Téma: A királyság

Seemann 2007 nov. 18. - 11:08:55
(3/83)
Tudom már mit nem fogok soha megnézni. Ezt a filmet. Foxximaxi összeboxolt feje, a kín ahogy a majom szájára erõszakolja az angol nyelvet, ahogy az intonálásra rásegít azzal hogy forgatja tekergeti a nyakát, rajta a fejét egy köpködõs nyálzuhatag kíséretében már magában elég nyomos érv lenne. (a kötelezõ-röhejes napszemüveg a fején meg tényleg olyan mintha egy pávián vette volna fel) De amikor Jennifer Garnert meglátom katonaruhában, akkor már valóban sziklaszilárddá válik eltökéltségem a film parlagonhagyását illetõen. Ennek a nõnek a kezébõl még a f.sz is kiesne, nemhogy egy több kilós fegyver.
A téma pedig...ahogy a kedves amerikai átlagnézõk elképzelik. A közelkelet, meg "rijád", meg sejkek, meg az olaj, meg a kúúútúrák különbsége, meg keményazélet(de azért napszemüveg mindenkin)...nafelejtsélel!
Andal 2007 nov. 17. - 14:38:44
(2/83)
Jó kis film szvsz, a nyitó és záró jelenetek nekem nagyon tetszettek. Ami közte van, abban volt pár zavaró elem, de összességében tetszett a film, se nem túl szájbarágós, se nem túl "hazafias" (amcsi nézõpontból), bár pont a terrorista oldalról mutatottt keveset szvsz.
hozzászóló 2007 aug. 24. - 15:04:12
(1/83)
Jennifer Garner az egyk kedvenc színésznõm! Kíváncsian várom a filmet, már megnézném!