Téma: A liliomlány

florecita 2006 dec. 19. - 12:54:08
(477/577)
még valami..tény és valo h szemétség volt h nem tudták beharangozni h dupla részt adnak pénteken..akkor nem maradtunk volna le rola! nincs igazam? minden mást ezerszer tudnak ismertetni..dühös vagyok! bocsi mkitöl
Liliomlány007 2006 dec. 19. - 12:51:23
(476/577)
LEMARATTAM :(!!
Liliomlány007 2006 dec. 19. - 12:50:13
(475/577)
Sziasztok én is lemarattam az utolsó részrõl és kedden reggel akartam megnézni de az a hülye vészhelyzet volt!
És még be állítottam a videót ma hogy 12:10-kor vegye fel de nem tuttam hogy már nincs és mikor hazajöttem akkor elõre te kertem és az a kozsdek ment vagy mi és olyan mérges lettem hogy csak na aki tudja mi volt benne az írjon már erre a címre!reni0218@citromail.hu! KÉRLEK ÍRJATOK!!
florecita 2006 dec. 19. - 12:49:10
(474/577)
szia Violet!

én sem tudtam h két részt adnak le pénteken, és csak most szembesültem a ténnyel h lemaradtam rola, kérlek szépen küld el nekem is azutolso részt, bár én szivesen átveszem az öszeset amit rötzitettél.

köszönöm: kérlek irj a csillagabor1@citromail.hu-ra

flor
glitterday 2006 dec. 19. - 12:13:52
(473/577)
Szia Violet! Eltudnád postázni nekem is az utólsó részt, természetesen kifizetném. glitterday@gmail.com
trixy7 2006 dec. 19. - 11:25:59
(472/577)
Szia! ne haragudj hogy zavarlak, de én elejétõl nézem a liliomlányt és szeretném megnézni az utolsó két részt ha nem gond légyszives küld el.

Elõre is köszönöm!
Email címem:trixy7@citromail.hu
vendég 2006 dec. 19. - 10:30:42
(471/577)
v.g. !
nagyon megköszönném, ha mailben tudnánk egyeztetni és vhogyan megoldanánk, h eljusson hozzám is az utsó rész !!! vhogy meghálálom !!! mailem: civicrace@freemail.hu
csmoniq 2006 dec. 19. - 10:26:49
(470/577)
Sziasztok!
Sajnos én is lemaradtam az utolsó részrõl. Meg akartam nézni az ismétlést, de hétfõn nem adták le, viszont az újságban az volt, hogy az utolsó részt kedden ismétlik. Direkt felkeltem, de nem adták le, Vészhelyzet volt helyette!!!
Azért ez felháborító, hogy még csak nem is reklámozták, hogy pénteken dupla rész lesz!!!
Ha tudtok segíteni, hogy honnan szerezhetném meg az utolsó részt, azt nagyon megköszönném.
Üdv: Móni
kalett 2006 dec. 19. - 10:16:29
(469/577)
szia violet.green!Eltudnád nekem küldeni?
kyt@freemail.hu
vagy feltenni egy honlapra ahonnan lelehetne tölteni az uccso két részt?nagyon megköszönném!
Rozsa mindent köszönünk neked!
mesi1 2006 dec. 19. - 10:10:32
(468/577)
Az nem igaz hogy hétfõn reggel mindkét részt megismételték. 7-tõl az utolsó részt mutatták, 8-tól már Baywatch volt. Sajnos!
berika78 2006 dec. 19. - 10:10:16
(467/577)
Szia Dalmabt!!

Én is ott akadtam el ahol te, ha meg tudtad szerezni, el küldöd nekem valahogy, esetleg ha valahonnan le lehetne tölteni valaki tud olyan oldalt azt megköszönönném.
Köszi
Hanga
Cuky 2006 dec. 19. - 10:01:54
(466/577)
Sziasztok!

Én, még új vagyok itt, gondoltam bekapcsolódom, egy ilyen jó kis csapathoz:)
Én meg vagyok döbbenve, hogy ilyen hamar lett vége a sorozatnak, de lagalább nem nyújtották el..:)
ezért is kérném, Violet! Kérlek, küldd el nekem az utolsó 2 heti részeket, ha nem gond!:)
htike@freemail.hu-itt megadom a postacímem!
Elõre is köszönöm!
Remélem, meg tudom háláni valahogy!

Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

Pussz
sysylver 2006 dec. 19. - 09:26:26
(465/577)
Köszönöm rozsa38,
Eppen most olvastam, legalább tudom mi történt tényleg szuper vagy, hogy leírtad ilyen részletesen, de azért mégis bánom hogy nem láttam.
Szilvi
rozsa38 2006 dec. 19. - 08:59:36
(464/577)
Szia Sysylver!Lapozd vissza folyamatossan irtam szeptember ota a tartalmat az utolso rész tartalma is levan irva
sysylver 2006 dec. 19. - 08:54:37
(463/577)
Sziasztok, sajnos én is lemaradtam az utolsó részrõl, borzasztóan mérges vagyok magamra, hûségesen nézni egy sorozatot és pont a végérõl lemaradni, hát örület. ha vlki áttudná küldeni, vagy legalább naggyából leírni mi is történt hálás lennék.
Szilvi
syssylver@yahoo.com
dzsanna 2006 dec. 19. - 07:41:43
(462/577)
szia, Violet!

Légyszi küldd el nekem az utolsó részt, ha megvan neked.
dzsanna@yahoo.com.mx - ott megadom a címemet is.

