Illiona 2018 márc. 02. - 09:38:24
(232550/239050)
Misty

a férj.
Ji Jin Hee formálja meg ezt a karaktert. Hogy jó szinész, azt tudtuk eddig is, itt is jól hozza a tétova, nyúlós, férfiatlan, papa - mama kedvence figurát.
Olyan kis esetlen. Nem képes dönteni, nem tud valaki mellett, akit szeret kiállni, mindig mérlegel, hogy bûnös, avagy sem.
Felvesz egy fájdalmas arcot, (eddig a sorozatban ezt az egy tekintetet láttuk tõle) Összevonja a szemöldökét ( mint Rózsa Sándor) és ennyi az összes tálentum, amit eddig megmutatott.
Hogy ez a karakter, amit el kell játszania, az biztos.
Hogy ez mennyire Ji JIn Hee saját karaktere, ez érdekes kérdés.
Az I have a Lover cimû sorozatban is ugyanezt a karaktert adta elõ, korábban ugy emlékszem, hogy a Love Letter cimûben láttam, itt - bár régen volt - de ugyanugy csak nyúlt. A régi Palota Ékkövét én nem láttam, hogy ott mennyire volt energikus?
Mindenesetre itt nem zavaró, hiszen a felesége is szélsõséges karakter - csak ellentétes irányba!

Itt is volt 0. epizód, pár nappal az 1. elõtt tették fel az Avistára, amiben egy beszélgetés volt, sok sok bejátszással. Itt is olyan természetellenesen ült a széken, miközben a többi szereplõ kényelmesen, nevetgéltek.

És a sorozat még csak félidõnél tart, vagyis bármi lehetséges
Illiona 2018 márc. 02. - 08:42:26
(232549/239050)
Sziasztok!
Hol van mindenki?

Péntek van, vagyis ma délután Misty!!!!

Addig néhány fotó

A fõszereplõnõ.
Izig-vérig karrierista, és NÕ!
De végig tisztességesnek marad. Hogy kiiktatja a fiatal és ambiciozus kolléganõjét: hát az meg is érdemli: ugy hiszi, elõre jutni nem a tehetség, hanem kizárólag a szex utján lehet!!
Érdekes jelenség, ebben az erõszakosságban élõ sztárvilágban egy ilyen karakter!!!
Hû marad a férjéhez, hû marad a munkájához, az igazi , õszinte hirekhez is.
Nem hagyja magát korrumpálni, és a méltóságát is megõrzi.
Illiona 2018 márc. 01. - 17:55:29
(232548/239050)
"hát ez hogy lett sztár?"

"világszerte hódit ez a z idiota risza,
meg az érthetetlen koreai rizsa...!

Találtam egy nagyon édes videót, egy Gangnam Style paródiát, ez hatalmas!

https://www.youtube.com/watch?v=on5E-Fw86Yk
10/10
Ljerk 2018 febr. 28. - 22:49:14 10/10 Előzmény Illiona
(232547/239050)
Az NHK a japán állami TV. Jól gondoltad, hogy hol lehet felllelni.
A címe: [NHK] Unit 731 - Elite Doctors and Human Experimentation - 720p HDTV x264 AAC - MVGroup - Documentary

Igazából nem akarom jelen pillanat megnézni - elég volt az Eyes of Dawnban az errõl szóló jelenetek, meg az 5 perces részlet a (doku)-horrorból.
Illiona 2018 febr. 28. - 21:16:10
(232546/239050)
Cross 9-10

Sokat gondolkodtam azon, hogy mit is lehetne tenni ez a szervkereskedelem ellen.
Mert hiába dolgoznak rajta a nyomozók, mindig lesznek akik meg tudják fizetni, és lesznek akiknek nincs lelkiismeretük ezt (mármint a szerveket) begyüjteni.
És mindig lesznek elesettek, akik kiszolgáltatott helyzetben vannak, akár a szegénységük folytán.
Koreában is biztosan van ilyen, de tudom hogy Thaiföldön, meg a többi távol-keleti fejletlenebb országban nagyon is divatos "szakma" ez.
Talán akkor fog ez eltünni, ha már a szerveket tudják a rendes sejtekbõl elõállitani mesterségesen.

De addig marad ez, jó témát adva a sorozatok készitõinek.
De a mozifilmeknek is, hiszen a kinai Paradox cimû 2017-es mozifilm is ezen téma kürül forog,
Annak idején, amikor megnéztem, irtam itt róla részletesen.

