10/10
Jagdglück 2008 nov. 19. - 23:38:32 10/10
(331/911)
Hihetetlenül jó film!
benkewood 2008 okt. 30. - 09:50:27
(330/911)
Képzeljétek!! 2 hónapja elkezdtem bûvészkedni!!! Ez valami fantasztikus!!! :-))) Egyetértek azzal a véleménnyel, hogy lehet ugyan teóriákat ráhúzni a filmre, de az egésznek az a lényege, hogy nem fogjuk teljesen megérteni, és nem is akarjuk! A film maga egy nagy varázslat, nem is kell megfejteni, csak élvezni, akár újra és újra!!! Még mindig ez a kedvenc filmem!!! :-)))
10/10
Method Man 2008 okt. 28. - 16:00:33 10/10
(329/911)
Ha Ti megalkotnátok egy klóngépet, egy bûvésznek adnátok el?
! 2008 okt. 26. - 22:46:32
(328/911)
nagyon nagyon teccet a film!
a közepénél már sejtettem h Brodenek iker testvére van vagy hasomlása mikor monta ,hogy "bizonyizsd be a feleségemnek ,hogy szeretem"..
10\10
goodfilm 2008 okt. 25. - 13:00:50
(327/911)
Tegnap néztem meg a filmet és nagyon érdekelt h miket írtak róla. Most olvasom a többféle teóriákat h lehet h nem is voltak klónok vagy mégis. Mindenki ezen agyal és próbál bizonyítékokat keresni de sztem ebben a filmben pont ez jó h sose fogtok rájönni...(én se)=) Tele van a film homályosan hagyott részletekkel ami elgondolkodtat minket de biztosra nem állíthatunk semmit. Ettõl lesz az egész olyan misztikus.
kata47 2008 okt. 22. - 23:35:35
(325/911)
10/10
timieniko 2008 okt. 18. - 14:38:35 10/10
(323/911)
Sziasztok!

Én most láttam ezt a filmet, nagyon tetszett és gondoltam kicsit utánaolvasok milyen vélemények vannak róla. És hát találtam jó sok fejtegetést a filmmel kapcsolatban, és jó sok újabb kérdést.
***spoiler***
Én még mindig nem vagyok biztos abban, hogy az az elmélet helyes, hogy nem voltak klónjai Angiernek, hanem trükk az egész. Ezt 2 okból gondolom:
1. Miért állt volna újra össze Angier a hasonmásával, amikor az pont Borden sugallatára kezdte úgymond zsarolni, hogy több pénzt szerezzen? Ráadásul, ha így van, akkor Borden úgyanúgy megismerte volna a hasonmást, ahogyan elõször leleplezte.
2. Amikor az új teleportáló embert bemutatta Cutternek, akkor neki is tuti fel kellet volna ismernie a hasonmást, hiszen annak idején õ készítette fel düblõrnek. Viszont akkor meg nem lepte volna meg, hogy Angier Lord Coldlaw-ként él tovább.

Ja és amúgy meg Angier nem tudta elvileg, hogy Bordenbõl kettõ van, hiszen akkor miért kutatta volna a teleportáló ember trükkjének kulcsát olyan sokáig. Tehát nem számíthatott rá, hogy Borden az akasztásakor megjelenik, akkor meg minek vitte volna vissza a hasonmás hulláját?

Szóval szerintem a klónos történet még mindig jobban megállja a helyét, mint az, hogy csak hasonmást használt újra és csak át akarta verni Bordent, meg a nézõket.:)
bozsof 2008 szept. 09. - 14:32:16
(322/911)
Halihó!

Nem bírom megállni, hogy ne írjam le amit gondolok:)Teljesen egyetértenék az elmélettel, ha nem zavarna egy valami nagyon. Az a tény, hogy Angier a hasonmását használta végig, és ezt Borden nem vette észre, számomra teljesen megváltoztatná Borden karakterét. Az egész film alatt zseniként van beállítva, és ha nem ismerné fel az újabb átverést, már nem is lenne zseni. Szerintem:) Így vagy úgy, ez az egyik legjobb film amit valaha láttam!:)