Elõre is köszönöm:

Dzsanna
vendég 2006 dec. 19. - 07:33:32
(461/577)
épp most néztem az elõttem szólókat ! ha vki tudja, nekem is küldje el, h hol nézhetném meg. civicrace@freemail.hu
vendég 2006 dec. 19. - 07:31:03
(460/577)
sziasztok ! pénteken láttam a filmet, de az nem a vége volt ! és hétfõn már nem volt 12:10kor újabb rész és a jövõben sem látom kiírva, h esetleg lenne. Valaki segítsen ! nem ezért néztem, h most meg így abbamaradjon......... köszike !!!
10/10
lolus 2006 dec. 19. - 06:51:52 10/10
(459/577)
helló új vagyok itt!
nem tudná nekem valaki elküldeni a két utolsó részt? teljesen ki vagyok akadva, hogy vége van és még a befejezést sem láttam!!! nem tudjátok: újrakezdik valahol valamikor?
Borso 2006 dec. 18. - 19:57:33
(458/577)
Sziasztok,

nagyon el vagyok keseredve...végignéztem az összes részt, de pénteken nem láttam a másodikat!
Hogy lehetett ilyet csinálni a sorozatnézõkkel??? Nem értem!
Tud valaki segiteni hogy hol nézhetném meg?

köszi,
borso
rozsa38 2006 dec. 18. - 19:48:13
(457/577)
Sziasztok! Minden kedves liliomlányos kedvelõnek és a forumra látogatonak Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gaazdag Boldog Új Évet Kívánok! Rózsa
panni0305 2006 dec. 18. - 18:13:03
(456/577)
Szia dalmabt!
Pénteken 2 rész volt egymásután és akkor lett vége . A rózsa leírta az utolsó részt is részletesen és ma reggel volt az ismétlése reggel 7-tõl 8-ig.
Melinda93 2006 dec. 18. - 15:27:22
(455/577)
Sziasztok!
Valakinek megvan a liliomlány utcsó része, vagy tudja hogy hol lehetne megnézni???
HA valakinek megvan, vagy tudja hogy hol lehetne megnézni
akkor írjon az e-mail címemre, vagy küldje el!!Please
az e-mail címeme: g.me-linda@freemail.hu
Mirabella6 2006 dec. 18. - 13:32:53
(454/577)
Helló!

Én is néztem egy darabi a Liliomlányt, de mikor a suli elkezdõdött nem tudtam mert óráim voltak... Valaki nem tudja hol lehet megszerezni az egész sorozatot?
Puszka Mira
e-mail címemre írhattok: mirabella6@freemail.hu
kalett 2006 dec. 17. - 22:23:36
(453/577)
szia timyke!Ezt kinek írtad?
Olyan rossz hogy nem lesz utsoooo elõtti!
na mind1!
panni0305 2006 dec. 17. - 11:10:30
(452/577)
sziasztok!Az utolsóelõtti részt nem ismétlik meg vagy csak én nem látom a mûsorok közt?
válaszoljon valaki ha tudja hogy megismétlik a 129.részt.
timyke888 2006 dec. 16. - 12:05:04 Előzmény Anne
(451/577)
szia timi vagyok ha meg van a liliomlány zenéje eltudnád küldeni???megköszönném
timike2006@freemail.hu
Era1 2006 dec. 16. - 09:49:15
(450/577)
Sziasztok!

Elõször szeretném megköszönni Rózsának, hogy ilyen hosszú idõn keresztül leírta nekünk napról-napra a részek tartalmát! Másodszor nagyon szomorú vagyok, hogy vége a sorozatnak. Ez volt az egyetlen, amit nyomon követtem. Remélem egyszer majd valami délutáni idõpontban megismétlik!