Kép: a 2 fõszereplõ a sorozat bemutatása elõtti sajtófotózáson.
Illiona 2018 febr. 28. - 21:05:43
(232545/239050)
Cross 9-10

Továbbra is maradt az izgalom, bár mindenképp ezt beárnyékolja a Koreában most felmerült botrány.
Mert nem tudom, hogy ezt a két rész elõtte leforgatták-e, vagy most forgatták, vagy ujrairták, és ujraforgatták.
Végül is már-még 6 epizód van hátra.
A mai (tegnapi) részben az egyik fõszereplõ, Cho Jae Hyun, aki érintett a botrányban, itt a sorozatban fegyelmi tárgyalás alanyaként, majd elmarasztaló itélet elszenvedõjeként, hogy halmozzuk, hogy BIZTOS be kelljen fejeznie e filmbéli küldetését, egy valamilyen daganat súlyosbodásaként is kiírásra kerülhet.
De akkor ki fog maradni? a fiatal, tehetséges, jóindulatú de bosszúszomjas sebész egyedül????

Vannak tehetséges mellékszereplõk, pl. Tal Tal, aki elég vértelen volt eddig, most a 10.ben mutatott némi színt.
A kórház igazgatójának fiaként nehéz helyzetben volt, hiszen meg kellett felelni a papa elvárásainak, ami a legjobb, legtehetségesebb, legkarrieristább sebész tulajdonságaival, de szerette volna a másik vezetõ lányát is, gyöngéden, titokban, és megvoltak a maga elképzelései a tisztességrõl, az orvosi hivatásról, az elõrejutás munka általi lehetõségérõl.
Eddig ugy élt a papa árnyékában, mint egy robot. (Tal Talként megszokhattuk azt a szenvtelen arckifejezést ) :))))

De most a 10 epizódban épp a versenytárs felbukkanása ürügyén (munkában és szerelemben is) végül kiállt önmagáért, és megmondta az apjának, hogy szégyelli õt.

(Na gondoltam, ez is mehet a halála után a "gyermeki engedetlenség poklába" magyarázkodni :)))) )

Kép KIm JI Han munka közben
hanguktaekwondoo 2018 febr. 28. - 17:34:37
(232544/239050)
Azon töprengek, mi lesz azokkal, akiket nem SZEXUÁLISAN tett magáévá egy -egy aktusozó zseni.
rettenetes, hogy milyen KÖNNYEN kiölik az empátiát az emberbõl
való igaz..
:-)
Illiona 2018 febr. 28. - 11:53:52
(232543/239050)
itt egy következõ:
Sun Woo Jae mindent tagad. De ugye hiába, mert a neve már besározódott.

https://www.hancinema.net/sun-woo-jae-duk-denies-allegations-of-sexual-assault-115991.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Illiona 2018 febr. 28. - 11:49:32
(232542/239050)
Folytatódik a szexuális zaklatással megvádolt szinészek vesszõfutása:

Itt a tegnap már emlitett Oh Dal Soo tagadja vádakat. De egy szinhésznõ?????(nek nevezné magát) nyilatkozott, hogy valamikor régen elhivta egy motelszobába, ahová õ ugy ment oda, hogy kérdezni akart csak valamit(??????), de elfutott mikor a szinész kezdeményezett.
Ez akkora mûbalhé, lehet rajta csámcsogni!!!
Ez az Oh Dal Soo nekem annyira ellenszenves, nem birom a filmeben sem látni, ( igy majd nem is kell,) de ez nagyon nagy szegénységi bizonyitvány a nõkrõl is.

Részben elmaszatolja azokat a tényeket, akiket TÉNYLEG szexuálisan megerõszakolnak. Igy már nem is lehet, hogy együttérezzünk velük, hiszen az empátia igy nincs többé!

https://www.hancinema.net/lily-s-take-oh-dal-soo-formally-leaves-my-mister-116000.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
hanguktaekwondoo 2018 febr. 28. - 01:13:10
(232541/239050)
Singer erõsen hízásra hajlamos, nõies testalkattal kellette magát.
Minden volt, csak nem súlytalan –konkrétan vonszolta magát :-))
Remek látni kedves Iliona az igényszintet és a mélybõl feltörõ, mindennapokba sikeresen átplántált masszív vágyakat.

szédíts, kábíts, tiporj, uralj,
manipulálj.

Hát :-)
és még azt sem mondhatnám, hogy unikum vagy e kérdésben.
Sajnos, ma az az unikum, akit az ilyesmi hidegen hagy.

