7/10
napraforgó máj. 28. 13:04:50 7/10
(1541/1541)
Ismétlik az összes részt, de azt az egyet nem látom, amiről lemaradtam, amelyikben a falu kap 2 db rokkantkocsit. Csak a reklámját láttam, így nem tudom, ki kapta a járműveket (amelyeket azóta sem látni a faluban). Valaki tudja, hogy melyik évad, hányadik része volt?
5/10
tyrichie máj. 17. 10:09:18 5/10
(1540/1541)
A tegnapi rész egyszerűen katasztrófa volt! Amit leműveltek a jelzőlámpánál, már nekem volt kínos. Valaki vagy valakik szerint ez vicces?
6/10
nikato máj. 12. 22:27:14 6/10
(1539/1541)
Egyre rosszabb ez a sorozat.. Már mindenki alkesz lesz lassan. A dokinő, ha nem részeg, akkor altesti bajai vannak. Erdélyi Timi frizurája pedig katasztrofális!
offtopic
guess.who máj. 12. 06:13:01 Előzmény janderka
(1538/1541)
Jogos! Szégyellem magam és elnézést mindkét csodálatos színésznőtől a keveredésért!
janderka máj. 11. 23:32:05 Előzmény guess.who
(1537/1541)
Egyébként full egyetértek.

Nem más ez a sorozat ma már, mint haveri kifizetőhely.
offtopic
janderka máj. 11. 23:30:12 Előzmény guess.who
(1536/1541)
Enikő
offtopic
guess.who máj. 11. 20:32:27 Előzmény janderka
(1535/1541)
Peller Annát sajnálom.
Mert a sztorijai ha éppen nem a beleiről szólnak, akkor tutira csatakrészegen csinál baromságokat. És ha még mindez nem lenne elég, szinte minden ivászatához ott van kiegészítésnek a hihetetlenül antipatikus Mihályfi, akinek ha csak a hülye bajszát meglátom, és már attól rosszul vagyok. És ez nem elég: utána még elkezdi a modoroskodó beszédét is.

Földes Eszter megjelenésének először nagyon örültem, de valahogy megint azt érzem, mint már több új szereplőnél is korábban: csak addig van a terv kitalálva, hogy behozzák az új színészt, de hogy mit kezdenek vele vagy a figurájával, az teljes homály. Eszter is csak úgy van, hozza a szokásos kedves mosolyát, meg próbál pikírten beszólogatni az alkeszoknak, de úgy egyébként semmi más, csak egy kötelező díszletelem. Györgyi Annának legalább kitaláltak Szifonnal egy egykori szerelmet, amin lehetett sokáig törpölni, meg félszavakkal utalgatni rá ésatöbbi. Eszternél már erre sem futotta: jött a semmiből, mindenféle magyarázat vagy előtörténet nélkül, egy résszel később meg már a (fővárosból jött) doktornővel úgy viselkednek, mintha ezer éve jó barátnők lennének.

A két nénike (de fura ezt Tóth Ildikóról leírni) elképzelt háromszögét is láttuk már vagy százszor, pont ugyanígy: megcsalt a férjem veled; örihari; jó, talán annyira mégsem; béküljünk ki. Ami újdonság volt most, hogy egy CSEMBERI kalapon vesztek össze. :D
5/10
tyrichie máj. 11. 08:17:28 5/10 Előzmény janderka
(1534/1541)
Egyetértek! Ennek a sorozatnak kb az 5. évad környékén kellett volna leállnia.
janderka máj. 11. 07:15:47 Előzmény tyrichie
(1533/1541)
Úhhh, az dejó is volt.
- Mennyi ez a kalap?
- 1000.
- 500!!!
- Jó. De nincs is pénzem.

Snitt!

Fú vaze, és ennek kezdődött el egy újabb évadnyi forgatása... Hát apám,,. Ezt is valami titkos pénzszivattyús záradék tarthatja csak életben. Mert nettó nézhetetlenség.
5/10
tyrichie máj. 10. 22:40:21 5/10 Előzmény janderka
(1532/1541)
A garázsvásárról ne felejtkezzünk meg.
janderka máj. 10. 21:04:01
(1531/1541)
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy miről szólt a legutóbbi rész? Félreértés ne essék, nem a jelenetek leírására volnék kíváncsi, mert kb a feléig bírva láttam én is a tegnapi epizódot. Hanem úgyértem, történetileg?
Tényleg egy vezetni nem tudó, 40 éves retardált óvodásnak a reklámozási célból képernyőre rakott városi SUV-ja körüli céltalan botladozását öntötték nekünk itt mozgóképbe, kiegészítve egy agyhalott körzeti orvosnő gyomrának audioeffektusokkal alátámasztott fingóroham-kezelésével????