Era
rozsa38 2006 dec. 15. - 23:08:36
(449/577)
A pap megkérdi Flor Maria Gonzales elfogadod hites úradnak Julio Alberto Gonzalest,mire Flor elfogadom.Julio Alberto Gonzales elfogadod feleségül Flor Maria Gonzalest,J.A. igen elfogadom.A pap azt mondja az úr nevében házas társak vagytok.Az eskövön mindenki ott volt aki Flor életébe fontos volt,Az anyja a férjével,Testvérei,Virginia Rodrigoval,Lupe, szállo lakoi,Armando úr,Mayte Sebastian Terezita,Monica és Pepe tono,Sergio és Pilar is eljött aki Sergio mellé ül.Flor a szûzanya és a Atochai kis Jézusnak is mond egy imát majd vissza megy J.A.-hoz és a nyakába ugrik,majd J.A. szenvedélyesen megcsokolja,már a feleségét. VÉGE!
rozsa38 2006 dec. 15. - 22:54:06
(448/577)
Virginia megkérdi J.A.-othogy ott akarja hagyni az anyját az elmegyogy intézetbe,mire J.A. azt mondja sajnos nincs más lehetõség mert gyogyszeres kezelést kap,és nem tudni kire támad rá legközelebb.Rebecat az egyik beteg tása párnával megfujtja.Virginia bemegy egy mankoval j.a.-hoz és megkérdi,hogy mikor lesz kész mert várják õket a templomba.J.A. és Flor az oltár elé sétál és a pap azt mondja."A szerelem õnzetlen,édes és türelmes,a szerelem sose irigy,sosem siettet,nem kényszerit semmire,a szerelem nem gögös,nem is nagyra vágyo,nem nézi az érdeket,nem undorodik,nem gondol rosszra,nem keresi az igazságot,mindent eltür,és mindent elvisel,mindent".foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 15. - 22:13:10
(447/577)
J.A. azt mondja rendben van akkor nem viszi el Flor meg az õ ruháit sem de akkor is elmegy.J.A. elmegy Florhoz és megbeszélik,hogy templomi esküvöjük lesz.J.A. válalja a szervezést Flornak csak a ruháját kell kiválasztania.Flor azt mondja õ a szûzanya és a Atochai kis jézuska elött is akar esküdni.Rebeca megint Rauqent látja aki azt mondja "Elvette a fiadat,magadra fogsz maradni,mert Virginia és Efrain is itt fog hagyni".Rebeca hangossan azt mondja nem érdekel majd ketten perlekedünk egymással,és lerohan és elkezdi széptépni azt a ruhát amit Flor viselt Nuria partiján,és közbe azt mondja,hogy a fiam akkor szeretet beléd mikor ezt a ruhát viselted.Egy kosár almával kimegy az utcára pongyolába és papucsba és elkezdi árulni az almát.J.A. és Virginia ara autoznak és a mentösök is jönnek és elviszik.Aurora Violettatol megtudja,hogy J.A. és Flor kibékült,és azt mondja magának,hogy egyedül maradt a gyerekkel,de legalább nem lesz magányos..foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 15. - 20:04:55
(446/577)
Mikor Flor egy kicsit megnyugodot azt mondja a lányának,hogy J.a. jó ember csak az anyja irányitotta,de már nem tudja,és azt mondja ne tétovázzon menjen hozzá ha szereti.J.A. azon tanakodik,hogy Zacarias mért olyan biztos benne,hogy az anyja gyilkos,mire Virginia azt mondja mert látta.J.A. azt mondja orvoshoz kéne vinni az anyjukat.J.A. elmegy Florhoz és õ elmondja hogy hozzá megy feleségül.NÉHÁNY NAP MULVA: Virginia és Rodrigo beszélgetnek és Rodrigo egy papirból hajtogatot rózsát ad Virginianak.Virginia elmondja,hogy szeretné megmütettni magát és õ mit szol hozzá.Rodrigo azt mondja neki hogy õ a legjobb sebészt keresné meg minnél hamarabb.Rebeca J.A. nak könyörög hogy ne mnjen el,de õ nem hallgat az anyjára.Iselat ovadék ellenébe kiengedték és most Flornak segitenek pakolni mert össze költözik egy uj házba J.A.-val.Rebeca azt mondja J.A.-nak,hogy ebböl a házzbol nem vihet el semmit,hogy össze költözzön Florral..foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 15. - 19:49:36
(445/577)
130 rész tartalma.Rebeca elmegy hogy megölje Flort.Gabriella ,Flor és Victor ,Iselarol beszélgetnek mikor megjönn J.A. és elmondják,hogy mi történt Iselaval.J.A. elmondja,hogy õ tudja hogy az anyja jelentette fel Iselat,mert meg akarta ölni Efraint,és az egyik golyó nyomorékká tette õt.Isela elöször tagad mindent a rendörségen de mikor látja,hogy minden bizonyiték ellene van beismeri,hogy õ lõt efrainra,és elmondja a házuk közeli tóba dobta a fegyvert.J.A. elválalja,hogy bemegy a rendörségre és megtudja hogy mi van,Flor is velük akar menni ,de J.A. nem engedi és aazt mondja most jött ki a korházbol neki pihenni kell,igy J.A. és Gabriella megy a rendörségre.J.A. beszélni akar Iselaval de a rendörök nem engedik ,erre azt mondja õ lesz az ügyvédje igy megengedik,hogy beszéljen Iselaval.Isela elmond mindent J.A.-nak,hogy mit miért tett.Isela azt mondja az anyjának,hogy bocsásson meg neki,hogy olyan rondán beszélt és megigéri ha kikerül innen megtanulja jo lányként szertni õt,csak vigye ki innét mint a báttyát.Rebeca elmegy Florhoz és elkezd vele vitatkozni,és elmondja mindennek és a végén lelõki az ágyra és a magával hozott párnával elkezdi fojtogatni,ekkor érkezik meg Gabriella és J.A. aki mindjárt elcibálja az anyját.Flor levegõ után kapkod és látni sem akarja Rebecat,J.A. haza viszi..foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 15. - 19:27:03
(444/577)
Virginia nem akarja elhinni,hogy az anyja megölte az apját,ekkor veszi észre,hogy Efrain is kint van a kertbe és mindent hallot.Gabriella és flor elmondja Iselanak,hogy Gabriella valojába az anyjuk.Isela felvan háborodva.Rebeca azt mondja megkell õlni Flort és magára válalja.Virginia aggodik Efrainnél és az mondja Zacariasnak,hogy nézzen rá legalább már ezért se jelentse fel az anyját.Efrain arra gondol,hogy "ne hagyd lebeszélni magad Zacarias,hiszen megmondtam az anyámnak,hogy ha ö ölta meg az apánkat azt sosem bocsájtom meg neki és most kiderült,hogy õ volt."Isela nagyon csunyán beszél az anyjával és azt mondja neki,hogy sosem bocsájt meg neki és elrohan alig megy ki Victor izgatottan jönn be és elmondja,hogy Iselat a kapuba letartoztatták,és elvitték.Rebecanak teljesen elment az esze és azt kiabálja,hogy Florecita megfog halni és megölöm és lemegy Efrainhoz a kertbe és elmondja neki,hogy elmegy Florhoz és megöli és ez lesz az ötödik gyilkossága,és azt mondja én vagyok a párnás gyilkos.Ezzel lett vége.
rozsa38 2006 dec. 15. - 19:06:16
(443/577)
J.A.azt mondja Auroranak nincs helye az életébe,csak téged szeretlek és könyörög Flornak,hogy adjon még egy esélyt,hogy bebizonyitsa,hogy mindent megbánt és hogy mennyire szereti és megcsokolja Flort.Rebeca a folyoson az orvossal veszekszik,hogy hazudtak neki Efrain nem tud beszélni.J.A. addig könyörög Flornak még add még egy esélyt neki.J.A. mindjárt házasságrol és összeköltözésröl beszél,de Flor hallani sem akar még házasságrol,és azt mondja csak szép lassan ne kapkodjon.Virginia arra kéri Zacariast,hogy ne jelentse fel az anyját,mire Zacarias azt mondja nem csak Filemont és Rauqelt ölte meg hanem az apjukat és Rivelol ügyvédet is.Efrain mindent hall amit Virginia és Zacarias beszélnek.Rebeca Auroraval beszél telefonon és azt mondja neki,hogy megkell szabadulni Flortol..foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 15. - 18:53:24
(442/577)
J.A. bemegy Florhoz mert hivatta,és Flor megkérdi,hogy tényleg gyereke lesz Auroratol és csak az igazat mondja,mire J.A. bevalja,hogy igaz és õ is kérdezne valamit,hogy tényleg szereti,mire Flor azt mondja igen szereti,de a gyerek öröké kettöjük közé áll.Efraint megmütötték de nem tud beszélni.J.A. azt mondja a gyerek nem állhat közéjük,erre Flor felháborodik,hogy magára akarja hagyni a gyerekét,mire J.A. azt mondja hogy félre értette nem akarom magára hagyni a nevemet adom és minden apai szeretettet meg fog adni neki,de az anyját nem szereti,és ezt elmondta Auroranak is és az anyjának is,és ha nem jönn hozzá feleségül öröké agglegény marad.Rebeca kiakad mert az orvosok azt monták,hogy az operácio sikerrel járt,de Efrain még sem tud beszélni. J.A .elmondja,hogy akkor fogant a gyerek,mikor már elváltak és azt hitte,hogy kettejük közt nem lehet már semmi,és vigasztalásra vágyot..foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 15. - 18:40:16
(441/577)
129 rész tartalma.Isela bogarat ültet Flor fülébe,hogy J.A.Auroratol vár gyereket.Mayte és Sebastian alá irják az anyakönyvi könyvet igy már hivatalosan is házasok.Flor azt mondja Iselanak,hogy meg is feledkezett a babárol.Gabriella elmegy victorhoz,hogy beszéljen vele.Lupe megkérdi Flort,hogy minden nap bejár J.A. ,mire Flor azt mondja igen de nem engedi be föleg azotta hogy Isela az eszébe hozta,hogy gyereket vár Auroratol.Lupe azt mondja,hogy járjon utána,hogy tényleg terhes e Aurora és tényleg J.A. -e a gyerek.Victor elmondja,hogy egy ideje tudja,hogy Gabriella az anyukája,és elmondja hogy nem rég megtalálta a fiatal kori képét.Gabriella megkérdi,hogy egy szép napon meg e tud neki bocsájtani.Victor azt mondja nincs mit megbocsájtania,és õn tudja hogy mit miért tett,és nagyon büszke rá és nagyon szereti és mostmár neki is lesz anyukája,mint a többi osztálytársának..foly.köv.
kalett 2006 dec. 15. - 18:09:25
(440/577)
ez az én bénaságom esküszöm, nem ez az elsõ sorozat, amelyiknek nem látom PONT az utolsó részét..., de hogy ennek nem láttam az egy csapás...:(
kalett 2006 dec. 15. - 18:06:11
(439/577)
úúúúúúú, hát én nagyon boldog lennék, ha te tényleg megtennéd ezt:).köszke
vfiorella 2006 dec. 15. - 17:39:55
(438/577)
Sziasztok!

