bori3 2014 ápr. 22. - 19:50:43
(64323/123863)
Jaj, hát azért fontos dolgok kimaradtak: persze az új perben PSH az elnök úr ügyvédje, az ügyész pedig a chunos pasi... Azt sem írtam, hogy PSH papája a vizsgálati fogságban börtönben szívroham miatt hal meg, és azért kerül az elnök úr helyett börtönbe, mert sajnálatosan a helyszínen volt persze és valaki meglátta. Ezt a tanút viszont egy korrupt politikus "megvette", mert nyakig érdekelt volt abban, hogy az a bizonyos építkezés akkor megvalósuljon, de PSH papa becsületessége ezt kétségessé tette. Persze, jobb volt eltüntetni.... szóval többen voltak sárosak, de végül is tényleg sem õ, sem az elnök úr nem volt gyilkos.
Ezt a bizonyos politikust immár 15 év után, most az ügyvéd fiú veszi rá az új tanúvallomásra, ezzel nagy segítséget nyújt, hogy elnökünk kikerüljön a súlyosabb vád alól....

Köszi :))
Tegu 2014 ápr. 22. - 19:48:17
(64322/123863)
Elkészült a felirat is már.
Mindketten találkozni akartak egymással Taltal volt a közvetitõ.
8/10
Koczina Judit 2014 ápr. 22. - 19:44:26 8/10
(64321/123863)
Hát nekem ehhez szöveg kell, anélkül nem tudom megítélni, Nyang miért csalta oda Bayant.
Különben Taltalnak se volt kötelezõ szúrni, legalább húszan voltak katonák, csak elbántak volna az egyedüli Bayannal. Azt hiszem, TT-nak már elege volt a magyarázkodásból, az intéstõl, plusz Nyang kritikájából, végül nem bírta tovább a feszültséget. A mait még nem láttam.
9/10
Rhubarb 2014 ápr. 22. - 19:40:58 9/10
(64320/123863)
Naggyon jó lett :)

Köszi! :D

Csak meg kellene nézni :P
Mara60 2014 ápr. 22. - 19:39:01
(64319/123863)
:) Nagyon jópofa összefoglaló volt. Szerintem minden benne volt. :)
bori3 2014 ápr. 22. - 19:08:00
(64318/123863)
Szóval egész pályás letámadás - sikerrel :))) A kollégák is kezdenek rá felnézni, özönlik a munka - és egyre több olyan ember ügyes-bajos dolgát vizsgálja, akik érdekes módon a papával korábban, vagy még ma is kapcsolatban voltak, de errõl eleinte fogalma sincs. Szóval elkezd nyomozni a papa volt piszkos ügyeiben... A fiú manipulálja, befolyásolja rendesen - csak hát ahogy lenni szokott õ is megpirul közben, sõt, egyre jobban ég ....
A zavarószál az, hogy a lány egy idõben a fõnökét is szereti - ez a chunos fiú és nem gondolja, hogy szerelmes az ügyvédbe, csak barátja stb. de aztán rájön, hogy az igazi szerelem PSH .... aki viszont ekkor dönt úgy, hogy eltaszítja, mert az ügy fontosabb .... :)

Innen már pörögnek az események.... a papa rájön, hogy a lányának adták az õ 15 évvel ezelõtti ügyét, PSH felfedi magát a papa elõtt stb. A papa visszazsarolja, mikor rájön, hogy a fiatalok szerelemesek, feladja magát, és bebizonyítja, hogy nem ölt, csak baleset volt, ha az ügyvéd lemond a lányáról stb. Szóval lelki krízis, mi a fontosabb az apát tisztára mosni, vagy a szerelem. A lánynál ugyan ez kb. igazságot szolgáltatni, vagy a család védelme (eltusolni az ügyet)....
Rettenetes szenvedés, amikor rájön, hogy PSH csak kihasználta õt a bosszúja érdekében.

