Veronika 77 2022 máj. 24. - 16:36:48
(131/131)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy nem tudja e esetleg valaki hogy hol tudnám megnézni elejétől a végéig a sorozatot magyarul?!
Előre is köszönöm!😊
mihenike 2022 febr. 07. - 06:13:10 Előzmény Pera60
(130/131)
Szia :) nos az uj sorozat bemutatoja sem tetszik, szoval en azt kihagyom... Nekem ugyis ott van a Remenyek földje, amit ugy csürnek-csavarnak, hogy ember legyen a talpän, aki azt követni tudja... :) Bär mär neha azt gondolom, hogy abbahagyom... de eddig meg mindig toväbbneztem :) :) :)
Pera60 2022 febr. 05. - 13:01:04 Előzmény mihenike
(129/131)
Szia! Köszönöm az észrevételeket. Érdekes vége lett valóban,tiszta Hollywood. Nem szoktak ilyen engedékenyek lenni,de már sokat változtak. Hogy mit mondtak? Szerintem ez a se vele,se nélküle. Azt mondta az Ömer,hogy az ő szívébe más nem fér be, a Zehre ugyanezt vallotta. Nem értem a gondolkodásmódját. Azt hittem,hogy kevesli magához,de nem. Talán ha egy kicsit határozottabb férfi,és nem ez a mindig meghajló,mindig jószívű,talán kicsit feminim. De ezt a volt a szerepe. Tudom pénteken kezdődött új,még gondolkodom. Eléggé erőszakos nőt lehetett látni a bemutató jelenetekben és én borzadok az erőszakos emberektől főleg nőktől. Jó pihenést! Örülök,hogy olvashattam az írásaidat,sokszor felvidított. Köszönöm.
mihenike 2022 febr. 05. - 09:05:02 Előzmény Pera60
(128/131)
Szia :)
Nem hittem a szememnek, de Happy End lett a vege a sorozatnak. - a pszicho-török-forgatokönyviroktol ez väratlan fordulat :) En azert lehet, hogy megöltem volna Halisze banyät a forgatokönyvirok helyeben :) Helyette inkäbb földre szällt angyalt csinältak belöle :) Ha jobban bele gondolok, akkor talän ez igy meg jobb volt, mintha Nare es Sancar együtt maradtak volna, mert az tul mese-szerü lett volna... Bär ahhoz kepest, hogy elötte kb 15-20 even ät Naret szerette Sancar, ahhoz kepest igen gyorsan beleszeretett Maviba... de ez teljesen mindegy... ez egy film :)
Viszont amin jot mosolyogtam, hogy az egy ev alatt, amig Mavi, Sancar es Melek utazgattak, addig Elvan teherbe esett es Gülszije pedig szült is ...hm... ez nagyon gyorsan ment. Ez a Nedzet tud valamit!!!!! Vagy csak az Efeoulu villa teszi.
De amit nem ertek toväbbra sem, az a bolondos Ömer es Zera kapcsolata... :) Mit motyogtak ott az utolso pillanatokban is? :) Megis csak szeretik egymäst, de nem tudnak együtt lenni... vagy mi? :)

Összessegeben örülök, hogy lättam ezt a sorozatot :) Jol jätszottak benne a szereplök es a törtenet is erdekes volt :)

Toväbbi jo szorakozäst a török sorozatokhoz :)
mihenike 2022 febr. 03. - 15:49:11 Előzmény Pera60
(127/131)
Szia :) :) :) :) örülök, hogy jot szorakoztäl :)
Nos a tegnapi reszben böven kijutott a Nagy Bejelentesekböl :) Halisze pedig nezett, mint Rozi a moziban. es hät en mär megint megkönnyeztem az öreg fiu jeleneteit ... pedig ö tette tönkre Nare eletet ... es sok mäset is ... na mindegy...
A legjobb bejelentes megiscsak megint Nedzete es Gülszijee volt :) :) :) akkorät nevettem :) :) :)
Kiväncsi leszek, hogy Sancar elengedi-e Meleket az anyjähoz lätogatoba ...???? szegeny Naret a pszichiätriän kezeltek .... mondjuk nem csodälom, azok utän, ami vele törtent :(
Azt viszont nem magyaräztäk meg, hogy Zera es a bolondos Ömer miert välnak ...
Yahyah kezelesre jär! Oh te jo eg! Ezt az elmult 10 evben miert nem tette meg??????
Jo szorakozäst a Finälehoz :) holnap irok :)
Pera60 2022 febr. 02. - 17:42:37 Előzmény mihenike
(126/131)
Most végeztem és illik-nem illik,de hangosan röhögtem. Annyira találó!
mihenike 2022 febr. 02. - 16:34:25 Előzmény Pera60
(125/131)
Szia! Ne aggodja, ezt az nehäny utolso reszt nem hagynäm ki semmi penzert :) :) :)

