tusinger 2012 febr. 16. - 23:45:02
(12/12)
Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy ilyen 0 filmötletet -mert tényleg egy kalap xar az egész- hogyan tud eladni valaki? Ki és miért finanszírozza meg?
Bennem csupán ez a kérdés fogalmazódott meg a film után
oncogito 2009 szept. 14. - 22:50:24
(11/12)
A Nagyítás c. régi jó film szánalmas utánzata.
Csak az ötletet lopták el...
malbi100 2009 szept. 14. - 22:03:53 Előzmény kaydee
(10/12)
Mind 1 gyerekek ez a film akkor is sz'r!!
kaydee 2009 aug. 14. - 15:36:34
(9/12)
Nem oktattalak ki. Nem is a te kommentedre reagaltam, de ugy latom magadra vetted, ezzel ugye en meg nem tudok vitatkozni.

A szohasznalatert elnezest kernek, de nem fogok, mert ezeket a szavakat nem konkret szemelyekkel kapcsolatban hasznaltam, csak jelzokent, amolyan duh levezetesekent, igaz, hasznalhattam volna azt is, hogy francos, meg fenes, meg mittomen, nem hasznaltam, mert nem all a szamra, annal inkabb a szar es a rohadt, bar te biztos nem hasznalsz ilyen szavakat, amikor duhos vagy. Szinten elnezest kernek a stilusomert, ha kifejezetten neked cimeztem volna a kommentet, ha neked valaszoltam volna a kommentedre, de mivel nem ezt tettem, csak ugy altalanossagban valaszoltam a sok szarozasra, amit te is szepen vegig tudsz kovetni (tehat nem csak az en szambol folyik, de ugy tunik ha szidalmazasban van benne, akkor az elnezheto, de ha vedesben, akkor az mar ocsmany) de mivel mar fent kifejtettem, nem ellened iranyult, ezert nem kerek elnezest ezert sem. Viszont a te stilusod sem valami megnyero, es te raadasul ezt direktbe az en arcomba iranyitottad, akkor most hogy is van ez?

Amit irtam, azert irtam, mert dolgoztam az HBOnal, es tudom, mirol van szo, tudom, hogy folyik ez az egesz, es tudom, hogy az emberek, akik ott dolgoznak, mit meg nem tesznek azert, hogy jo legyen a csatorna, mert akar hiszed akar nem, tenyleg torodnek vele, es tenyleg probaljak a leheto legjobban megoldani. Ezert is volt kifejezetten duhito, hogy az altalad elitelt szar szot eleg sokan hasznaljak ugyan abban a mondatban, amiben az HBO is benne van. Ezert lettem ideges, mert azok az emberek tenyleg a beluket dolgozzak ki, es mast sem kapnak, csak szarzuhatagot.
Nem kell elofizetned, isten ments, hogy elofizess, neked teljesen folosleges, minthogy kifejtetted, hogy nem jo. Azt sem akarom neked megmondani, hogy mit dontse el, es mit nem. Nem erdekel, te dolgod, mint mar mondtam, nem a szemelyednek szantam a kommentet, sajnalom ha igy jott le.
A husegnyilatkozatot nem az HBO probalja radtukmalni, hanem a kabelszolgaltato, ket kulon dolog, es ha olyan csomagot valasztasz, amiben nincs benne az HBO, akkor is radtukmaljak, tok mindegy. Szoval, aki abban a hitben el, hogy az HBOnak barmi koze is van ezekhez, hat nagyon teved.
Es megegy dolog, ahogy mar az elozo kommentben emlitettem, nincs olyan csatorna a vilagon, ahol non-stop jo filmek mennek. Nem letezik, mindenhol ismetelnek, mindenhol block-kokat duplaznak be (ennek a celja, hogy inkabb menjenkek nagyobb, jobb cimek tobbszor, mint sok hulladek, mert ugye az HBO is egy budget-bol dolgozik minden evben, es egyet megsugok, a kereskedelmi csatornak sokkal nagyobb osszegbol dolgoznak), mert ez igy mukodik, ezt mindenhol megertik, es mindenhol elfogadjak. Az egesz regioban, minden egyes orszagban elfogadjak ezt a dolgot, soha nem erkezik panasz sem a duplazasra, sem az ismetlesre. A tv-ujsagbol, vagy internetrol megnezi, hogy mi az, amit erdemes megnezni, es megnezi. Latod, ez a kulonbseg mas europai orszagok kozott, es koztunk. Ok annak is tudnak orulni es azt maximalisan elvezni, ami van. Orul, ha tobbet kap, de nem veri a viz, ha megsem. Ennek alapjan eldonti, hogy kell-e neki, vagy sem.

