10/10
adam_17 jún. 15. 21:27:06 10/10
(5/5)
Szerintem egy nagyon kedves mese, szerethető karakterekkel, és jó tanulsággal. Igaz, sokan azt mondják, hogy Aladdin másolat, amiben nem is tévednek nagyot, de így átültetve modern köntösbe szinte teljesen más szerepet kap. Szerintem a Netfilxen ez egy eléggé alulértékelt mese, és ha családdal vagytok és vannak akár kisebb gyerekek is, mindenféleképpen ajánlom, hogy nézzétek meg, ha tehetitek. Hol-hol humoros, néha kuncog rajt az ember, de lehet, hogy a gyerekek itt-ott fel is kacagnak. Nagyon aranyos, és a végén lejön a tanulság is. Azt még fontos megemlítenem, hogy a magyar szinkronszínészek véleményem szerint kiváló munkát végeztek, meg merem kockáztatni, hogy lehet hogy jobb mint az eredeti angol. (De lehet, hogy csak számomra van így magyar füllel hallva) Nekem ez a film megérdemli a 10/10 pontot.
6/10
pihes 2023 nov. 29. - 14:23:00 6/10
(4/5)
Teljesen fogyasztható mese, nem vált ki magából semmi rosszat HAT/TÍZ
10/10
Wolfi81 2022 jún. 19. - 20:36:55 10/10
(3/5)
A 12 éves lányom mutatta a 6 éves fiamnak ezt a mesét. Nem lakunk együtt, de ez más lapra tartozik. Szóval ő mutatta nekünk ezt a mesét a Netflixen és nyugodtan mondhatom, hogy tetszik. Még nekem is. A fiam szinte kétnaponta megnézi. Ez által én is. Nem minden "parasztlegeny" akar pénz és gazdagságot, hanem azt nézi, hogy másoknak hogyan tud segíteni. Minél többet nézem a mesét, annál többször figyelek még fontos mondatokat. És ez egy mese. Szerintem nem sok reklámja volt, de annál tanulságosabb. Az autóban ülő jelenet a kedvenc.
10/10
mikaelsk 2021 okt. 24. - 08:28:27 10/10
(2/5)
Nagyon kellemes csaladi mese.
9/10
alien1976 2021 júl. 13. - 06:17:27 9/10
(1/5)
Kedves családi mese, nagyon jó humorral, amitől az ember nem mindig nevet húúú de hangosan, de mégis megmosolyogtat. A sztori nagyon jó, a karaktereket nagyon hamar meglehet szeretni. Jó zenét kapott. Picit hasonlít az Aladinhoz, de a vége ügyesen össze van rakva.