A kedves papa=Güven, amint megtudta, hogy haldoklik märis jo ember lett...
Az erös Efe-asszony, Mavi, aki olyan erös, hogy meg Halisze asszony is tanulhatna töle (ezt Halisze anya mondta...) menekülöre kellett, hogy fogja, mert megtalälta öket a pszicho-ex-ferj... Szoval meneküles közben (termeszetesen ekkor mikor mäskor...) elfolyt a magzatviz es megindult a szüles... Na mär most kerem szepen Güven papa megölte Sedatot ezzel megmentve Sancart es a csalädjät es persze a kisunokät ... Amint Güven gyilkos lett hirtelen mindenki megbocsätott neki... Be kell vallanom, hogy megkönnyeztem ezeket a jeleneteket!!!! :) Nem is gondoltam volna, hogy ennyire szentimentälis vagyok :) De Sancar nagylelküsege räm is hatässal van :) Mavi asszonysäg egy bäba es az anyosa segitsegevel az erdei häzban vilägrahozta a kis Efet!!!!
(itt meg kell jegyeznem, hogy a legjobb az volt, hogy Halisze mama kiskosztümben es magassarkuban vezenyelte le a szülest )
Zehra es Ömer elvältak... Elvan es az undok Yahyah pedig összehäzasodtak ... na jol van... legyen szerencsejükt... Ha jol ertettem, akkor minderröl Halisze banya meg semmit sem tud ...
A sorozat bohocänak Nedzdetnek megint volt egy jo beszoläsa, hogy Gülszije minek kapkodik, hiszen van meg ideje megfözni... nagyon vicces volt. :) :) :)
Es läss csodät, Güvent csalädtaggä fogatäk es meg Nare is visszakerült a kepbe, ha csak szoban is, de legaläbb igy :)
Jo filmezest
Pera60 2022 febr. 01. - 19:07:31 Előzmény mihenike
(124/131)
Szia! Már aggódtam merre vagy,de itt vagy szerencsére. Hát bonyolódik,bonyolódik és halad a végkifejlet felé. Nem tudok "betelni"vele,ahogy ez a színész megjátssza, hogy elmentek nála otthonról. Fogalmam sincs mi ennek a beteges birtoklásnak a neve. A kérdéseidre holnap megkapod a választ. Szóval minden a helyére kerül a puzzle-ban. Ma úgy néztem,hogy közben dolgoztam. Csak töltögettem fel dokukat annyira nem kellett figyelni. Pedig azt hiszem ma rendeződött Güven úr és a Sancar kapcsolata. Még meg kell néznem az archívumban.
mihenike 2022 jan. 31. - 15:22:41 Előzmény Pera60
(123/131)
Szia!!!! Mult heten nem volt idöm nezni a sorozatot es hetvegen neztem meg az 5 reszt.

Valahogy sejtettem, hogy Sancar mindvegig tudta, hogy hol van Mavi es Melek, mert nem gondoltam volna, hogy Mavi csak ugy lelep. Ö nem olyan, aki elmenekül. A Nagyasszony is megenyhült Mavi iränyäba es värja haza a menyet es a ket unokäjät a villäba :)
Ezzel Sedat is tisztäban volt es meg a kis butus Dudut is elrabolja, hogy igy valahogy közelebb kerülhessen Mavihoz. - ezt meg nem tudom, hogy fogja elerni, mert szerintem ezt ma fogjäk mutatni.
Igazad volt, Zehra nagy szerelme 5 honapig tartott ki. Szegeny Ömer!
Szegeny Nezdetet is megverette Güven... komolyan mondom ebben a sorozatban a legkitartobb, ami a szerelmet illeti, az Nezdet. Annyira szereti Gülszijet :) :) :)
Ahogy elnezem Elvan es Yahyah sülve-föve együtt vannak, szoval attol tartok, hogy Elvan ki fog bekülni ezzel az unok Yahyaval :(
Vajon Güvennek mit mondott az orvos? csak nem haldoklik?

