tursus 2012 márc. 09. - 08:01:15
(2302/2362)
Szerintem ez a folytatás lehet: http://www.youtube.com/watch?v=woyMazEUeN0&feature=related

A "kis" Melek hegedül...
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 márc. 09. - 07:47:12 10/10
(2301/2362)
http://youtu.be/jGUEXJfSPxY

http://youtu.be/FxHOa43FlmE

http://youtu.be/4VTH0wc6Fts

Én az Ezelt nem néztem, hanem a Seherezádét, de az is nagyon tetszett!!! Nagyon jók ezek a török sorozatok!
Most ilyen a "Tiltott szerelem" is a TV2-n!!!
attila18 2012 márc. 09. - 07:28:26
(2300/2362)
Hát igen!! :)) voltak benne sok szép számok is :)) de nagyon bízom benne hogy lessz még ennek folytatása mert ha nem akkor ááááá.... ugyan így voltam az EZEL-cimû sorozattal is az is nagyon tetszett és vége lett....:SS
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 márc. 09. - 07:22:41 10/10
(2299/2362)
Sajnos Lamia kétszer is Cemil miatt került börtönbe, mégis õt választotta!!! És hogy mennyi bûn tapad a pasazádék kezéhez ez sem hatotta meg különösebben Lamiát, hogy a végén a sima képû, "apucika oroszlán kisfiához" menjen feleségül!! Az utosló találkozásukkor nagyon aljasul viselkedett Kenannal szemben, és Ceml arcán az az öntelt, gúnyos mosoly, hogy "na ugye, hogy én nyertem, legyõztelek"!!!
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 márc. 09. - 07:17:44 10/10
(2298/2362)
Gyönyörû ez a szám - is, mint az egész CD!!!!
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 márc. 09. - 07:14:17 10/10 Előzmény antsa10
(2297/2362)
Nem csak hogy erõltetett volt, hanem nevetséges is!!! Cemilnek az a "gyönyörû" felsõteste, nem volt semmi!!!És a szerelmi vallomásuk sem volt akármi!!! Szerintem mindketten telefonáltak az utolsó rész elõtt az asztro-showba - ami azért tartott olyan sokáig - és a dagadt ember hozta össze õket valami hókusz-pókusszal!!!
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 márc. 09. - 07:10:30 10/10 Előzmény Zsuzsa28
(2296/2362)
Nem beszélve arról, hogy Kenan az elõzõ este mondta Lamiának, hogy még egy napot a kislányával szeretne tölteni, majd megy érte (itt jegyzem meg, miért kellett Kenannak és Afifének szállodába menniük, nem volt hely Lamia házában?)), erre fel Lamiának - ahogy felébredt reggel - az elsõ gondolata az volt, hogy elviszi Meleket Cemilhez!!! Mennyire nem volt életszerû, ahogy persze Cemilke nem volt otthon - pofátlanul kiment Leila sírjához! - és rögtön szaladt Lamia Cemil keresésére!!! Pedig tudta, hogy Kenan jön a kislányért!!!
kiskukac63 2012 márc. 09. - 07:06:44
(2295/2362)
Aki az öngyilkosságot gyáva, önzõ, nem-törõdöm, menekülõ tettnek látja, olvasgasson egy kicsit bele a vonatkozó szakirodalomba! Laikusok elsõ felfortyanása valóban általában ez szokott lenni:"könnyû neki, megoldotta, nem kell tovább felelõsséget vállalnia, nem törõdik az itt maradottakkal, stb." Évtizedek kutatásai, psychológia-psychiátriai elemzései, statisztikai adatok ezeknek éppen az ellenkezõjét igazolják!
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 márc. 09. - 07:05:48 10/10 Előzmény ciliegia
(2294/2362)
Tökéletesen egyetértek a véleményeddel!!! Óriási hiba volt a forgatókönyvíró részérõl a Pasazádék dicsõítése, akik annyi, de annyi bûnt , gonoszságot és rosszat követtek el az életben!!!Ez a befejezése meg azt sugallta a forgatókönyvíró részérõl, mint ha mindenért Kenan lett volna a felelõs, és még azt a hülyeséget is elkövette a forgatókönyvíró, hogy Kenannal fejbe lövettette magát, míg részekkel korábban a majom Cemil meg a padlóba lõtt!! Milyen j lett volna a vége, ha fordítva történik!!! De mint az egész filmben, Cemil ezt sem merte meglépni, hiszen soha nem volt egyenes, karakán ember, gyáva volt végig és öntelt!!!! Az egész filmben egy cél lebegett a szeme elõtt: Kenant kicsinálni, kisemmizni, megfosztani szerelmeitõl, vagyis a halálba kergetni és ehhez méltó társakra talált Cavidan, Afife,idõnként Nimet és Suzan, sokszor Makbule, a vén hülye "Hitler" pasa, a cselédlány Güláj, férje Nazim, a gülü szemû Namik, a koncertszervezõ és lemezkiadó Ahmet és Sahika személyében!!!! Ennyi ember ellen Kenannak esélye sem lehetett Lamia szerelmét elnyerni!!! Nekem nagyon negatív volt Suzan személye, aki mindig adta a sok hülye tanácsot Lamiának, és mindig az éppen aktuális férfi mellett, vagy ellene!! Sokat kavart, amivel sokat is ártott!!!
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 márc. 09. - 06:49:43 10/10 Előzmény Satnoar
(2293/2362)
Tulajdonképen egyetértek veled, hiszen ez a befejezés méltatlan volt a filmhez!! Érdekes volt Lamia hirtelen feltámadt , holtodiglan-holtomiglan szerelme Cemil iránt, akit pedig az egész sorozatban megvetett és nem engedte magához érni!!! Most pedig, miután Cemil az ég világon semmit sem tett, csak megírta azt a hülye, bárgyú, bugyuta szerelmes levelet (!), ami egy akkora maszlag volt, és azzal vette le a talpáról Lamiát!!!