Téma: A nyomorultak

9/10
Kingababe89 2009 jan. 14. - 01:02:01 9/10
(6/46)
Nagyon nagy ez a film, jó alakítások, szép történet...
Borsee 2008 aug. 18. - 16:08:27
(5/46)
egyetértek, tényleg nagyszerû film, geoffrey rush-sal meg egyszerûen nem lehet hibázni, bármiben is játszik, megnézem...:3
hozzátenném viszont,hogy még mindig enyhén hollywood-szájízt hagy az emberben a film...viszont többször is meg tudom nézni, és ez fontos:P
Jill 2008 ápr. 20. - 13:13:20
(4/46)
Nagy rajongó vagyok (regény, musical minden mennyiségben), de szeretem ezt a filmet is. Igaz, hogy igen merészen "megvágta" a sztorit, de megáll így is, hogy csak a fõ szálakra koncentrál. Persze, Éponine és Enjolras azért hiányzik, de ha önmagában nézzük a filmet, igen jó.

Kedvenc Jedi mesterem itt is kitesz magáért (vártam, mikor mondja majd, hogy "Az Erõ velem van, Sith, és a szeretet olyan hatalmat ad nekem, amit te ott a Sötét Oldalon nem is érthetsz..."), bár az ember nehezen tud elvonatkoztatni a Jean Gabin ill. Colm Wilkinson képében meglévõ ideáljától. :D

Geoffrey Rush meg egyszerûen ISTEN, Oscar-szintû alakítás, a film tulajdonképpen róla szól. A rendezõ mindent elkövet, hogy gonosznak tüntesse fel, de ugyan már... mi, hardcore rajongók tudjuk, mit tartsunk a felügyelõ úrról.
A végén bõgtem. :(
De nem spoilerezek.

Uma ezúttal nem katanával nyomul (hm, érdekes lenne... Fantine katanával), nagyon édes, nagyon szenvedõs, csak azt nem értem, hogy a szõke színésznõ egy szõke karaktert játszva miért kapott barna parókát...
Vikke 2008 febr. 11. - 19:57:51
(3/46)
Minden nagyon helyén van a filmmel. Uma Thurman különösen kitesz magáért, de minden színész a maximumot nyújtaja. Érdemes megnézni !
8/10
Zolkó 2007 aug. 21. - 18:02:02
(2/46)
Egyetértek. Nagyon jó film, méltó a regényhez és az elõdeihez.
mona_lisa 2007 aug. 21. - 10:47:08
(1/46)
Szep film, erdemes megnezni!