1/10
dantonb 2012 máj. 18. - 11:37:38 1/10
(72/92)
Természetesen gúnyolódtam,de ha nekem kéne válaszolnom,azt mondanám hopgy Tõkécki egy niemand egy hülye,Kun nem annyira,õ csak kiszolgálja a trendi komcsizást.
víziszinpad 2012 máj. 18. - 09:08:46 Előzmény dantonb
(71/92)
...nem is értem a párhuzamot...de ez nem meglepõ,hiszen eddig sem sikerült az ön gondolatmenetét követni..de nem is akarom..szubjektív,hogy ki-kit tart "nagyobb professzornak"..én személy szerint Kun Miklós munkássága elõtt hajtok fejet..az ön által vont párhuzamot ha arra vetíttem ki,hogy a két professzor közül ki járta a damaszkuszi utat akkor mindenképpen a Tõkéczki László-t mondanám. A 1970-80-as években még a marxizmus „esélyérõl” elmélkedett, és a vallások eltûnését jósolta, mégpedig olyan elszántan, hogy egyszer csak arra ébredtünk úgy 199O táján, hogy Tõkéczki már református presbiter...de Lelke rajta..
1/10
dantonb 2012 máj. 15. - 23:57:38 1/10
(70/92)
Melyikük nagyobb professzor? Kun professzor vagy Tõkécki professzor?:)
adamnagysweetmovie 2012 jan. 25. - 09:09:34
(69/92)
A konzultációs módszerrõl csak annyit, az eredeti Munka Törvénykönyve tervezete egyenesen semmibe vette a "szociális konzultáció" legegyöntetûbben támogatott kérdését, a védett kor intézményét.
Persze a végén pont a konzultáció demokratikusságát kiemelve belekerült az MT-be, de akkor is, tárgyalástechnikai-megfélemlítési szempontok miatt egy ország véleményét simán negligálták - kiindulásképpen.
Na az ilyenektõl semmi jót nem várhatunk...
PortHunglish 2012 jan. 25. - 00:05:35 Előzmény adamnagysweetmovie
(68/92)
Hát, ha van ilyen, körülbelül azokat a mondatokat mondtad ki, amiket gondolok. Néha olyasmi is eszembe jut, hogy a magyarsággal zsarolni is lehet az állampolgárokat és ezen a magyarságon keresztül manipulálni, illetve ürügypolitikát folytatni. Ez nem egyenlõ az alibipolitikával, hanem azt jelenti, hogy minimum "két legyet egy csapásra" stílusban törvényeket és adminisztratív intézkedéseket lehet hozni, konszenzusokat páros lábbal felrúgni, szolidaritást leköpni, kívánságmûsort csinálni az országból az alternatív, úgynevezett "konzultációs" módszerrel. A liberálisból szitokszót lehet csinálni, márpedig általában minden embernek van konzervatív és liberális oldala is. Mintha a polgári fogalma is kissé eltolódott volna. Nagy baj, hogy az oktatási rendszer sokakat nem tanított meg gondolkodni. Én rothasztóan nem ásnék tovább lövészárkokat, mert rövidlátásra vall, a szabadságharcot pedig lehúznám a klotyón. Sebaj, a hit a lényeg, meg hogy egészség legyen.
1/10
dantonb 2012 jan. 21. - 20:30:58 1/10 Előzmény víziszinpad
(67/92)
Márpedig ugyanúgy nincs ahogy a többi kertvben sincs ,legalábbis bevallottan,mert ajelenlegi kormány nyilván jó kis zsíros szerzõdésekkel támogatja a Hír és echo Tv-t.Ez abból is látható ,hogy aszemélyzetet is átvették egy az egybenAz ATVnek ettõl nem kell tartania.
víziszinpad 2012 jan. 21. - 14:56:33 Előzmény dantonb
(66/92)
..objektív ATV???...na,ez jó vicc...:))))...kiváncsi lennék néhány mûsornak a nézettségi indexére...nagyon sok lefelé tendál...ugye azt nem mondja komolyan,hogy az ATV-ben nincs közpénz..vagy csak másként nevezik?