Nekem megvan videón az utolsó 2 rész!
Ha kell miután megnéztem, odaadom, ha kell!
lauri100 2006 dec. 15. - 17:32:43
(437/577)
Sziasztok!
Kár, hogy vége! :(
Nagyon szeretem!
kalett 2006 dec. 15. - 16:28:43
(436/577)
szia livia!van msn-ed?
kalett 2006 dec. 15. - 16:27:02
(435/577)
Nekem látnom kell az utsóó két részt, valakinek nincs meg?????
kalett 2006 dec. 15. - 16:25:41 Előzmény fuego
(434/577)
szia fuego!
Neharagudj, nem láttam hogy válaszoltál nekem!
Sajnos nekem nincs skypem...!email esetleg?
kalett 2006 dec. 15. - 16:24:03
(433/577)
MA VOLT A VÉGE?Hát én ebbe belehalok.NEm láttam:((!Látni akarom!:((
livia818 2006 dec. 15. - 13:47:09
(432/577)
Sziasztok!
Valaki küldje el nekem a film zenéjét!!!! Nagyon-Nagyon KÖSZÖNÖM!!! livia818@freemail.hu
Lívia
barbibogar 2006 dec. 15. - 13:39:22
(431/577)
Sziasztok!!!
Én nagyon imádtam ezt a sorozatot és nagyon sajnálom,hogy már vége és,hogy ilyen rövid volt,de örülök annak,hogy az lett a vége,hogy J.A. elvette feleségül Flort!Remélem még lesz majd valahol elõrõl a tv-ben és akkor is megnézem!HA TUDTOK OLYAN OLDALAKAT,AHOL LEHET VIDEÓKAT NÉZNI A SOROZATRÓL, KÉRLEK KÜLDJÉTEK EL A CÍMEKET AZ E-MAIL-EMRE: barbibogar@freemail.hu
Elõre köszi!
Sziasztok!
kerili 2006 dec. 15. - 13:16:43
(430/577)
:(
kar, hogy vege van!!!!!
panni0305 2006 dec. 14. - 22:14:44
(429/577)
Nem a legjobb sorozat volt de hiányozni fog, mert azért nagyon tetszett a film.Kár hogy vége és hogy ilyen rövid volt.
Anne 2006 dec. 14. - 20:24:37
(428/577)
moorka 2006 dec. 14. - 17:37:57
(427/577)
Szia rózsa38!
Sajnálom, hogy vége lessz a sorozatnak.
Soha nem néztem ehhez hasonló sorozatokat, de ez nagyon tetszett.
Egy kicsit jobban örültem volna ha a Serhiohoz megy hozzá, mert J.A. nem egy erõs jellem.
Arról nem is szólva, mindig az annyja irányítja, önnálló gondolata nincs.
Tudom, ez csak egy film!
szerintem legközelebb mi írunk egy forgatókönyvet
rozsa38 2006 dec. 14. - 15:42:44
(426/577)
Flor azt mondja Sergionak,hogy nem akarja megbántani,de nem szereti és inkább keressen egy másik nõt aki tudja õt szeretni,mert õ csak J.A. szereti.Aurora bemegy a korházba ahol találkozik J.A.-val.Aurora megkérdi,hogy Flor megbocsájtot e neki,mire õ azt mondja,hogy nem.Aurora azt kérdi,hogy mennyit kell még várnia hogy elhigye hogy Flor nem fog neki megbocsájtani és õt elvegye.J.A. azt mondja neki,hogy értse meg,hogy nem veszi el még akkor sem ha Flor nem bocsájt meg neki.Ekkor szolal meg J.A. telefonja.J.A. elmondja Auroranak,hogy a rendörségröl hivták az anyja oda ment de összevisza beszél,és nem akarta elhinni Virginianak,de ugy néz ki,hogy tényleg megbolondult az anyjuk.Flor elmondja Iselanak,hogy elküldte Sergiot és azt mondta neki,hogy keresen másik nõt,és azt is elmondja hogy add még egy esélyt J.A.-nak és kibékül vele.Isela azt mondja neki,hogy te nem vagy normális elfelejtetted,hogy gyereket vár Auroratol.Ezzel lett vége.
rozsa38 2006 dec. 14. - 15:30:11
(425/577)
Violetta fél hogy Rebeca õt fogja legközelebb megölni,Zacarias azt mondja neki hogy nem kell félnie neki van félnie valoja és fel is jelenti Rebecat.Rebeca bemegy a rendörségre és felakarja jelenteni Iselat.Flor J.A. gondol arra amit mondot neki,hogy neki csak õ fontos és õ az egyetlen a világon.Flor arra gondol,hogy hihet e a szavaiba,mikor Sergio jelenik meg az ágyánál és azt mondja örül,hogy jobban van,mire Flor azt mondja,hogy gondolatban máshol járt.Sergio a jövöjükröl szeretne beszélni Florral.Sergio azt mondja Flornak,hogy rég ota ittvan már és volt ideje gondolkodnia kettöjükröl.Flor azt mondja igen gondolkodot ,és kettöjök között nem lehet semmi,és elmondja,hogy megbocsájt J.A.-nak.Mayte és Sebastian ujra összeházasodnak.Lupe kihasználja az alkalmat és Pepe Tono anyukája nevébe megkéri Monica kezét,Armando úrtol.Mindenki nagyon boldog csak Sergiot hiányolják.Lupe azt mondja van egy olyan érzése,hogy Flornál van.Flor elmondja,hogy J.A. ben volt nála igaz engedély nélkül és elmondta,hogy szereti és arra kérte,hogy bocsásson meg neki,igaz még nem bocsájtott meg,de sokat gondolkodot és ugy döntött,hogy megbocsájt neki,mert még mindig õt szereti...foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 14. - 14:41:27
(424/577)
Flor elmondja Iselanak és Carmellanak,hogy hétvégén haza engedik.Isela meg kérdi,hogy mit mondot Smith asszonynak,mert találkoztak vele és azt mondta,hogy beszélni akar vele.Flor azt mondja,hogy volt egy kis szováltás és lehet hogy egy kicsit bunko is volt de a végén kibékültek.Isela azt mondja,hogy õ kinem állhatja ezt a nõt.Efraint bevitték a mütõbe és elkezték müteni.Flor azt mondja,hogy Smith asszony csak a javukat akarja.J.A. bemegy a korházba és megkérdi az anyját,hogy mi történt tegnap este,mert Virginia szerint idegrohama volt.Rebeca semmire sem emlékszik és megkérdi J.A. meddig marad,mire õ azt mondja még Efraint kinem hozzák a mütöbõl.Rebeca azt mondja akkor most õ elmegy mert van egy kis dolga.Flor Smith asszonyrol beszél Iselával.Iselat nagyon idegesiti,hogy mindig csak Smith asszonyrol beszélnek,mire Flor azt mondja,hogy minden képen megkell majd halgatnia Smith asszonyt.Isela azt mondja ha lesz kedve meghallgatja,de ha nem elküldi.Virginia arra gondol hogyan fogja elmondani J.A.-nak,hogy az anyjuk gyilkos,megölte Filemont és Zacarias szerint Rauqelt is..foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 14. - 14:25:56
(423/577)
128 rész tartalma.Flor megtudja,hogy Gabriella az édesanyja.Pilar elmegy Sergiohoz és elöször is bocsánatott kér tõle,mert olyan rondán viselkedet.Mayte korrán kell,ma van az esküvöje Sebastiannal.Egy kis dobozt szorongat a kezébe,elmondja Sebastiannak,hogy az elsõ eljegyzési gyûrûje amit tõle kapot,és ezt fogja ma viselni,és azt mondja ezt a gyûrût kaptam tõled akkor még nem volt pénzed drága gyûrûre,igaz mikor már jobban ment akkor kaptam gyémántokkal kirakot gyûrût is,de én ezt akarom viselni.Mayte észre veszi,hogy Sebastiannak,valami gondja van,és megkérdi,hogy mi a baj,mire Sebastian elöveszi azt a levelet amit Gledys küldöt neki,és azt mondja igaz,hogy azt irja hogy békén hagy de félek hogy mégsem és nem akarja hogy akármi megzavarja a mai napot.Sebastian felakarja huzni Mayte ujjára a gyûrût,de õ nem engedi ,és azt mondja majd az esküvõ után.Sergio elmondja Pilarnak,hogy õ még mindig Flort szereti,Pilar azt mondja sejtette,de õ még mindig szereti.Sergio azt mondja,hogy nem akarja megbántani,de az õ szerelme már elmulott.Pilar azt mondja õ várni fogja ha netán meggondolná magát..foly.köv.
letti4 2006 dec. 14. - 14:01:48
(422/577)
Hali, el tudná nekem valaki küldeni a liliomlány zenéjét???
Címem: letti23@citromail.hu
1000köszi!!!!!!!!!!!!!!!!
Anne 2006 dec. 14. - 12:24:48
(421/577)
1.- INOCENTE DE TI

