malvinkicska 2015 szept. 06. - 09:30:19
(265/325)
Õszinte leszek nekem sem olyan jó, mint ez, nézzem még aztán látom ,mi lesz belõle pedig 2012-ben készült, úgy látszik régebben jobbakat írtak, de ez van sajnos, most már ötlet szegények.
Csalarozsika 2015 szept. 06. - 02:55:45
(264/325)
Szia! Nem értem, Luana hogyan hihette el az elsõ szóra, hogy Bruno lõtt rá Geremiasra!
Ha kicsit végiggondolná, rögtön rájönne, hogy valami nem stimmel!
Ráadásul jól ismeri Brunot, õ soha nem tenne ilyet, annál sokkal becsületesebb!
Az öreg megéri a pénzét, még fél lábbal a sírban is buzog benne a gyûlölet! :(

SPOILER!!! Látván ezt az esztelen gyûlölködést Geremias részérõl, elég nehéz elhinni, hogy a végén nemhogy békejobbot nyújtanak egymásnak, de teljes egyetértés lesz Bruno és a "bácsikája" között! Márpedig, így lesz! :) SPOILER VÉGE!!!

Rafaelának kapóra jött Geremias vádaskodása, de majd csak eljön az igazság pillanata!
Az öreg már eléggé kiábrándult Rafaelából, de azt azért nem gondolja, hogy erre is képes volt!!!

Marcos határozottsága nekem is nagyon tetszett!
Mégis mit képzel Rafaela?! Két vasat akar tartani a tûzben?
Otaviót - egyelõre - dróton rángatja, ne legyen telhetetlen!

SPOILER!!! Ahogy az már lenni szokott, a hölgyemény végül két szék között a pad alá esik. Úgy kell neki!!! SPOILER VÉGE!!!

Kissé meglepõ volt Léia viselkedése! Bruno helyében kiebrudaltam volna a szobából!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Belenéztem az új sorozatba, de nem valószínû, hogy nézni fogom! Ez szerintem sokkal jobb! :)
gb4400 2015 szept. 05. - 09:38:58
(263/325)
Évekkel ezelõtt végignéztem a sorozatot, de már nem nagyon emlékszem a részletekre. Azt tudom, hogy tetszett.
malvinkicska 2015 szept. 04. - 18:45:06
(262/325)
Szióka a mai rész nagyon igazságtalan volt, ami miatt nagyon bosszús lettem, Luana elhitte, hogy Bruno lõtt rá, G-re,az a szemetes láda nõ meg lapit, de az öreg is nagyon bitang. Az tetszett mikor M lapátra tett Marietat, felejts el. Az volt még nagy szám Leia bebújt a Bruno ágyába.
Csalarozsika 2015 szept. 04. - 01:16:57 Előzmény malvinkicska
(261/325)
Szia!

A mai - azaz tegnapi - rész aligha tartozik a kedvenceim közé. :(
Rafaela gátlástalansága határtalan, azt hiszem, ez már tényleg a legalja! :(
Ez a nõ aligha ismeri a "hála" fogalmát!
Persze, hogy Geremias nem ezt érdemelte! :(
Örülhetne, hogy annyi hazugság után egyáltalán a birtokon maradhatott, s "bácsikája" az örökséget is kilátásba helyezte!
Úgy tûnik, a pénzéhség és az irigység elvette az eszét!
Bár tudtam, hogy megteszi, ezt az infót nem akartam elõre megírni. :-(

SPOILER!!! Ráadásul a "legjobb védekezés a támadás" elvét alkalmazza majd, Luanát vádolván.
Az is kapóra jön neki, hogy Geremias, magához térve Brunot nevezi meg támadóként.
Ezt az állítását ugyan hamarosan visszavonja, de a gyanú továbbra is fennáll, ha személy szerint nem õ követte is el, attól nyugodtan megbízhatott valakit.
Luana végül elhagyja Geremias házát, ez pláne adja Rafaela alá a lovat! :(
Természetesen végül fény derül az igazságra!
Ez az eset alkalmat ad majd Otavionak, hogy végre alaposan kiismerje feleségét!
Olyannyira kiábrándul belõle, hogy inkább otthagy csapot-papot, csakhogy megszabaduljon tõle!
Pedig a Léia-féle birtok nagyon tetszik neki, õ beérné annyival - örökség gyanánt! SPOILER VÉGE!!!