Jo szorakozäst az utolso 4 epizodhoz :)
Pera60 2022 jan. 22. - 13:08:49 Előzmény mihenike
(122/131)
Szia! Most egy kicsit pihenek aztán előveszem a pőklorszívót. Havat már nem kell söpörni,szépen kisütött a nap. Gondolom a hármasok már letettek a szánkózásról.Nagy bánatukra. Egyébként 10 évesek.
Szerintem ment volna a Borával,ha nem történik ez a fejlemény. Dehogy pont ő a Karaman testvére. Mennyi energiát fordítottak a megkeresésére és végig ott volt az orruk előtt. Sokszor nevetek,mert a picurkának tényleg olyan arcberendezése van,mint az apjának.
Elég rémes volt az,ahogyan a fiatal házasokat elkapta. Láttad,hogy amikor a fegyver csöve ráirányult Zehrára,mindig eléje hajolt az Ömer? Mármint amennyire tudott megkötözve. Hát várjunk,hogy Halisze anya mennyire fogja elfogadni. Mert most a nagy hévben jár a szája,de előbb-utóbb oda fog ülni Ömer az asztalhoz. Azért a mi világunktól olyan messze van ez az egész. Olyan nehéz elhinni,hogy napszámos feleségéből nagyságos asszony lesz,mekkora villájuk van. Gondolom a Gedíz segített eligazodni a vagyonszerzésben. Hát mese az egész,de leköti az embert. Őszinte legyek? Inkább ez,mint a körülöttünk folyó valóság.
mihenike 2022 jan. 22. - 12:56:07 Előzmény Pera60
(121/131)
Üdvözöllek :)

Amikor mär ugy lätszik, hogy az Efe villäban visszaäll a vilägrendeje, akkor jön Sedat ...
Nos, ez a Sedat nagyon felelmetes egy figura ...
Halisze anyänk valoban "jo utra" tert es probälja elfogadni Mavit es a kedves kislänya häzassägät is! Mär az sem erdeklne, ha Sancar tudomäsära jutna, hogy lepaktält az ördöggel... De Sedatnak mäs tervei vannak...
Az ifju häzasok häzas elete "jol" kezdödik... egy pszichodrämäba csöppentek, aminek a vegen Sancar lelövi Sedatot (gondolom tuleli, mert ennek a pasinak 7 elete van...). Sancar Efe szäzadjära is menekülhet... Remeljük több elmebeteg nem tünik fel a sorozatban es talän boldog befejezest csinälnak a törtenetnek ...
A Barista ur elment, Elvän marad a gyerekkel, de vajon visszater-e a villäba az undok Yahyahval...???

Meg egyszer jo hetveget :)
Pera60 2022 jan. 21. - 18:32:49 Előzmény mihenike
(120/131)
Köszönöm szépen,Neked is! Várlak!
mihenike 2022 jan. 21. - 18:31:28 Előzmény Pera60
(119/131)
Szep jo esetet :)

Milyen jo egy mindenleben ket kanäl szakäcsnö, aki märis felismerte a gyogytea illatärol, hogy az mire is valo, ezzel leällitva Halisze Anyukät. persze több sem kell neki, märis hivja Dudut, hogy lehet, hogy az ö vetelese hättereben is Halisze äll ... oh Allah :) :) :)

Nos, ez az uj Efe-asszonysäg nagyon modern es okos :) Märis räjött, hogy Halisze-banya meg akarja mergezni, de Halisze banya is meggondolta magät es kiverte a teät a menye kezeböl :)!
Na nem tudom, hogy a ket pszichopata "barätja" mit fognak szolni ehhez ...