1/10
dantonb 2012 jan. 16. - 21:17:28 1/10
(65/92)
És még valami: a baloldal szócsövének minõsített valójában objektív ATV lám pályáztat amûsorokra ,míg a megszált köztvben ez úgy megy hogy : Tolta a Fidesz szekerét az Echo v. Hír Tvben? Igen akkor alkalmas ,jöhet és közpénzbõl honoráljuk,a többiek ki vannak rúgva!
1/10
dantonb 2012 jan. 16. - 20:53:02 1/10
(64/92)
Talán tegye hozzá hogy "ceterum cenzeo"zseniális a professzor úr:)Éshát akkor már világos lesz hogy mit kínálgat örökké ,miközben annyira érzékeny a gyomrocskája .Napersze konkrétum semmi,ami a dícsérgetést és az ellenvélemény cáfolatát illeti csupán a propaganda nyilván személyes érdekbõl.Én a mûsorokat nem készíteni akarom ,hanem fogyasztani ,és abban egyetértünk hogy gyomornak fontos szerepe van ennek a mûsornak a futtatása kapcsán is ,nomeg az egész közmédia megszállása és a lakájok részére fejõstehénként való mûködtetése kapcsán pláne.
víziszinpad 2012 jan. 16. - 17:12:45 Előzmény dantonb
(63/92)
Zseniálisan jó a Professzor Úr sorozata...."kedves" dantonb ajánlom önnek, az atv-n a sok mûsorra kiírt pályázatokat..pályázzon!!pályázzon!!...addig sem itt ontja a "szellemi-táplálékot"..már akik ebbõl "esznek"..mert az én gyomrom nem bírja..
1/10
dantonb 2012 jan. 15. - 21:23:47 1/10 Előzmény adamnagysweetmovie
(62/92)
Ha õ azt végig tudná gondolni,hogy miért ellentmondásos a retorikája ,akkor már nem is állítana ilyen lecövekelt csacskaságokat.
1/10
dantonb 2012 jan. 15. - 21:21:14 1/10 Előzmény feketevipera
(61/92)
Igen igazad van ez valóban láthatólag túl magas neked ,mert érvelni kéne Te pedig kikötötted magad ahhoz pl. hogy majd "Gyurcsány bezzeg pár év múlva micsoda diktátor lesz".Ezt meg honnan a jófenébõl gondolod? Eleve hogy újra minelnök lenne annak is kicsi sansza ,és hát mint minelnök sem volt diktátor és nem szivatott meg senkit csak titeket szivattak meg azzal hogy addig rágalmazták õt ,amíg õ lett a lucifer.Én ezt gondolnám elfogult agymosott állapotnak és nem az általad emlegetett baloldali álláspontot .
adamnagysweetmovie 2012 jan. 15. - 19:34:59 Előzmény feketevipera
(60/92)
Azt állítottad, 89 óta mindig csak rosszabb volt a kisembernek, bármi jött is. Nem érdemes mozdulni, változtatni.
Ebbõl mertem gondolni, hogy te akkor valamilyen determinisztikus szempontból a szocializmust pártolod.
Legalábbis ellentmondásos a retorikád...
Dantonb-t támogatom, ez most minõségileg más rendszer, mint 2010 elõtt. Nem részelemeiben más, szellemisége-filozófiája elfogadhatatlan, és nem csak a balosoknak, a jobbosoknak is, aki normális konzervatív értékrendet vall. A fideszt nem tekintem jobboldali pártnak, egy állampárt, a hatalomgyakorlásra szervezõdött pragmatikus érdekközösség, amely az államosítást, központi tervezést is símán bevállalja. Mivel a Jobbik hasonlóan szélsõséges, idehaza egyszerûen nincsen a mérsékelt jobboldali szavazókat lefedõ párt...
offtopic
feketevipera 2012 jan. 15. - 18:45:25 Előzmény dantonb
(59/92)
Oké, akkor ti tisztán láttok mindent, mindenki más tehát hülye. Részemrõl ennyi, a hozzád hasonló elvakult balosokkal nem tudok mit kezdeni, fulladj bele az atv-népszabi-népszava "szentháromság" által közvetített maszlagba, és higgy a "demokratáknak" (akiknek a többsége "jellemzõ" módon nem ajvékolt a demokrácia hiánya miatt a Kádár-korszakban, sõt gyakran elvtelen kiszolgálói voltak a rendszernek, most meg melldöngetõ demokraták). Aztán majd ha Gyurcsány ugyanúgy megszopatja az országot, mint Viktorka, akkor majd ne keseregj. Amúgy meg használhatnátok az offtopic gombot, bár már úgyis szétoffoltátok ezt a topikot (is). Mindegy, szajkózd tovább az "igazságokat", engem nem érdekel, nincs is türelmem ehhez.
