1/10
sujin 2007 dec. 11. - 22:22:05 1/10 Előzmény szolibaby
(69/109)
Mi elfelejtetél 2 hétig enni azér fogytál le vagy a mérleg csalt mert az biztos hogy nem Schobert Norbi modszere segitett rajtad ÉBREDJ FEL CSIPD MEG MAGAD NE ÁLMODOZZ.
1/10
sujin 2007 dec. 11. - 22:20:04 1/10
(68/109)
Sziasztok.

Hova tünt ebböl a játékból a FAIR PLAY ez nemvolt sportszerü aki meg azt mondja hogy igenaz gondolkozon el egy kicsit mert ez mindenvolt csak nem sportszerü.

Azért a müsorvezetöben és az egész TV2-ben nagyon nagyot csalodtam.

Schobert Norbert meg egy nagyon nagy öntelt hülyegyerek mig Alexandra megtabsolja a másik csapat teljesitményét is adig ez a kis mitugrász csak áll mint egy hülyegyerek.

Edig néztem ezt a müsort de ez a müsor csakegy nagy átverés ennél minden jobb.
Eddig néztemde mostmár nem teszem mert ez csak egy ÁTVERÉS a KÖBÖN.
1/10
jeanlegrand 2007 dec. 11. - 11:42:06 1/10
(67/109)
Sziasztok!

Arra még senki sem gondolt, hogy az egész egy nagy átvágás?!
Sokat dolgoztam a médiában, és láttam egy és mást....
Egyáltalán honnan tudjátok, hogy az illetõk annyit fogytak, amennyit a mérleg jelez!?
Ezek elõre elrendezett eredmények, amelyekbe persze a szerencsétlen játékosok sincsenek beavatva és naivan olyan komolyan veszik ezt a bohóckodást, hogy öröm nézni...
Én ezt azért merem határozottan állítani, mert mind a két nagy kereskedelmi csatornánál dolgoztam és ismerem minden módszerüket, tövirõl hegyire.
Nagyon komoly elemzõk és pszichológusok állnak a mûsor mögött, akik mindent elõre megterveznek. Olyan ez, mint a politika.
Amúgy szép napot mindenkinek. A rendszer azért mûködik, mert az embrek egy álomvilágban élnek. Akárcsak Neo a Mátrix elején. Aztán egyszer majd csak felébrednek.
Bár az ébredés kissé fájdalmas tud lenni...
wr-maci 2007 dec. 11. - 11:36:37 Előzmény Meli
(66/109)
A Salgótarján városát övezõ Medves egyik meredek vulkáni kúpját koronázza meg Salgó vára. A turisták által igen kedvelt kirándulóhelyet az 1980-as évek óta több szakaszban végzett régészeti feltárással és helyreállítással igyekeznek bemutatni a szakemberek.
szabina15 2007 dec. 05. - 17:08:59
(65/109)
nem tudja vki hogy ki énekli azt a számot ami a nagy fogyás végén van??
cherry baby 2007 dec. 04. - 11:18:13
(64/109)
hú de nem szóltok hozzá. pedig most lesz az igazi szívás. most szívják meg a saját hülyeségüket. azokat küldték el, akik keveset fogytak. na most a csapat játéknak vége.
2/10
felh 2007 nov. 27. - 21:31:21 2/10
(63/109)
Most olvastam a neten a szaunát.... Nem találok szavakat!
Azt is bezavartam volna a szaunába, aki a két szerencsétlen ember életét kockára tette! Részemrõl a mûsor értékelése: -1!
Olcsi 2007 nov. 22. - 17:03:42
(62/109)
Szia szolibaby nekem is tetszik a mûsor,úgyhogy nem vagy egyedül. De hogy sikerült leadnod 16 kg-ot?Én is Norbi módszerét csinálom de 6 kg-nál megállt:(
10/10
szolibaby 2007 nov. 20. - 20:35:02 10/10
(61/109)
Akkor én vagyok az egyedüli kivétel akinek tetszika 2 fitnessguru összecsapása:) Szerintem nagyon jó. Én szülés után Norbi módszerével fogytam le 16 kg-t:D
Agócs vivien 2007 nov. 17. - 20:22:26
(60/109)
hát én szeretem de csak gábor miatt nekem nagyon fontos h akitt szeretek azt lássam.
robidusin 2007 nov. 13. - 19:05:40 Előzmény Dorkateo
(59/109)
Teljesen igazad van! Nyomják ezt a sz*rt, normális mûsor, csak alig!
Egyébként ezeket a véleményeket olvasa valaki?
10/10
reetur 2007 nov. 08. - 18:28:33 10/10
(58/109)
Elveszett a távírányítótok?
Meli 2007 nov. 06. - 21:38:59
(57/109)
Üdv!
Éppen belepillantottam a mûsorba. Lenne egy kérdésem: Melyik várba másztak fel a szereplõk?
Dorkateo 2007 nov. 06. - 21:04:21 Előzmény felh
(56/109)
Az ilyen típusú mûsorokat azért találták ki a tévétársaságok, mert -talán meglepõ- de olcsóbb,mint bármi más élõ adás.
A nagy sztárok sokkal többe kerülnek és nem folytatásosak, a vadiúj filmek szintén nagyon drágák (lásdHBO-fizetõs-ott játsszák elõször õket).

