet láttam mindben ugyanaz volt...
puszi muszi happy end.
ja és hiába a 12-es korhatár ugyan még az animéket is korhatárosítják pl.chirio vagy vmi ilyesmi volt a címe na az nagyon mesés volt és 12 éven felülieknek ajánlott...
a korhatár nem jelent semmit....
és ez így igaz.
na mindegy ez a te véleményed ez meg az e nyém de én mindenesetre az el.sõ rész végén én szívesebben lettewm volna keira helyében:)
na igen az biztos hogy nem ve4sznénk össze pasin...:)
glint 2006 szept. 02. - 15:54:24
(470/817)
lilcso! van msned? Mert akkor dumálhatnánk ott is...
lilcso 2006 szept. 02. - 15:06:01
(469/817)
természetesen amikor johnny deppel csókolózik.... orlando nem igazán izgat:P
lilcso 2006 szept. 02. - 15:05:12
(468/817)
hát azért az 1. rész végén nem volt semmi...
>>he's a pirate... cuppp:))))
huhh de lettem volna keira knightley helyében..... ahhh tudná mijen szerencsés:))
glint 2006 szept. 02. - 12:57:46
(467/817)
Egyetértek veled lilcso! Bár ez nem meglepõ :))
Jah és tény, h Lizzy Orlit egyszer se csókolta meg oan érzékien mint Jack-et :)
glint 2006 szept. 02. - 11:42:20
(466/817)
Szia!
sztem úgy csinálják a 3. részt, h Johnny ne csak végén legyen benne, hisz õ az egyik fõszereplõ. Szal sztem nem kell aggódnunk amiatt, h csak a végén láthatjuk a mi Johnnynkat. :))
lilcso 2006 szept. 01. - 22:45:56
(465/817)
"ahol tudok segítek" :)))))))
lilcso 2006 szept. 01. - 22:45:13
(464/817)
nem szeretnék már megint kötekedni (dehát valljuk be ez egy fórum lényege:)))), de az, h a walt disney vagy mondjuk a dreamworks a forgalmazó, nem változtat azon, h mennyire "csavaros" a történet... ez egyes egyedül a forgatókönyvírókon múlik és azon, h milyen korosztálynak készül a film meg persze egy csomó máson is nem elhanyagolandó pl az sem, h mennyi bevételt hoz egy gyermekded mese egy (csavaros(:) kalandfilmmel szemben.... és mivel a film elején látható egy szép sárga karikába foglalt 12es, nem feltétlenül kell úgy befejezõdnie, h a rossz elnyeri végsõ büntetését és will elveszi elizabethet szemet hunyva afelett, h az ojan csókot ejtett sparrow kapitány szájá(ba)n, mint az egész film alatt vele egyszer sem ;)))...... persze, így se lenne rossz, de én lojális típus vok.....
dorka 2006 szept. 01. - 21:09:12
(463/817)
Annnnnnnnnnnnnnnnyira IMÁDOM Johnny Deppet, és szerintem Jack Sparrow-ként a legeslegesleghelyesebb! De szerintem az egyben sokkal jobb volt, a Holtak kincsében annyira már nem dülöngél, és nem játssza meg annyira. De akkor is nagggyon szeretem! :D (L)
Csak attól félek, hogy a 3-ban csak a végén fog szerepelni, mert valószínûleg az egész arról fog szólni, hogy megmentik... Remélem, megoldják valahogy... :p
Bigyócska 2006 szept. 01. - 16:30:19
(462/817)
Nekem nagyon tetszett, és már alig várom a harmadik részét...
willturnerfanlány 2006 szept. 01. - 14:25:28
(461/817)
nem tom licso a walt disny filmek azért nem olyan csavarosak és elég sok benne a félreértés meg a mesés jelenet.
a karib bár nem naon hasomlít a walt disanykre de azért hahó mesésnek kicsit az.
sztem elképzelhetzõ hogy a forgatókönyvírók ilyen baromi kiszámíthatóak...
sztem persze mindenki azt tartja igaznak amit õ is szeretne...
legalábbis velem így van :D
lilcso 2006 aug. 31. - 23:02:35
(460/817)
már bocs, de ha már itt tartunk, akkor helyesen Davy Jones e nélkül.......
lilcso 2006 aug. 31. - 23:00:51
(459/817)
nah friss moziélményemet leírom újra....

sztem ez a sok találgatás, h azért mutatott jackre a tájoló, mert will abból az irányból jött: BEBESZÉLÉS.....
ezek akár lehetnének is, de nem hiszem, h ijen stílusban csinálták vlna, h 20 perc múlva amikor megérkezett will, akkor az még az az irány volt, ahol jack ült.... ez abszurd... ki emlékszik? erre csak tippelni lehet, mert azon a tájon mindenhol fehér homok volt körülöttük....
az én vélemyénem még mindig az, h jackre mutatott lizzienek, de az, h jacknek kire/mre mutatott, mivel uott vlt a láda ahol a csaj ült már nem egyértelmû.....
sztem....
MrsGates 2006 aug. 31. - 20:07:29
(458/817)
sz6bdr teljesen eggyetértek veled azt hittem csak én vagyok egyedül ilyen véleménnyel a filmrõl, én tegnap néztem meg a filmet a látvány tényleg jó volt de a történet...

A feelingje eggyáltalán nem hasonlított az 1.-re pedig az elsõ baromi jó volt!!!!
Teljesen kiábrándultan jöttem ki a mozi terembõl!!!