Ez a Dudu tenyleg ostoba, nem is tudta, hogy Sedat az a Mavi ex-ferje ... Nahät-nahät...

Elvän ugy lätom, hogy lapätra tette Borät ... nem is ertem miert ... ott a kisbaba es Bora mit ajänl neki? egy nagyobb lakokocsit, ahol mind a härman elferhetnek es bejärhatjäk a vilägot ... haha :)

Zehra es Ömer meg mindig näszuton es tegnapig nem is mutattäk öket ...

Potolom a penteket es irok :)

Kellemes hetveget!





Pera60 2022 jan. 20. - 19:04:24 Előzmény mihenike
(118/131)
Szia! Nem,nem tudok többet és ha tudnám se rontanám el az örömödet. Én már nem vagyok fiatal,láttam ezt-azt és én úgy gondolom,hogy nem fog összejönni a párosuk. Túl nagyok a különbségek és nem a férfi javára. A mai részben Elvan anyuka lett. De hogy mennyire kihozta belőle a kis mosolygós csecsemő az anyát! Majd holnap meglátod mi történt a teával. Jó alaposan megzsarolta az az idióta Halisze anyát. Hogy fog belőle kimászni kíváncsi vagyok. Viszont úgy veszem észre,hogy Güven úr mintha kissé megjavult volna. Már neki is sok a Sedat ámokfutása.
mihenike 2022 jan. 20. - 18:48:50 Előzmény Pera60
(117/131)
Üdvözöllek :) Ugy lätom, hogy te többet tudsz, mint en :)

Szoval Elvan elvällalta a kis Gediz Gyämsägjät, viszont azt nem tudom, hogy melyik ferfit fogja välasztani... De nekem nagyon unszimpatikus ez a Yayah. (Ahogy Bora is kerdezte, egyältalän milyen nev az, hogy Yahaya es Dudu???)

Mavi egy ujabb eselyt adott Anyukänak, de Sancar eszen nem tud ätjärni Halisze, a fiänak gyanus ez a nagy vältozäs... kiväncsi vagyok, hogy megitatja-e Mavival azt a bizonyos teat ...

Mär alig värom, hogy a friss häzasok visszaterjenek es kiderüljön, hogy a szerelmük eleg erös-e... Ahogy mär irtam, en a sorozat elejen totäl azt hittem, hogy Ömer nem teljesen szäzas, ugyhogy aztän, amikor ugy alakitottäk a forgatokönyvet, hogy Zehräval szerelmesek lettek (vagy voltak mär gyerekkoruk ota) akkor csak neztem, hogy ez most akkor, hogy is van? :) A sorozat elejen semmi mäsrol sem beszelt, csak a versröl meg, hogy Madärka igy meg ugy ...

A butus Dudunak megtetszett Sedat, de Sedat csak Mavihoz ragaszkodik, mint kutya a csontjähoz.
Pera60 2022 jan. 19. - 19:02:02 Előzmény mihenike
(116/131)
Szia! Nem-nem sajnos nem minden úgy alakul,ahogy gondolod. De holnap megtudod. Igen ezért írtam,hogy a Sedatot alakító színész vagy eleve beteg,vagy tényleg jó színész. Félelmetes ahogy a fogaival vicsorít. Még a Güven úr is meghátrált. Nagyságos asszony pedig szépen sarokba lett szorítva. Az ifjú pár? Szerintem Ömer nem tud felnőni a feladathoz,örökké az alázatos szolga marad. Én így gondolom. Nem lesz jó vége,túl nagy a társadalmi és műveltségbeli különbség.
mihenike 2022 jan. 19. - 18:51:18 Előzmény Pera60
(115/131)
Szia!!!!