INOCENTE DE TI, CUANTO DAÑO TE HABRÁN HECHO
SÉ MUY BIEN QUE ES POR DESPECHO, QUE NO CONFÍAS EN MÍ,
INOCENTE DE TI, CUÁNTOS NO TE HABRÁN MENTIDO
CUÁNTOS NO TE HABRÁN HERIDO, PERO YO NO SOY ASÍ
YO TAMBIÉN FUI LASTIMADO, SÉ MUY BIEN LO QUE SE SIENTE
YO TAMBIÉN FUI INOCENTE, Y ME ENGAÑARON SIN PIEDAD
PARA SERTE MÁS SINCERO
A NADIE RENCOR LE GUARDO
AÚN CON TODO SIN EMBARGO
LES PERDONO UNA VEZ MÁS POR QUE
TODO LO PASADO SI NO ES BUENO HAY QUE OLVIDARLO
SÉ MUY BIEN QUE NO ES TAN FÁCIL PERO QUE LE VA UNO HACER
IMPOSIBLE DE ESTAR SIEMPRE DÁNDOLE TANTA IMPORTANCIA
YA VEZ QUE A LA DISTANCIA TODO QUEDA EN EL AYER
POR LA FORMA EN QUE REACCIONAS TE COMPRENDO Y TE RESPETO
TU VERÁS QUE CON EL TIEMPO YO TE VOY A DEMOSTRAR
QUE TODO LO QUE TE HE DICHO
DE ESTE AMOR ES PURO Y CIERTO
PERO NUNCA ME COMPARES
NUNCA ME COMPARES
POR FAVOR...CON LOS DEMÁS
POR LA FORMA EN QUE REACCIONAS TE COMPRENDO Y TE RESPETO
TU VERÁS QUE CON EL TIEMPO YO TE VOY A DEMOSTRAR
QUE TODO LO QUE TE HE DICHO
DE ESTE AMOR ES PURO Y CIERTO
PERO NUNCA ME COMPARES
NUNCA ME COMPARES
POR FAVOR...CON LOS DEMÁS
rozsa38 2006 dec. 13. - 16:21:18
(420/577)
ezzel a jelenettel lett vége a mai résznek Flor és az anyja.
rozsa38 2006 dec. 13. - 16:12:54
(419/577)
Virginia elmondja J.A.-nak hogy az anyja elveszitette az eszét.Flor elmondja Iselanak és Carmellanak,hogy J.A. ben volt nála és össze vissza hazudot neki,hogy szereti és hogy elveszi feleségül,de õ nem hitte el és elzavarta.Flor elmondja Iselanak,ha felépül elmennek innét messzire,de Iselanak nem tetszik és el is mondja,hogy rá ne számitson.Virginia elmondja J.A.-nak,hogy Aurora milliomos és az anyja is tudott rola.J.A. azt mondja akkor már érti,hogy mért ragaszkodot annyira az anyja,hogy vegye el Aurorat.Virginia elmondja,hogy az anyjuk tört zuzot a szobájába és megmutattja J.A.-nak aki nem akar hinni a saját szemének.Virginia megkérdi most már elhiszed,hogy anya megörült..Gabriella bevalja Flornak,hogy õ az édesanyja.Flor és Gabriella hosszasan elbeszélgetnek,de Flor nem tudja anyának hivni mindig csak azt mondja,hogy asszonyom.Flor azt mondja nem tudja parancs szora szeretni,mire Gabriella azt mondja ha nem szeretsz akkor nem szeretsz,csak arra kérlek bocsáss meg.Flor megint asszonyomnak szolitja,mire õ azt mondja az Isten szerelmére Flor ne asszonyozzál,hiszen az anyád vagyok,készen állnék az életemet adni értetek,flor sirva mondja,hogy anya.Ezzel lett vége.
rozsa38 2006 dec. 13. - 15:50:17
(418/577)
Lupe azt mondja,hogy Flor nem fogadta el a vagyont és visza adta J.A.-nak.Armando úr azt mondja,hogy a vagyonnal azt csinálnak amit akarnak,de a részvények csak Flort illeti meg és abbol élete végéig megélhet.J.A. azt mondja Flornak,hogy nem teheti meg,hogy itt hagyja,de Flor hajthatattlan és a nõvérért kiabál.Rebeca azt mondja Efrainnak,hogy ha sikerül az operácio,megy és feljelenti Iselat a rendörségen.Efrain arra gondol,hogy ne anya ne tedd ezt.Flor arra kéri a növért,hogy köldjék ki J.A.-ot.J.A. azt mondja rendben van elmegy de minden nap vissza fog jönni még elnem hiszi,hogy szereti.Manolo és Pilar találkoznak és Manolo elmondja,hogy elmegy meszire.Pilar azt mondja,hogy nagyon hiányzik neki Sergio.Flor arra gondol amit J.A. mondot neki,hogy minden nap vissza fog jönni még elnem hiszi,hogy szereti,és azt mondja na persze J.A. megint hazudik,és mi van ha mégis igazat mond és tényleg szeret..foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 13. - 15:36:12
(417/577)
Sergionak elkel fogadnia,hogy Flor nem megy hozzá.J.A. arra gondol amit a nõvér mondot neki,hogy mi volna ha bemenne Florhoz.Lupe elmondja Armando úrnak,hogy szerinte Flor igy bünteti j.A.-ot,hogy nem engedi be hadd szenvedjen.J.A. bemegy Florhoz aki mindjárt megis kérdi,hogy mit keres itt,és tudja a járást mindjárt mehet is,és elég durván elküldi,hogy tünjön el,huzzon el,de J.A. nem megy és azt mondja Flornak,hogy nagyon szereti és ujbol elveszi feleségül,de Flor nem hisz neki.J.A. szinte könyörög Flornak,hogy bocsásson meg neki,de Flor azt mondja menjen el nem akarja látni és ha kikerül innen elmegy Floridábol,messzire,hogy távol legyen töle.Lupe elmeséli Armando úrnak Flor történetét,J.A.-rol és Rebecarol is mesél és azt is hogy mért vette el J.A. feleségül,és Lupe azt mondja arra Rebeca de még talán J.A. sem számitott,hogy belefog szeretni Florba.Armando úr elmondja,hogy Flor részvényes a gyárjábol.Lupe megkérdi,hogy lehet az,mire Armando úr elmondja,hogy Rauqel részvényes volt és mivel Flor örökölte most az õvé..foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 13. - 15:13:07
(416/577)
127 rész tartalma.Rebeca tör-zuz és teljesen elvesziti az eszét.A nõvér elmondja Flornak,hogy rohamossan javul az állapota,pedig már az orvos is lemondot rola,és elmondja neki,hogy látogatoja van a volt férje.A nõvér megkérdi Flort,hogy mért nem akarja fogadni,hiszen mindenkivel beszél csak vele nem,pedig minden nap bejönn és érdeklödik felöled.Flor ennek ellenére mégsem akarja látni J.A.-ot.A nõvér kimegy és megmondja J.A.-nak,hogy Flor nem akarja látni,és azt mondja mivolna ha mégis bemenne hozzá,hátha ha ben lesz akkor megváltozik a véleménye.J.A. azt mondja akkor még nem ismeri Flort,nagyon makacs tud lenni,de nem adja fel és addig könyörög még benem engedi.A nõvér azt mondja meddig akar még várni,mert Flor azt mondta sose akarja látni.Lupe és Armando úr Florról beszélget,és Armando úr azt mondja örül,hogy Flor állapota javul,és bekel látnia naprol napra kevesebb az esély hogy Flor és Sergio összejönn..foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 12. - 16:50:15
(415/577)