SPOILER!!! A "selyemfiú" halála ügyében természetesen nyomozás indul! Marcos végül olcsón megússza a dolgot, de addig még sok víz lefolyik a Tiszán! SPOILER VÉGE!!!
Csalarozsika 2015 szept. 04. - 00:58:23 Előzmény malvinkicska
(260/325)
Sajnos idõhiány miatt csak belepillantottam az új sorozatba.
Mivel "kosztümös" sorozat, s bárónõvel állunk szemben, természetes, hogy gyönyörû ruhát visel! :)
Elég szokatlan õt ebben a szerepben és öltözékben látni! :)
malvinkicska 2015 szept. 03. - 18:30:36
(259/325)
A mai rész krimis volt Rafaela lelõtte Geremiast, aztán nyomoznak a selyem fiú ügyében, nagy fordulatot vett a sorozat, biztos ki tudódik az a szemét vagyon éhes nõ tette, az emberi gyarlóság határtalan, pénzért, ölnek elevenítenek, nem bírom azt a nõt alapból gyûlölöm. Az öreget most megsajnáltam, mert nem érdemelte tõle.
malvinkicska 2015 szept. 03. - 12:30:56
(258/325)
Teljesen másképp víselkedik itt olyan , nagyravágyó, mint ebben Leia asszony, kosztümös gyönyörû kalapok ruhák, szóval jól néz ki biztos nagy színésznõ ahogy látom.
Csalarozsika 2015 szept. 03. - 01:15:37 Előzmény malvinkicska
(257/325)
Elsõre azt mondtam, biztosan nem fogom nézni a Duna TV által indított sorozatot.
Mostanra némileg változott a véleményem.
Valószínûleg belenézek, már csak "Luana" miatt is. :)
Ha már Luanát emlegettük: Jól felavanzsált õkelme! Egyik filmben napszámos, a másikban bárónõ! :)
Csalarozsika 2015 szept. 03. - 01:11:43 Előzmény malvinkicska
(256/325)
Szia! Örülök, hogy megjavult a kábeled! :)
Sajnos a keddi részt ismét csak szerda reggel tudtam pótolni.
A mait viszont már rendes idõben meg tudtam nézni! :)

Meg kell hagyni, nagyon jó volt ez az epizód!
Úgy tûnik, Bruno Marcos nyomdokába lépett! :)
Jót nevettem, amikor kopogtatott Luana ablakán! :)
A napnál is világosabb, hogy õszintén szeretik egymást!
Kicsit sajnáltam, hogy Luana végül maradt! Bruno és õ is nagyon szenvednek amiatt, hogy el kellett szakadniuk egymástól!
Rafaela sem volt rest, rögtön rá akarta beszélni Luanát, tartson Brunoval!
Persze, mindezt merõ "önzetlenségbõl" tette!
Amilyen féltékeny, kapván kap minden alkalmon, hogy "vetélytársnõjét" befeketítse a bácsikája elõtt.

SPOILER!!! Természetesen árulkodik majd Geremiasnál, de igyekezete visszafelé sül el.
Luana õszintén bevall mindent a bácsikájának, úgyhogy semmit nem ér el az ármánykodással, csupán annyit, hogy kivívja Geremias haragját. SPOILER VÉGE!!!

Csodálkozik, hogy "az öreg" miért nem örül jobban az új "unokának"! Sejtelme sincs arról, hogy "bácsikája" tudja az igazságot!
Egyelõre Otaviót szinte dróton rángatja, de elõbb-utóbb õ is kiismeri feleségét.
malvinkicska 2015 szept. 01. - 14:46:50
(255/325)
Képzeld drágám a tegnap kezdõdött a Dunatv-én Fehéren- Feketén, és a fõszereplõ Patricia Pillár bárónõt alakít kosztümös 105 részes sorozat, nagyon sokat nem tudok róla mert nem is láttam teljesen elejétõl, tudod nálunk milyen a net, hála Istenek, ma már láttam a Pampák K-át vissza jött a jel. Nehezen viselem a hõséget.
Csalarozsika 2015 szept. 01. - 14:40:56
(254/325)
Szia! A tegnapi résznek én is csak a felét láttam, reggel pótoltam az elmaradást.
Nálam nem a kábellel volt gond, hanem vendég érkezett, s nem mondhattam neki: "Gyere vissza kicsit késõbb, most sorozatot nézek." :)

Megható volt látni Luana és Bruno találkozását.
Természetesen Geremias azonnal el is szakította õket egymástól. :(
Pedig mindketten szenvednek, ezt "az öregnek" is látnia kell, s látja is!

Rafaela végre megosztotta férjével a "gólyahírt"!
Szegény Otavió! Nem tudom eldönteni, sajnáljam, vagy mondjam azt: "Úgy kell neki, megérdemli!"
Azt hiszem, kicsit mindkettõ, mert tényleg õ akarta annyira Rafaelát, s most megkapta!

Nem tudtam megállni, hogy ne mosolyogjak Uerén! :) :)
Juliáéknak alaposan meggyûlt vele a bajuk! :)
Igazi vadóc, ugyanakkor aranyos kisfiú! :)

Nem vagyok egy nagy sorozatnézõ, úgyhogy valószínûleg az újat nem fogom követni.
Az már sok lenne a jóból! :)
Bár...Soha ne mondd, hogy soha! :)
Csalarozsika 2015 szept. 01. - 14:32:51 Előzmény malvinkicska
(253/325)
Én is azért szerettem meg hajdan ezt a sorozatot, mert tartózkodik a nagyobb túlzásoktól.