Elnezest, ha ugy tunik, hazabeszelek, nem szandekom, de sztem ha valaki a ti melotokat, vagy olyan dolgot szidna, amibe nem lat bele, te viszont ismered minden kis reszletet, es tudod, hogy amit masok mondanak, az nem fair, akkor ti is valszeg kicsit duhosek lennetek. Ez egy jo ceg, jo dolgot kepvisel, es minden egyes percet elveztem az ott eltoltott idonek, es az emberek tenyleg kemenyen dolgoznak ott. Elofizettek, vagy nem, az HBO letezese nem egy-ket emberen mulik.

Ez egy forum, en ugyanugy leirtam a velemenyem, mint ahogy te. Nekem sem tetszett a te stilusod, neked sem az enyem. Van ilyen, bar tenyleg nem a te szemelyednek szolt.

Jah, es baromira nem hiszem azt, hogy minden fasza vagy nemtom, mar nem emlekszem, hogy irtad, mert nem. Semmi sem tokeletes, semmi sem teljesen jo, de vannak jo dolgok, mindenhol es mindenben. Csak ugy mint az HBO-ban, a TV2-ben, a Cool-ban, a Private Goldban, es a Fishing and Hunting-ban.

Elnezest megint, ha valakit megsertek eme kommentemmel is, nem direkt van, becsszo
atolz 2009 júl. 17. - 20:28:27 Előzmény Victorya
(8/12)
A HBO már egy kalap sz*rt sem ér nemhogy még fizetni is érte.
Victorya 2009 jún. 06. - 18:03:51 Előzmény kaydee
(7/12)
Hat igen valahol megertelek
De a HBO kulon fizetos csatorna amiert eleve azert fizetsz mert jo filmeket akarsz latni es nem mindig megismetlendo filmeket
Ha te fizetsz egy etterembe es otthagyod a felet legkozelebb nem a masik felet talaljak fel neked :)

Szoval a HBO nem eri meg azt a penzt amiert fizetve van
Teny
kaydee 2009 febr. 17. - 16:38:01
(6/12)
Na most mar rohadtul eleg abbol, hogy az HBO igy szar meg ugy szar. Egy valamit ertsetek meg, a vilag nem arrol szol, hogy a magyar embernek 365 nap, 52 het, 24 per 7 folyamatosan mega giga es blockbuster jar. Ti tenyleg azt hiszitek, hogy csak az HBOn megy csak ismetles? Nezzetek mar meg a skymoviest, meg a tobbi mozicsatornat. Szerintetek kinek, melyik csatornanak van arra penze, hogy csupa hypergigaultramega filmeket vasaroljon. Arrol nem is beszelve, hogy nem lehet Jozsi, meg Julcsi, es meg Raffael igenyeit is kielegiteni ugyan abban az idopontban. Ahelyett, hogy arra gondolnatok, hogy mit ad, mennyi penzert, ti inkabb arra gyorsultok, hogy van egy film ami nem tetszik, es ezert mar az egesz szar. Nem az HBO szar, hanem itt olyan dolgokat kell figyelembe venni, amire ti nem is gondoltok, csak szapuljatok, meg kopkodtok. Ne nezzetek, es ne fizessetek elo, nezzetek a Mumiat meg a Shreket minden evben, 5 even keresztul a Serteel Klubbon, meg a TV2on. Es menjetek moziba 2 rugoert alkalmankent. Akkor meg az lenne a baj, merthogy veletlenul sem jo semmi.
marky 2009 febr. 09. - 22:47:28
(5/12)
jaja! A HBO Comedy nézhetetlenül gyenge, az HBO és az HBO2-ön botrányos a sok ismétlés
babalujza 2009 jan. 29. - 10:47:27
(4/12)
Ennyire azért nem kellene leszólni a filmet. Nagyon szépen ábrázolja, hogyan válik maga is azzá mint riportalanya. Senki nem születik gyilkosnak, de a körülmények bárkit azzá tehetnek!
1/10
rika022 2008 dec. 16. - 21:31:58 1/10
(3/12)
ez a film nézhetetlen
Fefe 79 2008 okt. 17. - 20:46:53
(2/12)
Ez igen! HBO ismét kitett magáért.Meg ne nézzétek ezt a sz..r filmet! Ha lejár a hûségnyilatkozatom biztos nem fogom meghosszabítani! Gratulálok.
2/10
beatrix555 2008 okt. 06. - 13:12:08 2/10
(1/12)
Nézhetetlen, és a története értelmetlen.