Flor azt mondja J.A,.nak lelkiismeret furdalása van azért van itt nem azért mert szereti és jobb lesz ha elfelejti õt.Flor azt mondja Gabriellanak,hogy olyan érzése volt mikor bevitték a mütöbe mint ha az anyja itt lenne.Rebeca Virginiaval veszekszik,mert elmondta J.A.-nak hogy Flor korházba van.Flor az anyjárol beszél és Gabriella majdnem bevalja,hogy õ az édesanyja.Lupe megkérdi,hogy mért nem mondta el,mire azt mondja még nem jött el az idõ.Rebeca megint megakarja ütni Virginiat de mikor megjelenik Zacarias visza fogja magát.Virginia azt mondja megne probálja mert vissza üt és most már látja,hogy Rauqel mindenkinek adott neki ,a testvéreinek és Flornak is a te nagy bánatodra.Rebeca bemegy a szobájába és a tükörbe Rauqelt látja aki azt mondja neki"-Naprol napra többet vesztesz Rebeca,és egy napon mindenki elfog árulni,a gyerekeid nem szeretnek.Efrain is meggyülöl majd ha megtudja hogy megölted az apját,mert egy napon megtudja,Zacarias szépen feljelent és megfizetsz minden bünödért,börtönbe zárnak ,rácsmögé kerülsz és ott megfogsz örülni, elfog menni az eszed,mert gyilkoltál-".Rebeca azt mondja kiabálva,hogy még nem gyöztél le,és tör zuz a szobába.Virginia Violetta és Zacarias is oda mennek és látják ,hogy teljesen kikelt magábol és azt kiabálja,hogy mindenkit megfog ölni.ezzel lett vége.
moorka 2006 dec. 12. - 16:40:57
(414/577)
szia rózsa38!
Köszönöm a válaszod meg fogom nézni!
rozsa38 2006 dec. 12. - 16:27:51
(413/577)
A nõvér megkérdi flort,hogy megnyugodott-e,Flor azt mondja szeretné látni Lupet és Gabriellat.J.A. elvan keseredve mert Flor nem akarja látni,és azt mondja az orvosnak,hogy undorodik saját magátol mikor rá gondol,hogy mit tett.Ellene forditották és õ semmit sem tett,hogy megvédje.A sors egy csodálatos nõt adot neki,és õ hagyta elmenni,elengedte nem harcolt érte és nem védte meg õt,és csak saját magát hibáztathatja.Virginia megkérdi Violettat,hogy Gustavo nem hivta e.Virginia felhivja elöször Gustavot,majd az anyját,de egyiköjük sem veszi fel a telefont.Lupe és Gabriella bemennek Florhoz aki megkérdi,hogy J.A. tényleg itt van,és honnan tudta meg.Lupe bevalja hogy õ hivta fel azt hitte örülne neki.Gabriella azt mondja Flornak,hogy engedje meg J.A.-nak,hogy bejöjjön ne beszéljen vele csak engedje meg hogy lássa.Flor azt mondja azért akarja mert utoljára látná megfog halni.Gabriella és Lupe is azt mondja nem fog meghalni,és Gabriella azt mondja Tartozik egy vallomással,de most engedje meg hogy J.A. bejöjjön.Flor azt mondja ne jöjjön be mert még mindig szereti és nem tudná most elviselni a sok hazugságot.Gabriella azt mondja és ha öszintén gondolja most amit mond..foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 12. - 16:07:13
(412/577)
J.A. azt mondja az orvosnak,hogy nemrég elvált Flortol,de ez nem tartozik ide,és azért még aggodhat érte,és megkérdi,hogy van Flor.Az orvos elmondja,hogy váltságos az állapota.Gustavo anyja azt mondja a fianak,hogy felejtse el Virginiat és ha hivná nem veszik fel a telefont.Rebeca elmondja Efrainnak,hogy Flort baleset érte és bárcsak meghalna.Efrain arra gondol,hogy ne kivánja az anyja Flor halálát,mert a végén ré száll az átok,és neki is megvan a maga vétke és arra gondol mikor megeröszakolta Iselat.J.A. azt mondja az orvosnak,hogy lánia kell Flort,mire az orvos azt mondja mindjárt bemegy és majd meglátja.Az orvos bemegy Florhoz és elmondja neki,hogy J.A. ittvan és látni szeretné,mire Flor azt mondja de õ nem akarja látni.Az orvos elmondja J.A.-nak,hogy Flor nem akarja látni.Rebeca azt mondja Auroranak,hogy jöjjön át Florhoz,mert van egy olyan érzése,hogy J.A. is itt van és szeretné rajta kapni.Gabriella és Lupe J.A.-rol és Florrol beszélget.Lupe azt mondja,hogy õ szeretné ha Flor beleszeretne Sergioba és hozzá menne mert õt jobban szereti,mint J.A.-ot,de elkell ismernie,hogy Flornak az lenne a leggjobb ha kibékülne J.A.-val és boldogan élnének..foly.köv.
rozsa38 2006 dec. 12. - 15:47:06
(411/577)
125 rész tartalma.Virginia elmondja J.A.-nak,hogy Flort baleset érte és most haldoklik.Flor rosszul lesz és visza emlékezik balesetre.Virginia elmondja,hogy tegnap Lupe telefonált és Violetta vette fel és elmondta neki,hogy Flort baleset érte,de az anyja megtiltotta hogy szoljon de nem birta tovább és elmondta.J.A. megkérdi,hogy mi üthetett az anyjába,felöle megis halhatna Flor,és annyira gyülöli hogy minden hirt eltitkol elõle,és azt mondja most azonnal bemegy Florhoz.J.A. kifelé találkozik az anyjával aki arra akarja rávenni,hogy kérjen bocsánatot Auroratol,de õ nem akar és ezt meg is mondja,az anyja megkérdi,hogy hova megy mire õ azt mondja dolgozni.Lupe és gabriella nagyon aggodik Florért,és Gabriella azt mondja ez a büntetése,mert elhagyta a gyerekeit.J.A. bemegy a korházba és a nõvértõl érdeklõdik,de õ az orvoshoz irányitja.Violetta azt mondja Virgianak és Zacariasnak,hogy Rebeca biztossan megfogja büntettni ha megtudja,hogy elmondta hogy Flor korházba van.Zacarias azt mondja ne féljen nem fogja bántani.Gustavo anyja azt mondja a fiának,hogy más feleség után kell néznie,mert Virginia és a családja nevetséges életjáradékbol élnek,amit egy gazdag rokon hagyot rájukfoly.köv.
panni0305 2006 dec. 12. - 10:59:25
(410/577)
Köszönöm Annamária a liliomlány zenéjét , ha esetleg megvan más zene is a filmbõl akkor azt is elküldheted.Nagyon szeretem a zenéket amik a filmben vannak
Köszönöm
panni0305@vivamail.hu
lauri100 2006 dec. 12. - 10:05:07
(409/577)
Engem egyedül az zavar az ilyen szappanoperákban, hogy túlságosan hamar megoldódik minden. Például itt is! Tegnap még Flor haldoklott, pénteken meg már esküvõ?!
Persze ezt át lehet fedni valamennyi eltelt idõvel!
De ha ilyen gyorsan rendezõdik minden, akkor a nézõ nem érezheti igazán a szereplõkkel együtt a beteljesülést!!!!