A végén - szigorúan szakmai alapon - összefognak, együtt derítik ki az igazságot, ami valóban kissé más, mint amit hittek, de ezt 15 év távlatából nehéz bebizonyítani. Végül tisztára mossák PSH papát, nem gyilkos az elnök úr, csak súlyos testi sértésben, ami elévült azóta.... világos, nem?

Mindjárt persze nem lehetnek egymáséi, ez Korea kérem.... a fiú elhúz ismét Amerikába, az elnök úr azért tönkre megy és a mamával pékséget nyit, az ügyésznõ sokkal szerényebben él .... chunos ügyész elveszi az évek óta mellette álló, õ érte epekedõ "rendes" kolléganõt ...
Mi van még? - ja, igen! PSH visszajön és beköltözik a lány volt apartmanjába szenvedni, mert biztos benne, hogy nem lehet a lányé, mivel mégis csak tönkre tette a családját .... Különben is még ígéret köti a lány apjához, hogy kilép az életébõl .... Na de, a papa megenyhül, a lány kitartó ... és mindenki boldog lesz :)

Nem tudom, elég rövid volt, vagy írjak még róla? .... :D
ferenc12 2014 ápr. 22. - 19:03:03
(64317/123863)
EK
Jól sejtettem az elsõ rész lesz a befejezõ rész is,hacsak nem toldják meg,ahogy hirlik még egy epizóddal.
bori3 2014 ápr. 22. - 18:46:34
(64316/123863)
:DD
Nem volt anorexiás, csak tini korában kövér volt és persze lenézték a társai stb.... Az édesmama belehajszolta egy alapos fogyókúrába, az édespapa meg ráerõltette a jogi pályát - legyen ügyész. Szóval olyan mintakislány volt, amit a szülei mondtak, azt csinálta. Igaz, a papa elnök volt egy építõipari cégnél, volt mit a tejbe aprítani. Aprított is, amolyan vásárlásfüggõ lett. Szörnyen nézett ki az extramini szoknyákban, 15 cm-es tûsarkúiban a piparszár lábával.
És olyan édi-bédi volt - kinézetre. Közben az agya penge volt, vágott, mint a borotva.

Abban hasonlított a chunos pasi feleségére, hogy ilyen vékony és csinos volt... de ez leginkább csak bemesélte magának a pasi, amolyan kifogásként mert nem tudott még elszakadni a halott nejétõl és önmegtartóztatott ....

A krimiszál meg úgy volt, hogy a lány elnök apukája anno 15 éve a PSH apukájának az életét mondjuk elvette, rákent egy olyan gyilkosságot, amit õ követett el. A kamasz PSH anyukájával az USA-ba megy, ott meg a mama hal meg a gyerek szeme láttára egy balesetben... tudod, ha lúd legyen kövér :(((
Na de a gyerek megfogadta, hogy vissza fog térni és tisztára mossa a papa nevét.... szóval, mit ad isten, ügyvéd lesz és visszatér Koreába. Na itt aztán aprólékos nyomozással mindenre fényt derít és amikor megtudja, hogy a gyûlölt ellensége lánya ügyész, úgy dönt, hogy a kezére adja, ítélje el õ a saját apját ...
Rafináltan becserkészi a naiv lányt, mindenben segíti - mert van baja a lánynak elég az ügyészségen. Kilóg a sorból, nem úgy néz ki, mint a többiek és nem is tiszteli az ósdi szabályokat. Szóval külön véleménye van bizonyos dolgokról... Kiközösítik, nem kap vizsgálati eseteket, az ügyvéd meg szerez neki .... :)
Tegu 2014 ápr. 22. - 18:35:00
(64315/123863)
EP 49
Hát ez fura volt. Az öregasszonyt nem kellett volna életben hagyni.
9/10
Rhubarb 2014 ápr. 22. - 18:08:16 9/10
(64314/123863)
Örülök, hogy jól alakult. Nekem nem volt idegrendszerem kivárni :)))
Elmesélnéd bõvebben a sztorit?
A lány ugye anorexiás volt.
És miért hasonlított a Chunos pasi feleségére?
És összejöttek PSH-val a végén?
Milyen krimiszál volt?