Beszarik a seggem, de komolyan!
sínbohóc1.0 máj. 02. 19:49:35
(1530/1541)
Miért kell egy magyar filmet magyar felirattal ellátni? Mielőtt jön valaki a hallássérültekkel, arra ott van a teletex feliratozás.
10/10
Rainwalker ápr. 10. 17:50:55 10/10
(1529/1541)
Szívesen nézem sokadszorra is, de Törőcsik Franciska ripacskodása hányingert kelt bennem. Annyira túltolja a gyűlölködést, grimaszolást és a hangsúlyokat, hogy rosszul leszek tőle! És valami rendszer nem ártana...
10/10
DUNAWÖLD ápr. 06. 14:53:26 10/10
(1528/1541)

"Úgy érzem magam, mint banàn a héja nélkül"

"Te nyerni is hülye vagy"

A III. évad.
Amikor még nem lett minden kretén PC elem "beleintegràlva".
bsand ápr. 06. 07:42:02
(1527/1541)
régen szerettem nézni ezt a sorozatot, de mostanra már én szégyellem magam, ha véletlenül belenézek, annyira lement idiótába, hogy nem hiszem el
offtopic
guess.who ápr. 05. 10:43:44
(1526/1541)
Így, az évad negyedénél csak kezd magára találni a dolog.
Oké, "Anikónak" is örülök nagyon, de hát a drága "Kati néni"!! :) Ahogy egy másik, a Lándzsarázóhoz hasonlóan fontos ember mondta a Trópusi viharban: "a csáje, aki egy csájét játszik, aki egy másik csájét játszik". :) Azt már csak én teszem hozzá hasonló stílusban, hogy azé' ez a' Udvaros még mindig ismeri nagyjából ezt a színészkedős dolgot! Imádtam minden másodpercét!
Oké, Erdélyi Timit is szívesen elnézegetem, de azt a szálat fölöslegesen túltolták (pláne Mészáros Bélával: bocsika, de lapozzunk, mert annyira egyarcú mindig, mindenféle szerepében, mint Steven Seagal!), sokkal jobb lett volna, ha úgy vágják az epizódot, hogy az idő kétharmada megy el a színielőadásra és picit jobban részletezik Anikóék egymásra találását, meg Zsurzs Kati is többet szerencsétlenkedik (aztán a végére lehetett volna az is, hogy belejön), ilyesmi.

:)
10/10
Greatwhite márc. 29. 15:25:14 10/10
(1525/1541)
Ha van az a baj...ha meg véget érne az lenne. Szóval tök jó, hogy még mindig megy ellentétben számos más sorozattal ami alig élt meg 2-3 évadot!
janderka márc. 22. 21:16:33 Előzmény guess.who
(1524/1541)
Kipukkadt ez már rég. De legalább hallgattak rám (igenis van egy hitem, hogy olvasnak minket - is - és beszivárog hozzájuk nagyritkán és nagysokára egy-két jótanácsunk), és elővették végre egy hosszabb szerepre Lévay Viktóriát és Almási Sanyát.
offtopic
guess.who márc. 22. 10:28:32
(1523/1541)
Három epizód után azt hiszem, hogy inkább csalódás ez a jubileuminak hirdetett 10. évad. Az első rész még viszonylag jó volt, legalábbis retrospektív-fantasy koncepciójában érdekes, de a másik kettő inkább csak legyintős.
Oké, Nyári Dia behozásának mondjuk örülök (és egyben remélem, hogy "Dórika" modoroskodó, beszédhibás artikulációját végleg elfelejthetjük), illetve Döbrösi "Anikó" Laura is sokat szerepel (bár tudom, hogy nem mindenkinek ő a kedvence), de feltűnő, hogy az igazán ikonikus helyszínek és szereplők nincsenek sehol: nem csak az edzőterem-templomnak, de a papnak sincs nyoma (otthon sincs az apjánál, este!), Kati néni szintén láthatatlan, ahogy Károllyal közös házuk és a szintén ott lakó Sodró "Saci" Eliza sem létezik (bár őt talán a következő részben láthatjuk). És fura, hogy amilyen elvetélt ötletnek tűnt az Anikó-Bazsó páros az elején, most annyira hülyeségnek tűnik a nem éppen túlmagyarázott "szétmenésük". Hogy a Szifon-Marcsi házasságról ne is beszéljünk, ami (ők maguk mondják!) már EGY ÉVE szétköltözéssel ért véget. Ami főként azért fura, mert ennek nemigen volt nyoma eddig: Baki válása (ha egyáltalán válás volt), sok részen keresztül téma volt (még bulikát is rendezett a három közmunkás a koszlott szobájukban utána), ment a szomorkodás, mifene, erre most közli Szifon a kerti nyugágyban döglődve, hogy egy éve már, hogy kénytelen magára főzni és mégsem találta meg a lejárt zacskós levest a szekrényben.

És ami még bosszant, az a mesterséges intelligenciával kreált "szereplők": a disznó jeleneteinek legalább egy része nem tűnik túl valóságosnak. Értem persze, hogy olcsóbb, egyszerűbb és könnyebb így megoldani, mint egy igazi, félelmetes, szörnyű agyarakkal rendelkező, agresszív vadállatot instruálni a rendezői székből, de hát na: ha rajzfilmet akar nézni a néző, akkor a Diznicsenölön fog kurkászni, nem? Szóval ha valami nem megy igaziban, akkor nem írunk olyan sztorit.

Szóval Kapitány Iván lassan elmondhatja Horváth Lajos Ottónak (úgyis szerepel a sorozatban) Rudi/Lali a mesélés végén elhangzott veretes mondatát az Üvegtigris 2-ből:
- Elfáradtam, Sanyika.
- Szomorú. - válaszolja aztán Sanyi.

https://www.youtube.com/watch?v=Ip2bxH7iNx4
7/10
raskailea márc. 08. 22:31:39 7/10 Előzmény DUNAWÖLD
(1522/1541)
Ez tegnap az RTL-en volt, az új 10. évad 1. epizódja. Azt hiszem, ez mindig szombat este lesz. A Cool-on folytatódik tovább hétköznap a szokásos 8. évad.