kompikotró 2010 okt. 29. - 20:45:49
(2/2)
No ezzel én is hasonló képen vagyok,ahogyan azt egy másik topicban is megírtam!
Azt még meg is értem,hogy egy civilizálatlan ember valahol Afrikában halomra gyártja a gyereket,mert k.b. halvány fogalma sincs,hogy ez mitõl is van,de hogy egy "fejlett" társadalomban valaki szaporodik mint a nyúl és ezt úgy teszi,hogy még köszönjük is meg neki és neveljük fel helyette,na ez már egy kicsit sok!!!
Aki nem tud a farkának parancsolni és még ehez partnert is talál (mert ugye kettõn áll a vásár),azt én is büntetném (már ha ennek valami eredménye is lesz az adófizetõkre nézve)!
Olcsóbb szerintem az egyszeri mûtéti beavatkozás,mint az hogy hosszú évekig támogassa az állam csak azért,mert gyereket "nevel"!!?
Félreértés ne essék!
Azok a nagycsaládosok akik példamutatóan élnek,szeretik és nevelik a gyermekeiket,akik nagy valószínûség szerint ugyan ezt a példamutató életvitelt folytatják tovább,azokkal nincs gond!
Viszont a trükközõ nemtörõdöm "gyerekgyárosokat" komolyan felelõsségre vonnám!
Ennek az országnak "véradókra" és nem "vérszívókra" van szüksége!
makailaci25 2010 júl. 23. - 13:21:00
(1/2)
A kasztrálást be kéne vezetni más alkalmakkor is.Már rég meg lehetett volna tenni annak érdekében, hogy ne legyen a földön túlnépesedés. A nagycsaládos tenyészegyedeknél elsõsorban, akik a bizonytalan életfeltételek és lehetõségek között felelõtlenül szaporodnak. Emlékeztek arra a seggfej tenyészállatra, aki tudta,hogy súlyos beteg,mégis a világrab..ott tizenegynéhány utódot.elindult Pécsrõl Pestre gyalog tiltakozásképpen, mert valami járt volna neki.Nem tudom az ilyen felfogást megérteni; majd az állam... Majd az adófizetõk pénzébõl...majd lesz valahogy...Lumpen agy...Én még környezetvédelmi bírságot is kirónék az ilyen felelõtlenekre, hogy miért? gondolja mindenki tovább!