Téma: A torony

8/10
Cashewaet ápr. 13. 00:11:53 8/10
(2/2)
Nekem tetszett. Szeretem a krimiket, de egy ideje megviselnek, ha túl durvák. Ez épp a tűréshatáromon belül esett. Morális kérdéseket feszeget.

Mit érdemel az a rendőr, aki jó ember, de komoly hibát követett el? Inkább bukjon egy jó rendőr is két mismásoló, manipulatív társával, vagy ússzák meg mindhárman?


Tetszik a főszereplő (mellesleg ha ismerős, ő játszotta Yara Greyjoy-t a Trónok harcában), amolyan első pillantásra szürke egyén, aki szűkszavú magatartása ellenére, hamar szimpatikus lesz, erős igazságérzete, és ebből fakadó természete miatt.
Több állandö szereplő válik ki a háttérnasszából (2. évadnál írom ezt), de olyan mélységet nem kapnak hogy ne lehessen megállapítani ki negatív, ki pozitív szereplő. Bár mintha próbálnák ezt elmélyíteni, hogy árnyaltabb, összetettebb karaktereket kapjunk, ne csak jót vagy rosszat, de ez egyelőre kiforratlan.
Szívesen nézném még jó pár évadon át, kellemesen nyugtalanító, kicsit elgondolkodtató, de nem generál hosszan kitartó kellemetlen feszültséget, inkább kiváncsiságot. A hosszú részek ellenére ledaráltam egyben.
10/7
Azoknak ajánlom akik szeretik a krimiket, de nem a túl durva fajtát, és nem zavartatják magukat, ha a történet a maga ütemében halad, kapkodás nélkül.
1/10
el_nino 2023 júl. 11. - 13:32:30 1/10
(1/2)
Még unalomból sem néznék meg még 1 részt. Ezt a részt is csak 20 percig bírtam.