1/10
Niki175 jún. 08. 11:18:08 1/10
(6/6)
Ez szörnyű volt. A régi film (ez egy remake) miatt néztem meg. Ez az új az egyik legrosszabb film volt, ami életemben valaha láttam. És végignéztem, mert gondoltam majd a végére azért valami lesz. Nem volt... Értelmezhetetlen.
6/10
Ildikó Nóra jún. 01. 10:58:26 6/10
(5/6)
A film egyszer nézhető, Mary E. W. (a szőke haj egyáltalán nem állt jól neki) alakítása jobban tetszett (Maika M. alakítása most valahogy nem), a mellékszereplők gyengék voltak. A hatásos filmzene tetszett.
8/10
fafa46 máj. 30. 23:41:06 8/10
(4/6)
Nincs ezzel a filmmel semmi baj
3/10
Pantagruel59 máj. 29. 19:10:08 3/10
(3/6)
Egy újabb rosszul sikerült remake. Sőt, hogy egészen pontos legyek, ez még csak nem is az, hanem másfél óra alibi, amiben a gyanútlan nézőnek le lehet tólni az ingerküszöbén egy halom mostanség populáris témát: vegyes házasság, jó és rossz zsírsavak, társadalmi egyenlőtlenségek (egyenlő: igazságtalanságok, brühühűűű!), tíz éves kislány (remélem még leírhatom a biológiai nemét anélkül, hogy börtönbe kerülnék?!?), aki a szexuális identitását meghatározza és kijelenti a családi ebéd közben (értsd: így kell ezt csinálnia minden szabadelvű ~gyermeknek~, azaz kisfelnőttnek!) és természetesen az elmaradhatatlan SPOILER: szexuális zaklatás, mint dupla motiváció mindkét hősnőnknek. A fennmaradó időben még valami cselekmény is zajlik, tehát történnek események, néznek csúnyán, néha bambán, stb.
Az az helyzet, hogy szerintem a szinészekkel nincsen semmi baj, ők tényleg próbáltak jól játszani, Maika kifejezetten jól, és Mary is hozta a kissé megmakkant jómodú anyukát, akinek ilyen sznob heppjei vannak, ami itt speciál tök fölösleges volt amúgy. Az igazi gond itt a rendezéssel van: Michelle Garza a keze alá kap két elég tehetséges szinésznőt, két cuki gyereket, egy tűrhető férjet, meg néhány libernyák barátot és mindössze ennyit tudott kihozni belőle. Ebben nem volt semmi kakaó! Se íze, se bűze egy film lett, pedig kb minden adott lett volna hozzá, de úgy látszik, az agymosoda megint fontosabb volt, mint az, hogy egy épkézláb sztorit felvezessenek nekünk.
Tényleg sajnálom, mert Maika többet érdemelne ennél, mivel jól hozta a karakterét, még ahhoz képest is, hogy ilyen vérszegény lett az összhatás.
2/10
Belmont 2025 nov. 23. - 19:00:21 2/10
(2/6)
A Port egy reális, de polkorrekt kritikát írt. Én viszont leírhatom, hogy az egyetlen pozitívum ebben a remake-ben, ami nem is remake, hogy a bébiszitter tényleg pszichopata. És így legalább a ferde hajlamai is beleillettek a róla rajzolt képbe. Ahogy a Disneytől már megszokhattuk, a főszereplőről is kiderül az első 5 percben, hogy mesztic gyerekei vannak.

Még el is nézné az ember a kötelező köröket, ha nem lenne dramaturgiai katasztrófa a film. Nem megy sehonnan semerre, csak nyűglődik hót logikátlanul mindenki, mint egy Zs-kategóriás horrorban. Néha konkrétan mintha a csapóra rossz számokat írtak volna forgatásnál, vagy elvesztek volna teljes jelenetsorok a vágószoftverben, annyira következetlen minden. Aligha spoiler, hogy a végére le is süllyed a legócskább hack & slash szintjére.

Ezt bizony csak a cím adta el. Kap egy kegyelemkettest.
k11zoltan 2025 nov. 23. - 12:25:11
(1/6)
Morbidabb volt, mint a régi, de az "ok" a régiben jobban tetszett.