Én sokszor voltam kíváncsi a FIN felirat elõtt arra, hogy miben nyílvánul meg ez a boldogság!!! (Pl. Titkok és szerelmek v. Paula és Paulina)
PL. a Vadmacskánál mondjuk megnéztem volna egy késõbbi családi képet, amin rajta van a többi gyerek!!!!!
panni0305 2006 dec. 11. - 22:11:29
(408/577)
Sziasztok!Én még sose írtam ide , de gondoltam leírom hogy ez a film nem egy rossz film, de volt már jobb sorozat is.A történet nem egy nagy sztori de legalább nem átlagos.És a két fõszereplõ szép páros.A zenéjét nekem is elküldhetné valaki:panni0305@vivamail.hu
xyzéé 2006 dec. 11. - 20:38:54
(407/577)
Sziasztok :)
Elõször is köszönöm Rózsának a napi tartalmakat, ha nem látom a filmet úgy örülök, hogy el tudom olvasni :)
Elsõsorban ezért regisztráltam, hogy ezt elmondhassam, másodsorban pedig azért, hogy megkérdezzem, mi lesz Efrainnal és Iselával?? Nagyon kíváncsi vagyok!
Üdv :) és további jó tv nézést :D
rozsa38 2006 dec. 11. - 20:29:32
(406/577)
Szia Moorka!A <a target="_blank" href="http://WWW.Google.com" title="WWW.Google.com">WWW.Google.com</a> oldalon a keresõbe üsd be,hogy inocentedeti és akkor ki add egy jo pár oldalt én is onnét töltögettem a képeket igaz nem mostanában onnét tudsz válogatni.Nagyon sok képem van a sorozatrol ha valakit érdekel valamelyik jelenet irjon és ha meg van berakom a forumba akár régebbi részrõl is.
rozsa38 2006 dec. 11. - 20:03:26
(405/577)
itt a vége
rozsa38 2006 dec. 11. - 20:01:42
(404/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:59:51
(403/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:58:07
(402/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:56:27
(401/577)
még ez is az esküvõ
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:54:27
(400/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:52:25
(399/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:50:33
(398/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:48:51
(397/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:47:17
(396/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:45:11
(395/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:43:43
(394/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:42:03
(393/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:34:09
(392/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:32:30
(391/577)
ez is
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:30:52
(390/577)
ez is az
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:28:45
(389/577)
Flor és J.A. esküvöje
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:24:59
(388/577)
Ez is az
moorka 2006 dec. 11. - 19:22:13
(387/577)
tikos ez az oldal, mi is megtudnánk nézni!
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:19:30
(386/577)
Ez még mikor Rebeca megakarta õlni
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:15:24
(385/577)
Rebeca mikor megörül és almát árul az utcán.Egy kis türelmet kérek mindjárt teszem az esküvöi képeket,de nagyon sok képbõl kel válogatnom és idõbe telik
fuego 2006 dec. 11. - 19:15:19
(384/577)
meg szeretném kérdetni,h a youtube-ról hogy lehet letölteni filmet és zenét?
köszi
fuego 2006 dec. 11. - 19:10:40
(383/577)
Szia Kalett!