SPOILER!!! Marcos természetesen szeretni fogja a gyermekét, még a szülésnél is jelen lesz! :)
Rosa asszonnyal békét kötnek, vagy legalábbis némileg megbékélnek egymással. :) SPOILER VÉGE!!!

SPOILER!!! Rafaela egyre ellenszenvesebb, még arra is képes volt, hogy elrejtse a gyermekruhákat!
Ez még a legkevesebb, lesz ez cifrább is, csak várjuk ki a végét! SPOILER VÉGE!!

Otaviót egyelõre az orránál fogva vezeti, a "bácsikája" viszont már rájött, milyen is valójában!
Csalarozsika 2015 szept. 01. - 14:26:58
(252/325)
Szia! Valóban helytálló az észrevételed!
Ugyanakkor Malvinnal is egyetértek, a nõknek nem nagyon van kivel barátkozni.
Talán Léia és a szenátorné összebarátkozhattak volna.
A természetük hasonló, mindketten elviselhetetlenek! :)
malvinkicska 2015 aug. 31. - 18:01:10
(251/325)
A mai részt nem láttam mivel nincs jel a tv-én, sajnos a net is vacakolt de délután megjavították felrakják akkor megnézem, mert nagyon szeretem. Ma délután indult a Duna tv-én Fehéren- Feketén, és annak is Patricia Pillár a f fõszereplõje bárónõ.
malvinkicska 2015 aug. 28. - 12:32:24
(250/325)
Valóban nem nagyon van barátság, hisz nem is nagyon van kivel barátkozni, inkább szerelmi szállak vannak. Luana szereti a föld foglalókat ugye Brunot is kérte segítsen nekik. A mondás azt tartja kis vizekben kis halak nagy barátság nagy harag, ezek ezt kerülik.
malvinkicska 2015 aug. 28. - 10:05:01
(249/325)
Mindennap többször ide kattintok, és vároma véleményeket annyira igazi nekem eza sorozat azok a beszélgetések, avolt feleség sajnálata, nameg sok minden ez igazán szórakoztató. Marcos csak békülne már ki azzal a vipera Liliana anyjával, az a családját és magát is tönkre tette, ezzel a hóbortos féltékenységgel. Az már jó elismerte a gyereket, remélem fogja szeretni is. Brunot én is sajnálom de Luana sincs könnyû helyzetben az öreg nagyon jól hozza a formáját, biztos nagy színész, úgy változik ahogy a helyzet kívánja. Marieta az egy csúszó mászó féreg, semmi nõiesség nincs benne, nekem nem jön be. Zé fia is sokat javult, az is kezd szelídebb lenni.
Csalarozsika 2015 aug. 28. - 02:02:51 Előzmény malvinkicska
(248/325)
Sajnálom szegény Brunot!
Látszik, mennyire bánkódik Luana miatt!
Ugyanakkor Luana sem boldog, hiszen szereti Brunot!
Ráadásul a bácsikájánál is megvan ugyanaz a gyûlölködés, csak a célpont más! Ott a változatosság kedvéért a gyermeke apját szidják!
Jól mondta Judite, hogy ezen a téren nem számíthat semmi jóra!
Ravasz vén róka ez a Geremias, rögtön visszakozott a gyerekruhák dolgában!
Azt már õ is észrevette, hogy Luanát, pardon, Marietát :) nem érdekli a pénz!
Bezzeg Rafaela! Igazi vipera! Majd' szétveti a méreg az "új rokon" felbukkanása miatt!
Már szövögeti is a tervet, hogyan lehetne eltávolítani! :(

SPOILER! Luana végül tényleg elhagyja Geremias házát, s Zé "jókívánsága" beteljesül, újra egy cukornádültetvényen kezd dolgozni! Ugyanakkor Rafaela szintén "kegyvesztetté válik". Kiderül az is, hogy nem vérrokon, úgyhogy csupán Bruno hajdani birtokát sikerül megkaparintania, a nagy örökségrõl le kell mondania. SPOILER VÉGE!!!

Örülök, hogy Marcos kezd végre észhez térni!
Eddig soha nem gondolt a jövõre, s most ezt teszi!
SPOILER!!! Máris más szemmel néz Lilianára, mint eddig, s ez így lesz a továbbiakban is, sõt! :) SPOILER VÉGE!

Szegény szenátor! Otthon egy házsártos feleség várja, a fõvárosban pedig immár ott a kísértés!
Csalarozsika 2015 aug. 28. - 01:45:33 Előzmény malvinkicska
(247/325)
Szia! Örülök, hogy tetszett az áttekintés! :)
Osztom a véleményedet, s többek között ezért is szeretem ezt a sorozatot!
Jók a színészi alakítások, s nem rugaszkodik el annyira a valóságtól! :)
malvinkicska 2015 aug. 25. - 18:10:48
(246/325)
A mai rész is jó volt kár hogy Luana elhagyta Brunot. A Zé-vel való beszélgetése nagyon érzelmes volt elmondta mennyire szerette Luanat, és még is elhagyta.