Téma: A Nagy Ő

Bonitó 2021 dec. 07. - 18:35:46
(12/132)
Fél szemmel láttam a tegnapi műsort. ( A másik féllel a Farm-ot és Konyhafőnököt lestem..:)
Tóth Dávidban csalódtam. Értem én, hogy van az a pénz, meg a korpa! Vagy azt gondolta, hogy a sportkarrier után kap egy-két lehetőséget majd a TV2-től, mint sokan mások?!
Ezt reméli a sok lány is, de a 21 vagy hány lány?! Nem sok ez egy kicsit? A bőség zavara! Még a kettőből is nehéz választani! Nem még ennyiből ?!
- Az meg mindennek a csimborasszója volt, hogy Dávid volt exe is bepofátlankodott a műsorba?! Dávid észrevette és kerülte, de a lány oda pofátlankodott Dávidhoz, amikor éppen elhívott egy lányt beszélgetésre. És azt mondta az exe, hogy " nem tudtam várni, hogy sorra kerüljek?! " Én bizisten kivágtam volna, mint macskát kakkantani!
- Azt hittem, hogy Dávid rögtön az elején megszabadul a mű babáktól?! De nem! Óriási csalódás, hogy bentmaradt az a felfújt arcú-szájú is, aki pont olyan, mint a majom poppoló, pláne oldalról!
- A tegnapi "árulkodásra késztetés", hogy ki a "Geréb" a csapatban, az kiverte még a nemlétező biztosítékot is! De elnézve egy pár lányt, hááát igen, aranyásók?!
- Semmi gondom Stohl Andrással, de úgy közlekedik, viselkedik Dáviddal, de főleg a lányokkal szemben is, lekezelve őket, mintha ő lenne az Univerzum Atyaúristene?! Jó, persze a lányok akartak két perc hírnevet! De akkor is.
- Dávid tegnap a hajón társalgás közben rákattant az egyik lányra. A másik kettőt figyelmen kívül hagyta, megbocsáthatatlanul bunkóság! Elsüllyedtem volna szégyenemben a két lány helyébe a mellőzés miatt! Inkább úsztam volna a part felé, hagytam volna szaporodni a két embert. Ez a pofátlanság netovábbja volt, de annyira, hogy még a keszeg is neki ment a stégnek! :)
- Ahogy Stohl füttyentésére összegyűlnek a lányok, olyan, mintha egy hárembe lennének és a szultán előtt állna mind, kelletve magukat a légyottra. Nehogy véletlenül a Buci bég nyakán maradjanak?!
- Nagy baj van a csatorna kreatív csapatával! Lehetett volna sokkal jobb ez a műsor, ha veszik a fáradtságot, hogy ne ilyen nyögvenyelősen menjen minden.
Node majd ma meglátom, hogyan tovább, melyik műsort nézem?!
(Habár az előzetest amit nyomnak többször is napközben, Dávid már öt-hat lánnyal csókolózik, hááát, nem prűdség, de ha csak így alakul ki az igazi érzelem egy kapcsolathozl megette a fene!?)
1/10
zazee 2021 dec. 07. - 18:04:43 1/10 Előzmény omama2
(11/132)
Csak az első adást néztem, mert kíváncsi voltam. Tudom, hogy ez egy megszerkesztett forgatókönyv alapján készült műsor. Nyílván nem kis összegért adta el magát erre a gagyira ez a fiatal sportoló. Csodálkozom rajta és a lányokon is, hogy bevállalják a sok esetben megalázó helyzeteket. Sajnos csak a pénz és a néhány perces hírnév számít! A reklámban láttam tegnap, hogy még hazugságvizsgálót is bevetettek a műsor készítői a kamú feszültségkeltésért és a műdrámázásért. Az a baj, hogy ebből az ötletből születhetett volna akár jó és szórakoztató műsor is, de úgy látszik a csatornák jó részén nem a tehetség és a fantázia jellemző a műsorok készítőire.
omama2 2021 dec. 07. - 17:20:43 Előzmény zazee
(10/132)
Teljesen egyetértek, ízléstelen ez a műsor! Már maga az alapötlet is , a pasit odadobják koncnak egy csomó kiéhezett liba elé és "harcoljatok értem" .....még szerencse, hogy 54 csatorna van a kábelemen. Tegnap is csak azért kattintottam oda, mert kerestem a Farm ahol élünk kibeszélő műsort és erre ez van betéve. Nem tudom miért cserélgetik egy-egy műsor helyét ???? Teljesen feleslegesen.
