Téma: A Majomember

10/10
Ildikó Nóra 2024 ápr. 14. - 17:48:56 10/10
(5/25)
A filmet érdemes megnézni, kikapcsolódásnak teljesen jó, nekem tetszett, végig izgalmas, érdekes. Dev P-nek ez a szerep is jól állt, illett hozzá a szerep, kellemes meglepetés volt, mint rendező. A történet, a helyszínek, a szereposztás, a filmzene, a film hangulata, a szinkron is tetszett. (A John W. film nem jut. az eszembe a film nézése közben.)
Eszbat 2024 ápr. 14. - 12:41:46
(4/25)
Én rám nem mondható, hogy válógatós vagyok, de ez kritikán aluli volt. Végigszenvedtük, de többen kimentek a film felénél. Ilyet még nem láttam, hogy felálljanak a nézők film közben. Ezek szerint nem csak mi láttuk ennyire gyötrelmesnek. Jelemző szavak amik eszembe jutottak a film alatt: szánalmas, unalmas, fájdalmas, vontatott, gyenge, látványtalan, idegesítő, fárasztó, stb. Én még ilyet nem éreztem egy filmnél sem. Csak azért néztem végig mert nem hittem el, hogy ilyen létezik. Felháborító, hogy hogy engedik műsorra tűzni. És azzal promózni, hogy John Wick hez hasonlítják. Sértő egy lapon említeni a kettőt. Már azon godolkodom, hogy lehet feljelenteni a mozitársaságot, beperelni, hogy adják vissza a jegy árát plusz kártérítést mivel rabolták az időnket.
1/10
Zsolder1982 2024 ápr. 14. - 10:17:42 1/10
(3/25)
Ez egy nagy csalódás volt! Magyarán szólva egy kalap szar!
5/10
Cron 2024 ápr. 07. - 06:22:29 5/10
(2/25)
Ez John Wick volt, bollywoodi feldolgozásban. Egyszer nézhető, de az eredetihez azért minőségben nem hasonlítható.
Xxy92 2024 ápr. 02. - 16:55:46
(1/25)
ez a film gyakorlatilag teljes mértékben indiai: a rendező, a forgatókönyvíró, a színészek, a producerek, a stábtagok, na meg a forgatási helyszínek - sokkal inkább indiai alkotás, mint amerikai, még ha a pénz egy részét az USA biztosította is.