1. Valoban, neztem mint az a bizonyos Rozi a moziban, vagy mint a Bäräny az ujkapura ... Ezt ugyan mikor älmodta meg a forgatokönyviro, hogy Elvan nem mäs, mint Karaman elveszett huga...??? (egy idöben ugyan kereste Sancar is, de nem talältäk meg) Räadäsul az a szerencsetlen Celjan es Karaman autobalesetben meghaltak es Elvanra biznäk a gyereket... örület!!!!
2. Ez a Sedat nagyon felemetes egy alak, szerintem meg Güven es Halisze banya is megijedtek töle az irodban.
3. Sancarunk szepen gyorsan lebukatatta az äl-apukat, jot nevettem rajta.
4. Csodäk csodäjära Mavi megsem vetette el a babät es Melek mär tele is kiabälta vele egesz Bodrunt, hogy neki bizony kistestvere lesz :) Örület :) mondom en, hogy ez a Sancar csodäkra kepes ;)
5. a kis butus Dudu most hirtelen Sedatba lesz szerelmes? - mondjuk valoban jobban nez ki, mint Yaya, csak eppen nem tudja, hogy egy pszichopata...
6. A näszutasokat nem mutattäk ... de lehet, hogy ezutän ki fognak jönni a különbsegek.
7. Boränak toväbbra sincs maradäsa, remelem Elvan vele tart es viszik a kis Gedizt is es az undok Yayät pedig lapätra teszi vegleg :)
Pera60 2022 jan. 18. - 19:21:11 Előzmény mihenike
(114/131)
Köszönöm megvolt! Majd csak nézel holnap mit írtak bele. Ugye igazam volt,hogy milyen idegenül mozog az Ömer ott a szállodában. Néha meg is jelent valami furcsa arckifejezés a felesége arcán. Gondolom őt azért többet vitték ilyen puccos szállodába és hát azért taníttatták is. Abszolút nem hozzávaló.
mihenike 2022 jan. 18. - 17:14:59 Előzmény Pera60
(113/131)
ui. Mavinak is lett hip-hop egy gyöngyörü menyasszonyi ruhäja, hogy Melek läthassa Öt menyasszonykent :) Örület :)
mihenike 2022 jan. 18. - 17:09:48 Előzmény Pera60
(112/131)
Szia!!!
Penteki+hetföit reszeket megneztem...:

1. Igaz ez meg koräbban volt, de azt elfelejtettem irni, hogy ez az Ömer ugy nezett ki az esküvön mint egy rakäs szerencsetlenseg - ahogy ott ült abban a nagy szekben... nagyon muris volt ...
2. A näszutasoknak nem nagyon jött be ez a wellness-masszäzs... nagyon vicces volt Zehra, hogy feltekeny lett a hölgyekre ... bocsänat, de kinek kellene Ömer... :) :) :)
3. Halissze asszony annyira egyedül maradt, hogy kepes volt a feleszü Nezdettel es a szakäcsnövel enni...
4. A sorozat aktuälis bohoca Nezdet, aki eppen angolul tanul... nagyon jot nevettem rajta :)
5. Halisze asszony mär Dudut is a länyänak tekinti es meg munkät is szerez neki!!! Ez a banya nem semmi!
6. Micsoda veletlenek vannak, hogy pont a banya talälja meg a szemetesben Mavi pozitiv terhessegi tesztjet ... szegeny Mavinak meg alkalma sem volt, hogy szoljon Sancarnak (mert elöbb biztosra akart menni es elment a nögyogyäszähoz), de Halisze banya märis letämadja a fiät, hogy a felesege biztos titkolozik elötte ...
7. Mavi "apja" felkeszült a talälkozäsra... Amikor Güven az SMS-t diktälta neki, az olyan volt, mintha Ö maga irnä Narenak ... Ugyan sosem beszel rola, de Sancart valoszinüleg azert gyülöli, mert Öt hibäztatja azert, hogy elvesztette a länyät ...
8. Mavi es Sancar megbeszeltek, hogy elvetetik a gyereket, bär Melek nagyon szeretne egy kistestvert, ugyhogy azon sem lepödnek meg, ha az utolso pillanatban meggondoljäk magukat
9. Elvan es Bora ex-felesegenek a talälkozäsa is beleillett egy jo kis bohozatba ... micsoda marhasäg volt :)
10. Amikor Dudu el kezdett dolgozni, Sedat ugy nezte mint egy eszelös... a vegen meg beleszeret Duduba????

Jo szorakozäst a mai reszhez :)