Gipsz__Jakab 2015 jún. 10. - 02:29:22
(105/325)
Minden alkalommal félreolvasom és azt olvasom ilynekor, hogy "A bambák királya".
Csalarozsika 2015 jún. 10. - 02:21:31
(104/325)
Igazad van, ez a másik hölgyike sem jobb a Deákné vásznánál. :(
A férje szemmel láthatólag elhalmozza minden földi jóval, s õ így viszonozza.
Nem nehéz rájönni, hogy csak a pénzéért ment hozzá.

Marieta - Rafaela szerintem sem illik Marcoshoz!
A hajviselete tényleg elég idétlenre sikeredett!

SPOILER!!! Marcos viszont tényleg nagyon belehabarodik, s a szerelme nem marad viszonzatlan.
Ráadásul "Marieta" teherbe is esik, de késõbb elvetél.
A szerelem nem végzõdik házassággal, mivel Rafaela, hogy "bácsikája" kedvében járjon, Olegario fiához megy hozzá.
Õt egyelõre még csak emlegetés szintjén ismerjük, de késõbb hazatér. Azonban ez a házasság sem lesz tartós, mivel Rafaela egyáltalán nem szereti a fiút, továbbra is csak Marcosra tud gondolni.
Közben Marcos "kiszeret" a lányból, s ismét Liliana kelti fel az érdeklõdését, s alig várja, hogy megszülessen a gyermekük..
Az utóbbi mondatból kiderül, Liliana tényleg gyermeket vár, s most hazudott Luanának, amikor letagadta azt.
Természetesen Luana nem tudja megtartani a "titkot", s ez jó alkalmat ad Marcosnak arra, hogy kitegye a lány szûrét. Késõbb minden elrendezõdik, ahogyan azt fentebb is írtam.
SPOILER VÉGE!

Bruno valóban kulcsszereplõje a sorozatnak, s nélküle nem az igazi egy-egy rész. :)

Lia tényleg nagyon szerelmes, s SPOILER! ki is fog tartani "Vékonydonga" mellett! SPOILER VÉGE!

Ralf ritka szemét, gátlástalan alak, nem is értem, mit esznek rajta annyira a nõk, szinte ragadnak rá. :(
Csalarozsika 2015 jún. 10. - 01:51:59 Előzmény malvinkicska
(103/325)
Én is örülök, hogy valakivel tudok beszélgetni a sorozatról. :)
Nagyon szívesen írok a késõbbi történésekrõl is. :)

Elsõre nekem is nehéz volt elhinnem, hogy a Luanát játszó színésznõ alakította a fátylas Anát. :)
Magamtól fel sem ismertem volna, csak a port.hu segítségével bukkantam rá az információra, amikor rákerestem a színésznõre.

Szerintem is jól játszik mindkét filmben. :)
malvinkicska 2015 jún. 09. - 19:23:43 Előzmény Csalarozsika
(102/325)
A sorozatban a férjes nõk csalják a férjüket rondák nagyon árulók. Maietta nem való Marcoshoz idõsebb a hölgy tudom közel 18 éves a sztori, de a nõ nagyon idõsnek néz kiaz 52 évével M meg most 43, azt az a nagy haj olyan hûjévé teszi. Amikor Bruno nincs a részben nem olyan színt visz bele, ezt én úgy látom. liliana azt mondta nem lesz baba, akkor mi van. Lia jól belehabarodott a zenészbe hozza a formáját. A selyem fiú egy okádék amilyen a szerepe.
malvinkicska 2015 jún. 08. - 07:29:45
(101/325)
Köszönjük , hogy ezt közölte velünk.
malvinkicska 2015 jún. 07. - 11:05:55
(100/325)
Nagyon jó hogy ilyen szépen megbeszéljük a dolgokat, és még elõre is tudok gondolni nekem nagyon bejön. Luana írtad õ volt a fátylas Ana ott teljesen más volt mivel a frizura öltözet sokat változtatott rajta, nagyon jól alakít az biztos. Egyszerûen mind ragyogóak.Üdv neked.
Csalarozsika 2015 jún. 07. - 01:28:54 Előzmény malvinkicska
(99/325)
Nem lehet csodálkozni rajta, hogy Luana nem érzi jól magát Bruno házában.
Teljesen más környezetbe került, mint ahol korábban élt, s Lia és Marcos sem könnyítik meg a dolgát.
SPOILER!!! Nem telik bele sok idõ, nem lesz maradása, elhagyja a házat. SPOILER VÉGE!

Bármennyire is panaszkodik Leia, nem tudom sajnálni.
Pláne, hogy minden megaláztatás ellenére görcsösen ragaszkodik ahhoz a senkiházihoz.

Ami Ralfot illeti: Most javában szédíti az új nõt, s összehord hetet-havat, hogy jobb színben tüntesse fel magát.
Na ja, elvileg igaza is lehetne, amolyan "Elmúltak a mézeshetek, asszony mit csináljak veled" szindróma ez.
A dolog szépséghibája, hogy õ csak a pénzéért kezdett Leiával, s miután az nem kapott annyit a férjétõl, mint amennyit Ralf remélt, most már szabadulna tõle.