meköszönném,ha át küldenéd a film zenéjét.sajnos a gépemrõl törölni kellett az msn-t, mert lefgyasztotta a rendszert.megkérhetnélek,h ha lehetséges skyp-on küldd át.légyszives.címem:fuego979.
köszönettel:fuego
rozsa38 2006 dec. 11. - 19:03:10
(382/577)
Én ugy emlékszek,hogy még nem volt Rebeca megprobálja megölni Flort
moorka 2006 dec. 11. - 19:02:45
(381/577)
Szia rozsa38, te hol találtad a képeket?
ezen az oldalon a filmbõl meglehet nézni jeleneteket!
/<a target="_blank" href="http://www.youtube.com/watch?v=j9lI-mOhz5c&amp;mod%20e=related&amp;search=" title="www.youtube.com/watch?v=j9lI-mOhz5c&amp;mod%20e=related&amp;search=">www.youtube.com</a>
moorka 2006 dec. 11. - 18:59:37
(380/577)
szia, sajnos a hétvégén csak úgy keresgéltem, az összes szereplõ szinészrõl nézegetttem a googl-ben megtalálható oldalakat és véletlenül kattintottam rá, mert elõsször azt hittem ez elsõ esküvõ képei, de aztán rá jöttem ott Flórnak nem volt fátyla és az utosó képen megcsókolják egymást és a jobb alsó sarokban kiírják "FIN"
fuego 2006 dec. 11. - 18:55:19
(379/577)
szia Rózsa!

Neked mindenki csak hálás lehet!1000 köszönet a részletes ismertetõért!
rozsa38 2006 dec. 11. - 18:54:19
(378/577)
J.A. Flornál a korházba.