És tudod, miért hagyja hidegen mindez a konkrét személyt?
Mert
t u d a t o s.. :-)

mellesleg ez a kölyök énekelni sem tud
Illiona 2018 febr. 28. - 00:23:56 Előzmény micike_MSc
(232540/239050)
Itt van egy videó, amin a kinai Hua Chenyu énekel, a most szombati mûsorban elhangzó dal.
(maga a dal 1,30 mpnél kezdõdik)
https://www.youtube.com/watch?v=WyGAgbvRzAQ

Nekem kifejezetten tetszik ez a Singer.
Már az elején ugy éreztem, nagyon hasonlit a METHOD Singerjéhez. :))))

Ugyanolyan elõször is külsõleg. Vékony, sulytalan, hanyag öltözködés.
De a tekintete is ugyanolyan: Vagány, másokkal nem aggódó, félelmet hirbõl sem ismerõ.
Benne van a mozdulataiban: enyém a világ - és lám! tényleg az övé.
Manipulativ: látszik hogy a tudatosságát soha egyetlen pillanatra sem ereszti el, pedig látszólag annyira lezser!

Egyszóval: Jó a srác!
Illiona 2018 febr. 27. - 20:33:34
(232539/239050)
viszont tegnap hétfõ volt, és teljesen elfelejtettem a Box Office oldalt.
Nem is reklamáltatok!
Mentségemre legyen mondva, hogy igazán nehéz nap volt a tegnapi, munka szempontjából.

https://www.hancinema.net/hancinema-s-box-office-review-2018-02-23--2018-02-25-115930.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Végül is csak a Golden Slumber az érdekes, annak volt igazi jó nézettsége, és elég izgalmas a trailer is.
Illiona 2018 febr. 27. - 20:27:16
(232538/239050)
és itt a harmadik: õ viszont soha nem tartozott a kedvenceim közé, nem is hiszem, hogy valaha is pozitiv karaktert alakitott, õ is visszaélt a hatalmával.

na, ezt azért már nem értem????

https://www.hancinema.net/lily-s-take-oh-dal-soo-denies-the-sexual-harassment-accusations-115950.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Mostmár jó lenne, ha a koreai szinésznõk is vállalnának arcot, hadd lássuk!
(persze nem érdekel, csak poénból irtam)
Illiona 2018 febr. 27. - 20:22:06
(232537/239050)
Több ismert szinész neve is elhangzott a mostani koreai erõszak-feltárási hullámban.

Tegnap már irtam a Cross Fõszereplõjérõl, és itt egy mára is:
Cho Il Hwa, számomra ugyan közömbös volt, de tudom hogy sokan viszont rajongtak érte.
...
https://www.hancinema.net/choi-il-hwa-admits-to-sexual-harassment-115936.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ugye korábban mig edimir is velünk volt, arról beszélgettünk, hogy mi lesz ha ez a sok sztárocska beleöregszik a középkorú szerepekbe!
Ha sokan akarnak fiatalos szerepet alakitani, mig mások elfogadják a koruk kihivását.

Hát EZ!!!!
Egyszerûen kiüritik nekik a helyet!
https://www.hancinema.net/choi-il-hwa-admits-to-sexual-harassment-115936.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Illiona 2018 febr. 27. - 17:00:58
(232536/239050)
egy kis Korea: 30 év börtönt kérnek Park Geun Hye volt elnökasszonyra, talán márciusban illetve áprilisban meglesz az itélet.
A volt elnökasszony már nem is vesz részt a meghallgatásokon, nem birja !!!???

A barátnõjének már megvan az itélet, 20 évet kapott!

Elõtte talán egy hónapja még arról is cikkeztek, hogy talán életfogytiglanit kaphat, hát majd meglátjuk!
http://www.koreatimes.co.kr/www/nation/2018/02/251_244835.html

http://hvg.hu/vilag/20180227_Harminc_ev_bortont_is_kaphat_DelKorea_volt_elnoke_korrupcioert
Illiona 2018 febr. 27. - 12:35:02
(232535/239050)
I Can Speak
helyesen.
Illiona 2018 febr. 27. - 12:20:41
(232534/239050)
A I Can Speek cimû mozifilm felkerült az Avistára - egyenlõre angol nélkül.

Nagy siker volt Koreában, nagy nézettséggel ment, és többen is nagyon vártuk, hogy megnézhessük.
Nem is nagy fájl, vagyis a helyszükében szenvedõknek is kedvezõ.
Illiona 2018 febr. 26. - 20:09:45
(232533/239050)
Grand Prince 0.

Azért a tollkabátok sem tradicionális viselet!!
Illiona 2018 febr. 26. - 19:43:46
(232532/239050)
Grand Prince 0.

most ha két elõzetest adnak le, akkor két nullát kell egymás mellé irnom?
Csak kérdezem?
Illiona 2018 febr. 26. - 19:41:37
(232531/239050)
A Grand Prince a hétvégén fog indulni, de már feltettek az Avistára egy nulladik részt.
Itt tulajdonképpen egy csomó forgatási jelenetet láthatunk, általában humorosan tálalva.

Itt Woljának ragasztanak éppen szakállat, amit utána hajszáritóval rögzitenek....