SPOILER!!! Egyébként az új nõ "természetesen" szintén férjes asszony. A férj tehetõs, idõsebb a nõnél, s nem ejtették a fejére. Ugyanúgy "körmére néz" az asszonynak, mint Bruno Leiának, s finoman szólva sem fog örülni, amikor rájön, a felesége megcsalja. Ralf egyébként ezt a hölgyet sem szereti, szintén csak érdekbõl van vele. SPOILER VÉGE!

Kellemes vasárnapot kívánok! :)
malvinkicska 2015 jún. 04. - 19:27:27 Előzmény Csalarozsika
(98/325)
A mai rész nagyon tanulságos volt, Luana vágyik azok közzé ahonnan jött, sajnálta a férfit , mert letartóztatták. A másik, Marcosnak bevallotta az anyja, elrontotta az életét, ezzel a senki házi fickóval, aztán az új nõcijével beszélgetett, és akkor elmondta más volt a hotel szobában a pásztor óra, mint most állandóan vele, tehát szeretõnek könnyebb lenni, mint feleségnek, és ez a valós életben is így van, a nõci mindig a jó oldalát mutatja keni feni, magát, minden vágyát teljesíti a pacáknak, de más már mikor a minden napokkal kell szembe nézni., és itt ez történt.
Csalarozsika 2015 jún. 04. - 01:26:04
(97/325)
Õszintén szólva, nem értem Leiát, miért nem teszi ki végre Ralf szûrét.
A napnál is világosabb, hogy csak a pénzére pályázik, veri, lépten-nyomon megalázza, megcsalja.
Hiába, hozzá képest Bruno túlságosan "unalmas" volt.
Elnézte minden szeszélyét, zokszó nélkül fizette a számláit...Ráadásképpen soha egy ujjal nem bántotta!

SPOILER!!! Ralfra valóban nincs jobb szó, mint a féreg! Szerencsére õ is elnyeri majd méltó büntetését, de addig még sok disznóságot csinál. SPOILER VÉGE!!!

Bruno karaktere valóban nagyon szimpatikus, ahogyan Luanáé is! :)
Egyébként õ volt "A Kisasszony" címû sorozat "fálylas Anája". :) :)

Nem csodálkozom rajta, hogy Bruno nem örül túlságosan a lánya választásának!
Ráadásul jó oka van azt hinni, hogy Lia részérõl ez csak amolyan szeszély.
A végén úgyis beletörõdik, ha látja, hogy lánya kitart a zenész mellett. :)
Csalarozsika 2015 jún. 04. - 01:12:57 Előzmény malvinkicska
(96/325)
OFF!

Tudom, hogy így van! Elég régóta tervbe van véve, hogy ellátogassak Máriapócsra, de eddig sajnos nem került rá sor.
Csíksomlyón és Máriabesnyõn is voltam már, s pont azon a helyen nem jártam még, ami a legközelebb van hozzám.
malvinkicska 2015 jún. 03. - 19:36:54 Előzmény Csalarozsika
(95/325)
Érdekesen alakulnak a dolgok Ralf és LÉia között, teljesen hülyének nézi az meg hagyja magát, nagyon gyûlölöm azt a férget. Lia is beleszeretett a zenészbe, az apja nem boldog tõle, de rögtön vissza is vágnak az apjuknak Luana miatt. A Brunot alakító színész karaktere és ahogy alakítja nagyon tetszik, olyan természetesek a reagálásai.
malvinkicska 2015 jún. 02. - 07:55:31
(94/325)
OFF Tudod ez egy nemzeti kegyhely ide mindenki jöhet, és szoktak is különbözõ országokból, akinek van hite, mindegy melyik felekezethez tartozik, az biztos nagy lelki megnyugvás oda elmenni , és utána, mintha kicserélték volna az embert. A sorozat jó nagyon sajnálom a nõt most már kezd Luana emlékezni, ugye azzal lett vége Bruno felkereste a nagy bátyját.
Csalarozsika 2015 jún. 02. - 03:00:26
(93/325)
Örülök, hogy sikerült megnézned a korábbi részeket, s hogy továbbra is tetszik a sorozat! :)

OFF! Remélem, a búcsúba is rendben eljutottál, s lelkileg feltöltõdtél!
Én ugyan még soha nem jártam búcsúban, mivel református vagyok, de el tudom képzelni, milyen lelki megnyugvást jelent részt venni egy ilyen eseményen.

Ami a sorozatot illeti: Leia valóban megérdemli sorsát, most megeheti, amit fõzött!

Szegény Luanának sok megaláztatásban van része, ráadásul az emlékezete is kezd visszatérni.
SPOILER!!! Szerencsére eljön majd az az idõ, amikor lia és Marcos belátják, tévedtek vele kapcsolatban, s pont õk lesznek azok, akik rábírják, térjen vissza Bruno házába. (Minderre Bruno eltûnése után kerül sor.) SPOILER VÉGE!