tortura 2021 dec. 07. - 14:00:30
(9/132)
Hát már csodálkoztam volna, ha ennyi nőstény között nem üti fel a fejét a jól bevált furkálódás, áskálódás, irigykedés, féltékenykedés. De íme, megérkezett ez is. És még ez a szemét szavazás, hogy szavazzanak a lányok, ki az, aki nem a srác miatt van ott. Édes jó istenem..... Mindenki gondolatolvasó? Én se teríteném ki a kártyáimat ennyi ember előtt, de még egy ideig a fiú előtt sem. Itt meg - akár középkorban a boszorkányüldözés: valakire rásütik a bélyeget, aztán viselheti a következményeket. Talán már ma este repül is a szerencsétlen. Aztán lehet, hogy tiszták a szándékai. Miért baj az, hogy ő kellemeset a hasznossal köti össze? Jól is akarja érezni magát meg a srác is kéne neki. Aztán honnan tudjuk, hogy a Nagy Ő szándékai mennyire tisztességesek? Lehet, hogy ő is csak szexpartnert vagy futó ismeretséget keres és már meg is találta (máshol) az igazit? (A pénzről nem beszélve...) Arra emlékszem, hogy anno Molnár Anikó már bőven együtt volt Bocsival, mire adásba került a sorozat. Sőt, már mikor elkezdték forgatni, mintha már akkor is együtt lettek volna. Csak kénytelen volt belevágni az egészbe, nehogy szerződésszegést kövessen el, mert az sokba fájt volna.
No de vissza ehhez. Van egy olyan hátsó gondolatom is, hogy talán az sem véletlen, hogy pont azok a lányok kapták a legtöbb szavazatot, aki iránt tényleg érdeklődik ez a pali. A többieknek meg ez marhára nem kóser.
Valaki írta, hogy milyen gáz, hogy ez a srác képes volt ezt elvállalni. Számomra nem is annyira ő a gáz, hanem a lányok. De nem ítélem el őket, mindenki maga tudja, mit csinál. De én elképzelni se tudnám, hogy ezt csináljam. Még kamerák nélkül sem.... Úgy érezném magam, mint egy húspiacon, ahol egy árucikk vagyok a sok között: kicsit megfogdosnak, megszagolnak, talán fel is próbálnak, aztán visszadobnak a többi közé.
Magenta99 2021 dec. 07. - 11:43:08
(8/132)
Úgy látszik, Tóth Dávidnak is bejönnek az agyonszilikonozott, kacsaszájú műnők, mert benn tartotta az egyiket, valami Alexandra nevű ribit.
Nekem még az sem egyértelmű, hogy egyáltalán nőnemű-e, olyan furán puffatag a feje és nem egyértelműek az arcvonásai - nekem simán belefér, hogy transzvesztita.
Magenta99 2021 dec. 07. - 10:13:45 Előzmény ferjoe63
(7/132)
Ami késik....
1/10
zazee 2021 dec. 06. - 17:12:25 1/10
(6/132)
Borzasztó ez a sok semmitmondó, színvonaltalan műsor. Lehet válogatni melyiket ne nézzük:))
Mennyire hiteles, hogy egy jóképű, intelligensnek látszó fiatal sportoló ilyen módon próbálja megtalálni az igazit. Mű mondatok, üres kimondottan kínos "beszélgetések", amik semmiről sem szólnak, na ennek alapján senki nem megismerhető. Lehet, hogyha nem megszerkesztett szövegeket adnának a szereplők szájába jobban sülne el az ismerkedés. Nagyon nem hiteles, hogy a sportoló nem az első körben küldi el az erősen felpumpált, plasztikázott hölgyet, messziről kiabált, hogy semennyire nem tartja vonzónak. Amúgy választék is elég gyenge, nárcisztikus lánykák, méteres műszempillákkal csak ismertté akarnak válni. Szánalom ez a műsor is. Nem hiszem, hogy az első adás után túl sokan lennének, akik elvesztegetik az idejüket ilyen ostobaságokra.
ferjoe63 2021 dec. 06. - 08:36:17
(5/132)
Még jó, hogy ezt nem ismétlik
toths1957 2021 dec. 05. - 15:29:32 Előzmény DUNAWÖLD
(4/132)
Ki az a Szabógyőzike?
Zsupsz 2021 dec. 05. - 07:44:12 Előzmény dania01
(3/132)
Ponr ez jutott eszembe. Eladni magát ebbe gagyi agyonszerkesztett hulladék műsornak...... Eskü róla nem gondoltam volna, hogy van az a pénz.
1/10
dania01 2021 dec. 04. - 16:53:19 1/10
(2/132)
Csalódtam Tóth Dávidban. Úgy látszik, van az a pénz...
1/10
DUNAWÖLD 2021 dec. 04. - 16:34:00 1/10
(1/132)
Lehet lejjebb? Egy piàs- drogos, megvesztegető bűnöző ripacs a futtatott showman?
Ki jöhet még? Szabógyőzike , vagy Padödö? Havashenrikk?!?
Undor.
Bàjgúnàr vacsoràra..