1/10
dantonb 2012 jan. 14. - 20:39:03 1/10
(58/92)
Hát sajna ez abszolút hamis beállítás:Elég csak annyit mondaniu ,hogy amikor abaloldalnak is kétharmada volt akkor ezzel nem élt vissza hanem önkorlátozást gyakorolt és nem használt ki mindent az ellenzék földbetiprására ,mint ma ,amikor már atörvényeket is meghozzák fél óra alatt ,akár aházszabály módosításával.te tényleg nem látod a minõségi különbséget.Az alkotmánybíróságot kiüresítetrték ,abírói függetlenséget felszámolták,a médiatanács kizárólag fidesznyikekbõl áll és az Számvevõszék a Pszáf mind mind kormányzati báb lett.És sorolhatnám.És ugyebár az egész világ is hülye ill a baloldal és Izrael összeesküvése által lett félrevezetve hogy õk is látják a lényegi különbséget ,azért sokaltak be, és hiába hazudozik Orbán nem kap pénzt ,amíg vissza nem vesz ebbõl a Lukasenko féle rezsim berendezkedésébõl.A különbség röviden megfogalmazva az ,hogy Gyurcsány igenis demokrata volt ,míg Orbán egy akarnok diktátor .Messze nem ugyanaz a tészta.csak nagyon elfogult ember nem akarja észrevenni a kbséget.És akkor még nem is beszéltem errõl a páratlanul idióta "nem ortodox" gazdaságpolitikájáról Orbánnak ,akihez talált egy emblematikus hülyét ,Matolcsit ,akit avilág nem tekint közgazdának ,hiszen le sem ülnek vele tárgyalni.
Messze nem lehet egyenlõségjelet tenni sem szakmailag sem a demokrácia elveinek és intézményeinek felszámolása szempontjából a szocik és a Fidesz közé.Hogy ez a hülye nép beszopta az ellenzéki demagógiáját a Fidesznek az is minõsíti az országot ,de hogy még most is vannak mosogatói ennek az államcsõdbe tartó kormányzatnak és egyenlõségjelet tevõk az már több mint szomorú,ahhoz már politikai vakság kell és akkor finom vagyok.
offtopic
feketevipera 2012 jan. 14. - 18:33:27 Előzmény dantonb
(57/92)
"Nem MSZP pártkatona ült...". Nem mindenütt, de sok helyen igen. (Egyébként csak logikusan gondolkodva: te vajon az ellenzék emberét ültetnéd fontos pozíciókba? Naná, hogy nem.) Tudok olyanról, akit azért rúgtak ki igen fontos pozícióból, mert fideszes volt, és a helyére emeszpést tettek be. Most ugyanez ment, csak az emeszpéseket penderítették ki. Az tény, hogy Viktorka sem tesz semmit a munkahelyteremtés ügyében, de te a tegnapi hsz-edben úgy tettél, mintha én csak a cafeteriáról beszéltem volna, holott annál sokkal többet mondtam, és fel akartam nyitni a szemed, hogy valójában Gyurcsány is ugyanolyan sötét alak, mint Viktor, csak nem veszitek észre. Az MSZP is rengeteg EU-s pénzt ellopott, nehogy azt hidd, hogy õk különbek voltak ezen a téren. Egyébként most nem a bértraktorosok tüntetnek, hanem a baloldal által feltüzelt "bérhõsködõk", akik azonban valószínûleg nem mernék vállalni azt, hogy élõ pajzsként az elsõ sorban meneteljenek egy komoly összetûzésben. Persze hõsködni könnyû, meg feltüzelni a népet (ja igen, "érdekes" módon ezek a baloldali megmondóemberek sehol nem voltak, amikor a szocik marhaságai ellen kellett volna felszólalniuk, nem mentek az Unióhoz ajvékolni, és a balos sajtó nem csámcsogott a