Ahogy korábban is írtam, Bruno látogatása nem késett sokáig, lesz itt még bõven bonyodalom!

Én is úgy gondolom, még korai lett volna az esküvõ, jobb is, hogy elmaradt!

Az ügyvéd pedig csak azt kapta, amit megérdemelt!
Gipsz__Jakab 2015 jún. 01. - 22:52:26 Előzmény Csalarozsika
(92/325)
OFF!!!

Nem én hoztam fel, csak válaszóltam.

UFF!!!
malvinkicska 2015 jún. 01. - 13:38:30 Előzmény Csalarozsika
(91/325)
Bepótoltam az elmaradt részeket, Lia kap a szeretõjétõl, megérdemli, kell, a jó nem kell, a rossz igen, most kapja, kék zöld. Luana nagyon aranyosan játszik nem tagadja meg magát, hiába alázzák nyakra fõre,a gyerekek. Bruno is egy nagyon tehetséges színész, van benne amiért olyan megkapó szerethetõ figura. A sztori eddig tetszik jó, hogy valaki lelõtte azt a szemét ügyvédet, az megérdemelte, a lagzi elmaradt, olyan kele kóla Marcos, nem érett az még házasságra.
malvinkicska 2015 máj. 30. - 07:49:08
(90/325)
Képzeld úgy megörültem mikor vissza jött a jel elfeledtem, délután 6-ra fodrászhoz mentem, így megint nem láttam, most már abban bízok, hogy felrakják, elõbb utóbb, úgy is tudom pótolni. A virágaimat rendbe tettem kellet, pár tövet pótolni, megtettem, a jó idõ remélem helyre hozza.
Nagyon szép hétvégét kívánok, én megyek Máriapócsra a búcsúba, ha a jó Isten is úgy akarja.
Csalarozsika 2015 máj. 30. - 01:36:38 Előzmény malvinkicska
(89/325)
Nem kell semmit köszönnöd, szóra sem érdemes! :)
Szívesen írtam az elõzõ részek tartalmáról. (Pláne, hogy közben visszajött az adás, s így jobban tudod követni az eseményeket.)

Örülök, hogy a mai részt már rendben meg tudtad nézni! :)
Mi UPC-sek vagyunk, az általad említett szolgáltatót csak hallomásból ismerem.
(Nagyon valószínû, hogy tényleg a rossz idõ miatt lehetett a kimaradás.)
Bosszantó, hogy nem teszik fel korábban a részeket, s így online csak fáziskéséssel lehet nézni.

A mai részrõl: Ha nem tudtam volna elõre, hogy elmarad az esküvõ, az elõzmények alapján sejthetõ volt.
Marcosnak nagyon nem fûlt a foga a házassághoz, s talán jobb is így. (Legalábbis egyelõre...)

Nagyon sajnálom, hogy a virágaidat is tönkretette a jég!
Remélem, nagy része helyrejön, s a többit most talán még nincs késõ pótolni!
Bízzunk abban, hogy most már beköszönt a jó idõ! :)

Kellemes hétvégét kívánok! :)
offtopic
Csalarozsika 2015 máj. 30. - 01:23:57 Előzmény Gipsz__Jakab
(88/325)
OFF!!!

Lehet, hogy volt olyan hely, ahol alkalmazták az említett megoldást, de mifelénk - Szatmár-Beregben - biztosan nem.
(Ezt olyasvalaki is megerõsítette, aki nálam jóval szakavatottabb a témában.)
Ugyanõ elmondása szerint a legtöbb helyen a következõ volt a módi: Volt biztosítás, s jégverés esetén - mert igenis volt, hogy elverte a termést - a biztosító fizetett.
Természetesen a dolgot nem verték nagy dobra. (Mármint a jégkárt és annak mértékét.)
Azokban az idõkben nem volt még annyi tömegkommunikációs eszköz, úgyhogy ezt könnyen meg lehetett tenni.

Azt javaslom, fejezzük be ezt a témát, mert nagyon nem tartozik a fórum tárgyához! :)
malvinkicska 2015 máj. 29. - 13:11:08
(87/325)
Örömmel írom vissza jött a jel délután már biztos meg tudom nézni alig várom, lesem a fel tevést de még nincs, fent.
malvinkicska 2015 máj. 29. - 07:02:26
(86/325)
A szamosnet a szolgáltató tudod ez van és kész, gondolom, mosta rossz idõ, miatt van, nem is lenne gond ha rendesen raknák fel online csak, az a baj ritkán teszik ezt. Nagyon köszönöm, hogy idõt szánsz rám és megírod, igazán nagyon köszönöm neked, hálás vagyok a sorsnak ilyen emberekkel hozott össze ismeretlenül.Ahogy íroda virágaimat is nagyon megtépázta, majd pótolom , mert van a mit teljesen elvert, azt hiszem egyéb helyre jön ha javul az idõ.