Szóval marketing az egész, a pszichénk teljes ismerete alapján megcsinálva.
1/10
biros 2007 nov. 06. - 19:42:30 1/10
(55/109)
Egyetértek az elõttem szólókkal. Ennek a mûsornak valóban semmi értelme.Ilyen pocsék mûsor a Gyõzike show óta nem ment magyar televízóban.Mikor szüntetik már meg, vagy legalább tegyék át éjszakára, hogy minél kevesebben lathassák.
Cool Vole 2007 nov. 06. - 19:13:46
(54/109)
Ráadásul ezek miatt rakják 10-11 órára a jó filmeket, ha azt adnak egyáltalán. Mert ma már az is ritka. De ha mégis adnak jó filmet, akkor az RTL és a TV2 is azt ad egyidõben, hogy mégcsak véletlenül se tudd eldönteni, hogy most melyiket nézd.
cherry baby 2007 nov. 06. - 13:57:13
(53/109)
mindenesetre jobb mint a gyõzike... tegnap nem hittem a fülemnek, amikor meghallottam a szignálját.
ondok 2007 nov. 06. - 11:50:27 Előzmény Cool Vole
(52/109)
Mit vársz? Olyan mint a Gyõzike show,vagy rosszabb?
Nagy titokra jöttek rá:Ha egész nap rohangálsz,súlyzózol,és nem zabálsz v. csak répát, akkor tuti fogysz.Csak az a vicces,hogy a delikvenseket idõnként mentõ viszi el.:)
Különben ez a mûsor a résztvevõknek, meg a nézõknek is többet árt ,mint használ.Kínjukban a nézettségi hajszában már nem tudnak mit kitalálni.
Cool Vole 2007 nov. 01. - 00:40:23
(51/109)
Nekem ez a mûsor nem tetszik! Mégpedíg azért, mert elõször azt hittem, hogy ennek a mûsornak az a lényege, hogy elbarikádoznak a külvilágtól nemtom hány embert, akit lefogyasztanak és ezt leadják, hogy lássák az emberek, hogy meg lehet csinálni. Még a jutalmat is megértem, mert nyílván az ösztönzés soha nem árt.
Na ehhez képest szerintem az egész egy nagy rakat marhaság. Elõszöris egy olyan edzõt kellett volna keresniük, aki nem híres és senki nem ismeri még. Mégpedíg azért mert sajnos az emberek többsége lesz@rja Norbit, mert egy "kis p*cs" és ezért nem is nézi. Pedíg tényleg nem az, de nem ez a lényeg. Aztán ott a másik dolog: Az emberek nem egyformák, ahogy a hály sem. Van akinek olyan, hogy nagyon könnyen lemegy és van olyan, akinek nagyon nem. Tehát nem tartom fairnek, hogy a fogyás és pofa alapján szavazzák ki az embereket. Sõt azt sem értem, hogy miért kell elküldeni õket. Azért mentek oda, hogy fogyjanak. Ha a végén már csak ketten maradnak, az már minden lesz, csak nagy fogyás nem...
Nem értem, hogy miért vannak ezek a versenyek. Fõleg a legutóbbi, az a cipelõs. Mi köze van az erõnlétnek a fogyáshoz?? Ráadásul a piros csapat azért nem hívhatta fel a családját, mert gyengék. Hát azok a lányok nyilván nem tudják ebben legyõzni a Kálmánt, meg a Gábort.
Szóval szerintem ennek az egésznek így nincs semmi értelme!
cherry baby 2007 okt. 31. - 11:04:05
(50/109)
Az a faszi, aki nem került be a játékba, a gyomorgyûrûs. Na azt is Norbi fogyasztja és fogy. Sok ember lefogyott a módszerével. Mikor mindenki szidja és köpködi Õt, én megvédem. Bizony tud valamit. És ne azt nézd, hogy hány dvd-t vagy video kazit adott ki. Alexandra ugyanannyit. Azt nézd, hogy mindig is meg tudta mozgatni az országot és bizony a mai világban nem könnyû.