szocik viselt dolgain,), csak éppen amikor baj van, akkor behúzódnak a védett zugokba, mert egy "felelõs értelmiségi megmondóember" így tesz, áldozatok nélkül meg tudvalevõleg nem lehet eredményt elérni, úgyhogy hulljon csak a férgese, elég, ha õk dirigálnak, és megmondják a tutit. Ha ésszel élnél, és nem szopnád be a balos propagandát, akkor rájönnél, hogy Gyurcsány is ugyanaz, mint Viktorka, csak pepitában, és neki is csak a hatalom számít. Nyugodj meg, õ is képes lenne diktatorikus lépésekre, igazi törtetõ akarnok, mint Viktorka, akár tetszik, akár nem. Egyébként lehet, hogy már nem emlékszel erre, de õ is furcsa módon állt hozzá ahhoz, amikor az egyszerû emberek tiltakoztak a gyakran fejetlenül, kapkodva meghozott döntéseik ellen, és ugyanolyan pökhendien, lekezelõen bánt velük, mint most Viktor. Bármennyire is véded Gyurcsányt, õ se különb, csak róla ez még nem derült ki annyira. Majd jusson eszedbe ez néhány év múlva, ha õ fogja kiépíteni a maga birodalmát.
1/10
dantonb 2012 jan. 13. - 22:11:11 1/10 Előzmény kõmacska
(56/92)
Ezt viszont mondta: "Orbán egy “autokratikus vezetõ, aki szereti a futballt, de egyedül szeret játszani a pályán, ellenfél nélkül”.Ez mi ha nem diktatúra ? Ja hogy még egyenlõre nem akasztják a politikai ellenfelet?A megváltozott körülmények miatt nem és nem a szándék hiánya miatt.Miért ne lenne önbizalma ,amikor már volt min elnök ?Persze nem kellemes egy államcsõdben átvenni más szaharát.Ez biztos.
1/10
dantonb 2012 jan. 13. - 22:06:19 1/10 Előzmény feketevipera
(55/92)
tele van ahócipõm ezzel aközvetett mosogatásával a fidesznek,hogy ám Gyurcsány is így meg úgy.Ez egyszerûen nem igaz.Gyurcsány alatt mûködtek a demokratikus ellensúlyok ,nem MSZP pártkatona ült minden fontos szervezet élén.keresztbe is tettek neki sokszor:ma próbálna valaki egy 300 Ft ról népszavazást tartatni pl .Na és ma miért nem lendíti fel Orbán a vidéki életet? ma miért nem jönnek a bértraktorosok tüntetni ,miközben felmarkolták a jelentõs EU pénzt? he?
offtopic
kõmacska 2012 jan. 13. - 20:35:25
(54/92)
http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html
Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy Magyarországon nincs diktatúra, Orbán nem diktátor, és mivel sok sebet kapott, sem miniszterelnöki, sem kormányzati szerepre nem vágyik. Ez egy újabb sejtelmes mondat, mert nem azt mondta, hogy nem vállal, csak nem vágyik. Kezdõdik a szokásos csiki-csuki. Ez a mondata így is szíven szúrja azokat, akik eddig benne reménykedtek. Emellett elkezdte az ellenzék tompítását, hogy Orbán még sokáig maradjon, mert nekik nincs elég önbizalmuk ahhoz, hogy találjanak tizenkét Orbánéknál jobb embert, aki kormányozni tudna.
offtopic
feketevipera 2012 jan. 13. - 19:23:57
(53/92)
Nem csak a cafeteriát írtam, bár látszik, hogy a te szemedben semmi súlya nincs annak, hogy a vidéki életet hogyan próbálta elsorvasztani ez a drága ember, mert csak a cafeteriát emelted ki. Bár Gyurcsány is fene nagy demokrata, csak higgyél benne, majd jól megszívat mindenkit, mint Viktorka.