Kb ennyi :D
9/10
Rhubarb 2014 ápr. 22. - 18:02:31 9/10
(64313/123863)
Nem olvasom, nincs is idõm :)
El vagyok merülve a tinidrámámban.
Vagyis nem is tinik, már fõiskolások. :DDD

Park Shin Hyet annyit szidtam az Örkösökben és õ volt a You are beautifulban is, ott még elment.
De ezt a szerepet rászabták, nagyon tetszik a karaktere is.
https://www.youtube.com/watch?v=kgK0uYFa5rE
Nem egy énekesnõ, de ez a jelenet annyira jó volt.
Tegu 2014 ápr. 22. - 17:24:08
(64312/123863)
Fent van a 49. rész.
Tegu 2014 ápr. 22. - 17:05:09
(64311/123863)
Nem spoilerezünk, mert most vetitették a sorozatot, igy mikor, ha nem most beszélnénk meg?
Az lenne a spoiler, ha most valaki megirná, hogy mi történik késõbb, azt meg nem tudjuk.
bori3 2014 ápr. 22. - 16:55:25
(64310/123863)
.... és ahogy látom egyfolytában spoilerezünk :DDDD
bori3 2014 ápr. 22. - 16:54:14
(64309/123863)
Akkor a ma délelõtti eszmecserét ne olvasd el :)))) sajnos rendetlenek voltunk és spoilereztünk, bocsánat ...
bori3 2014 ápr. 22. - 16:42:26
(64308/123863)
Befejeztem a Prosecutor princess-t, a teljességhez hozzátartozónak érzem, hogy a számomra elkeserítõ elsõ egyharmad után a sorozat egyszer csak elkezdett nézhetõvé válni. Az különösen tetszett, hogy az õs bûneit az érintett fiatal pár együtt próbálta a végén rendbe tenni. Ilyen megoldást náluk még nem láttam, mindig csak elszenvedõi voltak a gyerekek az apák/anyák remek életfilozófiájának - tehetetlenül.... Nos, itt másképp történt, a végére egy minikrimi és közös nyomozás tette élvezhetõbbé a dolgokat. :)
PSH-nak mázlija volt, hogy még volt lehetõsége a sokkal nívósabb C-Alic-ben és persze a Princes Man-ben szerepelnie...
Tegu 2014 ápr. 22. - 16:34:04
(64307/123863)
Hát azért ezen majd csiszol a forditás, de mint irtam, nekem sem tetszett ez a megoldás, viszont Bayan ugy indult a találkozóra, hogy megöli Nyangot.
9/10
Rhubarb 2014 ápr. 22. - 16:31:40 9/10
(64306/123863)
hihi, ez egy friss.
cserébe. :))
9/10
Rhubarb 2014 ápr. 22. - 16:30:35 9/10
(64305/123863)
Én is le vagyok maradva. A maival együtt 4 feliratos résszel. A múlthetiket talán láttam RAW.

Igyekszem hét közben behozni.
Mara60 2014 ápr. 22. - 15:59:24
(64304/123863)
Sziasztok! Végre én is idõben meg tudtam nézni az aktuális részt. Hetek óta fáziskésésben voltam. Mire egy részt megnéztem, már mindent elmondtatok róla. :)

Szerintem Nyang részérõl öngól volt ez a végsõ összecsapás. Miután annyi energiát belefeccölt abba, hogy Bayan valódi szándékait Togon elõtt is nyilvánvalóvá tegye, most sikerült mindent elrontania. A jelenet láttán senkiben sem merülne fel Bayan gyilkos szándéka, sokkal inkább az ellenkezõje.
Szöveg hiányában úgy tûnik, hogy most már minden mindegy alapon cselekedett. Nyilván teljesen felhúzta magát a megbocsátó összeboruláson, és úgy érezte, az egyetlen megoldás Bayan halála. Ebbe viszont bele kellett kalkulálnia azt is, hogy ezzel bûnössé válik, és meneszteni fogják.
De majd meglátjuk, ha kész a szöveg, mivel az igazság a Taltal-Nyang-Bayan párbeszédekben lesz.